Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi neznam na cemu sam u Društvo forumu; STARI MOJ SHVATI JEDNU STVAR, VUK DLAKU MJENJA ALI CUD NE...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-03-08, 07:52   #101 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,076
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase
Re: neznam na cemu sam

STARI MOJ SHVATI JEDNU STVAR, VUK DLAKU MJENJA ALI CUD NE
driver1zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 07:59   #102 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,449
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Ja to nemrem vjerovat, nakon onog silnog kukanja, on se opet njoj vratio, ajme, siroče, al te smotala-a-mladost-ludost......
Nisi jedini koji je napravio takvu grešku zato svi ovi savjeti da je otkantaš, ali ako si siguran da si ti ljubavni doktor-samo naprijed-nek ti je sa srećom-a onda poslije pričate (ne svi dečki, ali ima ih) da smo mi cure ovakve i onakve-ma jbg, ima nas svakakvih, ali ak te već jednom zahebala, vjerujem da će opet, trebao si već naučiti na svojim greškama
Ajme što sam pametna, sama sebi se divim
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 10:48   #103 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,540
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

ma pustimo decka na miru...nek radi kak mu je po volji...we have spoken...mene opce ne zanima kaj ce dalje bit...ja sam dao savjet i videnje stvari...dalje nejdem...
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 11:26   #104 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 25
Poruka: 841
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase

opet sve ispočetka, ah naučit će s vremenom
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 11:27   #105 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Berzerker Pogledaj Poruke
zubunjena je ... sve sta radi stvarno napravi slucajno... i onda se kasnie kaje i to iskreno... treba joj cvrsta osoba koja ce je stavit i ta koja ce je stavit u red uz tu ce bit do kraja...
Hahahahahahaha... odvala

Daj nemoj više... boli me trbuh od smijanja...
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 11:32   #106 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Poruka: 841
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase

ok, čak sam se i ja nasmijala na ovo
pa moreš i ti damfisk
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 11:44   #107 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,646
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
jel moze sazetak? razumljiv ako je moguce?
Ukratko, carica ga mota oko malog prsta

Ma kaj prsta? Nokta
Citat:
... dal sam ja budala... ili sam ono neznam sta... al pricali smo i ... neznam... opet smo ok... i sada je sve super....

,,, blablabla,,,
Hrkljuš
Citat:
vidit cemo... zaljubio se nisam...
Aha. I zato joj daješ 568 šansu?
Citat:
.... bo.... javim rezultate ako bude neki zajeb... a ako bude sve super... kao sta sam reko onda sve super

btw... ne mijenjam se ja zbog nje... nego zbog sebe... to sta sam bio tako prepopustljiv to bi mi kod svake cure sve sjebalo ... tako da je bolje da sam se promienio
Da promijene te vrste najčešće se događaju u roku tjedan, dva
Citat:
zasto si to radim... jer mi je totalno stalo do cure... i kad je samnom ... onda mi e full dobro i sve...
I nisi zaljubljen?
Citat:
....
... treba joj cvrsta osoba koja ce je stavit i ta koja ce je stavit u red uz tu ce bit do kraja...
...
Aha, to se dakle govori kada se želi utješiti

edit: idući topic dotičnoga je u stilu "prekinula je s menom riječima nisi ti ja sam... ali ja mislim da je stvarno do nje, ona mene voli, ali ja sam teška osoba za voljeti"

Zadnji Uredio dorina : 05-03-08 u 11:48.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 11:49   #108 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,653
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Ako ovako nastavi, izgubice poverenje u sve cure, steta tako mlad!
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 12:02   #109 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,076
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

potpisujem, pre mlad za takve stvari
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 12:36   #110 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,717
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke

edit: idući topic dotičnoga je u stilu "prekinula je s menom riječima nisi ti ja sam... ali ja mislim da je stvarno do nje, ona mene voli, ali ja sam teška osoba za voljeti"

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bleb

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114