| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi neznam na cemu sam u Društvo forumu; STARI MOJ SHVATI JEDNU STVAR, VUK DLAKU MJENJA ALI CUD NE... |
| | #101 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: neznam na cemu sam STARI MOJ SHVATI JEDNU STVAR, VUK DLAKU MJENJA ALI CUD NE ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #102 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,449
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neznam na cemu sam Ja to nemrem vjerovat, nakon onog silnog kukanja, on se opet njoj vratio, ajme, siroče, al te smotala-a-mladost-ludost...... Nisi jedini koji je napravio takvu grešku zato svi ovi savjeti da je otkantaš, ali ako si siguran da si ti ljubavni doktor-samo naprijed-nek ti je sa srećom-a onda poslije pričate (ne svi dečki, ali ima ih) da smo mi cure ovakve i onakve-ma jbg, ima nas svakakvih, ali ak te već jednom zahebala, vjerujem da će opet, trebao si već naučiti na svojim greškama ![]() Ajme što sam pametna, sama sebi se divim ![]() ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #103 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: neznam na cemu sam ma pustimo decka na miru...nek radi kak mu je po volji...we have spoken...mene opce ne zanima kaj ce dalje bit...ja sam dao savjet i videnje stvari...dalje nejdem...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neznam na cemu sam Citat:
odvala ![]() Daj nemoj više... boli me trbuh od smijanja...
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #107 (permalink) | ||||
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neznam na cemu sam Ukratko, carica ga mota oko malog prsta ![]() Ma kaj prsta? Nokta ![]() Citat:
![]() Aha. I zato joj daješ 568 šansu? ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() edit: idući topic dotičnoga je u stilu "prekinula je s menom riječima nisi ti ja sam... ali ja mislim da je stvarno do nje, ona mene voli, ali ja sam teška osoba za voljeti" ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... Zadnji Uredio dorina : 05-03-08 u 11:48. | ||||
| | |
| | #109 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: neznam na cemu sam potpisujem, pre mlad za takve stvari ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #110 (permalink) | |
| Celebrity | Re: neznam na cemu sam Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bleb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:15.