| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi nešto u dodiru.... u Društvo forumu; eto nova sam na ovom forumu....došla, sam registrirala se i moram nešto reći...moram vas nešto ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-12-07 Godina: 19
Poruka: 6
![]() | nešto u dodiru.... eto nova sam na ovom forumu....došla, sam registrirala se i moram nešto reći...moram vas nešto pitati... jeli vam se ikad desilo da u slučajnom dodiru, ono kad u isti tren npr krenete uzet nešto, pa se dotaknete... ili u prolazu se okrznete...li bilo što..ono glup i bezveze dodir koji vam u svakidašnjem životu ništa neznači... obično se tom nekom nasmijete, ili nio neshvatite što se desilo...a sad ste to osjetili nekako drugačije, obuzeo vas je neki osječaj čudan, onako... ajme filozofiram... stvar je sljedeća... ja-posao-šef! -slučajan dodir, još slučajniji pogled... želja, požuda...sexualne misli mislim da sam tako najlakše opisala...naime kad se desi taj neki dodir ja protrnem i mislima mi onda prolete svakakave ideje ali ono što je čudno je što me inače uopće ne privlači...mislim nije on ni ružan, ni star ali nije ono da imam KOMADA od šefa pa... nego nekako neznam! nezna kvragu zato i pišem ode! jel iko doživio slično....barem slično! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,953
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nešto u dodiru.... Meni se to prije u tramvaju često događalo... Naime, kad sam stajao u tramwayu uvijek se neka dojkatija gđa našla prolaziti pokraj mene i očešati me svojim velikim, mekanim dojkama. Odmah mi je došlo da skočim na nju ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: nešto u dodiru.... hvala oggy... ali ja mislim doslovno!! ima li itko ovdje a da je bar jednom htio pojebat šefa/šeficu na stolu u kancelariji? ono takve misli su mu se znale rojiti u glavi iako je znao da se to neće desiti! ono čisto eto jer osjetiš neku kemiju koju nemožeš objasniti ali nekad u nekim određenim situacijama, momentima, pogledima to bi se dalo naslutiti |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nešto u dodiru.... Citat:
zadovoljna?
__________________ petak Zadnji Uredio fat_boy_slim : 06-12-07 u 21:59. | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: nešto u dodiru.... Citat:
Nemam ni šefa ... al to nije ni bitno jer njega ne bih htio.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,885
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nešto u dodiru.... Re-blonde, znam na što misliš... Dogodilo se parput i meni, npr. s jednom poznanicom- dotaknuli som se hrpu puta i prije i poslije toga i niš, ali jednom kad mi je išla nešto došapnuti i onako se usput nonšalantno oslonila na samo dno leđa... uffff, samo što nisam iz kože iskočio. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: nešto u dodiru.... jebem ti! tako sam rastrojena, u isti tren sam high &down... neznam osječam se krivom, osječam se prljavo i pokvareno jer mi takve stvari uopće na pamet padaju... osjećam se kao da sam već prevarila...inače sa dečkom imam full otvorenu vezu nikad nelažemo jedno drugo jer to neznamo....odnosno toliko se dobro znamo da vidimo kad jedno od nas laže.... uvijek su sve karte bile otvorene ...do ovog sada... tako sam ono ubedirana... vjerojatno vam to zvuči glupo ali jebiga.... njega zasita volim iz sveg srca to znam ...ono nemogu ja bez njega. za njega se ujutro budim i s njim u mislima idem spat! i sex anm je savršen i stvarno funkcioniramo... 3ipo godine smo skupa niakd nisamo imali većih kriza....uz njega se osječam kao kompletna osoba, uz njega sam ja ja...uz njega nisam sputana, s njim mogu o svemu pričat i sad neznam zašto mi se ovo dešava!?!!??! zašto? zašto mi je netko drugi napet... znam jasno mi je da nakon nekog vremena u vezi dođe monotopnija i treba nešto da se to razbije, ali ja se tako neosječam,....nije nam život monoton , full smo flexibilni par... i ne nije u sexu stvar... sex je stvarno vrhunski, nije sad da se želimm hvaliti ali stvarno sam zadovoljna sa sexualnim i životom, i dečko fizički mi je još uvijek full napet... i sve ali jednostavno....neznam! vjerojatno će mi sad netko reći da je u redu tu i tamo maštati o nekom drugom(naravno da sve ostaje na maštanju).... ...isto tako smatram normalnim da dečko dok drka misli na nešto drugo osim mene, mislim nebi mi bilo normalno da msili samo na mene i da sam ja jedina na ovom svijetu na koju mu se može dignuti.... ako me reazumijete što mislim reći... ali naravno da neželim da mi kaže na što misli dok drka.... ajme vjerojatno vam tek sad ništa neće bit jasno....isprika što je ovaj post ovako dug ali morala sam sve napisat kad već nemogu reć! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:24.

Dogodilo se parput i meni, npr. s jednom poznanicom- dotaknuli som se hrpu puta i prije i poslije toga i niš, ali jednom kad mi je išla nešto došapnuti i onako se usput nonšalantno oslonila na samo dno leđa... uffff, samo što nisam iz kože iskočio.