Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi nešto u dodiru.... u Društvo forumu; eto nova sam na ovom forumu....došla, sam registrirala se i moram nešto reći...moram vas nešto ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-12-07, 13:19   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-12-07
Godina: 19
Poruka: 6
re_blonde se izdvaja iz mase
nešto u dodiru....

eto nova sam na ovom forumu....došla, sam registrirala se i moram nešto reći...moram vas nešto pitati...

jeli vam se ikad desilo da u slučajnom dodiru, ono kad u isti tren npr krenete uzet nešto, pa se dotaknete... ili u prolazu se okrznete...li bilo što..ono glup i bezveze dodir koji vam u svakidašnjem životu ništa neznači... obično se tom nekom nasmijete, ili nio neshvatite što se desilo...a sad ste to osjetili nekako drugačije, obuzeo vas je neki osječaj čudan, onako...

ajme filozofiram... stvar je sljedeća... ja-posao-šef! -slučajan dodir, još slučajniji pogled... želja, požuda...sexualne misli

mislim da sam tako najlakše opisala...naime kad se desi taj neki dodir ja protrnem i mislima mi onda prolete svakakave ideje ali ono što je čudno je što me inače uopće ne privlači...mislim nije on ni ružan, ni star ali nije ono da imam KOMADA od šefa pa...

nego nekako neznam! nezna kvragu zato i pišem ode!

jel iko doživio slično....barem slično!
re_blonde je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 13:32   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,953
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: nešto u dodiru....

Meni se to prije u tramvaju često događalo...
Naime, kad sam stajao u tramwayu uvijek se neka dojkatija gđa našla prolaziti pokraj mene i očešati me svojim velikim, mekanim dojkama. Odmah mi je došlo da skočim na nju
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 21:20   #3 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,610
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Kako nije, pa zivi smo ljudi!!!
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 21:21   #4 (permalink)
Starter

hvala oggy... ali ja mislim doslovno!! ima li itko ovdje a da je bar jednom htio pojebat šefa/šeficu na stolu u kancelariji?
ono takve misli su mu se znale rojiti u glavi iako je znao da se to neće desiti!
ono čisto eto jer osjetiš neku kemiju koju nemožeš objasniti ali nekad u nekim određenim situacijama, momentima, pogledima to bi se dalo naslutiti
re_blonde je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 21:43   #5 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,311
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: re_blonde Pogledaj Poruke
hvala oggy... ali ja mislim doslovno!! ima li itko ovdje a da je bar jednom htio pojebat šefa/šeficu na stolu u kancelariji?
tajnicu, zgodna a k tome nosi sexy moderne naočale

zadovoljna?

Zadnji Uredio fat_boy_slim : 06-12-07 u 21:59.
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 21:51   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,087
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Sve je to u glavi ili samo trenutna strast!
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 22:02   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

meni se to nije nikad desilo,ja ti se nevolim češati uz nikoga..
kad nekoga želim e onda nešta mene češe
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 22:08   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: re_blonde Pogledaj Poruke
... ali ja mislim doslovno!! ima li itko ovdje a da je bar jednom htio pojebat šefa/šeficu na stolu u kancelariji?
Nemam šeficu ... al da imam svakako bih ju htio pojebat ... na stolu ... ili stolici ... svejedno.

Nemam ni šefa ... al to nije ni bitno jer njega ne bih htio.
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 22:26   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,885
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Re-blonde, znam na što misliš... Dogodilo se parput i meni, npr. s jednom poznanicom- dotaknuli som se hrpu puta i prije i poslije toga i niš, ali jednom kad mi je išla nešto došapnuti i onako se usput nonšalantno oslonila na samo dno leđa... uffff, samo što nisam iz kože iskočio.
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 16:29   #10 (permalink)
Starter

jebem ti! tako sam rastrojena, u isti tren sam high &down... neznam osječam se krivom, osječam se prljavo i pokvareno jer mi takve stvari uopće na pamet padaju... osjećam se kao da sam već prevarila...inače sa dečkom imam full otvorenu vezu nikad nelažemo jedno drugo jer to neznamo....odnosno toliko se dobro znamo da vidimo kad jedno od nas laže.... uvijek su sve karte bile otvorene ...do ovog sada... tako sam ono ubedirana... vjerojatno vam to zvuči glupo ali jebiga.... njega zasita volim iz sveg srca to znam ...ono nemogu ja bez njega. za njega se ujutro budim i s njim u mislima idem spat! i sex anm je savršen i stvarno funkcioniramo... 3ipo godine smo skupa niakd nisamo imali većih kriza....uz njega se osječam kao kompletna osoba, uz njega sam ja ja...uz njega nisam sputana, s njim mogu o svemu pričat i sad neznam zašto mi se ovo dešava!?!!??! zašto? zašto mi je netko drugi napet...

znam jasno mi je da nakon nekog vremena u vezi dođe monotopnija i treba nešto da se to razbije, ali ja se tako neosječam,....nije nam život monoton , full smo flexibilni par... i ne nije u sexu stvar... sex je stvarno vrhunski, nije sad da se želimm hvaliti ali stvarno sam zadovoljna sa sexualnim i životom,

i dečko fizički mi je još uvijek full napet... i sve

ali jednostavno....neznam! vjerojatno će mi sad netko reći da je u redu tu i tamo maštati o nekom drugom(naravno da sve ostaje na maštanju)....
...isto tako smatram normalnim da dečko dok drka misli na nešto drugo osim mene, mislim nebi mi bilo normalno da msili samo na mene i da sam ja jedina na ovom svijetu na koju mu se može dignuti.... ako me reazumijete što mislim reći...

ali naravno da neželim da mi kaže na što misli dok drka....

ajme vjerojatno vam tek sad ništa neće bit jasno....isprika što je ovaj post ovako dug ali morala sam sve napisat kad već nemogu reć!
re_blonde je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113