Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi neznam na cemu sam u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Berzerker mozete rec sta ocete al sa curom sam evo vec jedno vrieme od kad smo ono ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-03-08, 08:38   #141 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,516
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: neznam na cemu sam

Citat:
Pravi autor: Berzerker Pogledaj Poruke
mozete rec sta ocete al sa curom sam evo vec jedno vrieme od kad smo ono pricali... i vjerovali ili ne promienila se...
"promijenila sa"

Citat:
mozda jesam debilno musko koe se zaljubilo... i ovo sada sve isto pisem u "hiru" srece i euforije...

upravo to.. nerealno gledas na situaciju.. imas ruzicaste naocale na ocima..
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 08:56   #142 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 49
Berzerker se izdvaja iz mase

ali isto tako mislim da sam na pocetnu situaciju gledo sa crnim naocalama na ocima... pa je to ispalo sve nekako crnije nego sto zapravo jest...
Berzerker je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 09:13   #143 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,516
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

moguce... sto ce reci da se realna situacija nalazi negdje u sredini.. i niej nimalo bajna.. i ja na tvom mjestu ne bih bas lebdjela u oblacima
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 09:40   #144 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,530
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Doktore... što si tražio to si i dobio...

Došao si cmizdreći, tražio si savjete, molio si da te se ne zajebava.

To si i dobio. Svi savjeti bili su identični - odjebi drolju.

Sam si se složio sa svim savjetima.

Nakon 2 dana dolaziš sa pričom "odlučio sam joj dati još jednu šansu... ser ser... prijateljica... super mi je s njom... kenj kenj.... vidjet ćemo... bla bla... " i sličnim sranjima

E pa sad, doktore, slijedi sprdnja.

Iskreno, ako si zaista postupio tako kao što si napisao, sprdnju jedino i zaslužuješ.

A prilično sam siguran da se i ta tvoja curica sprda s tobom zajedno sa svojim prijateljicama. Naravno, pod uvjetom da je ovo sve što si pisao istina. Ne poznajem ni nju, ni tebe, i sudit mogu samo na temelju tvojih napisa i vlastitog iskustva.

A ti čini kako ti je volja...
Grozno

Citat:
sorry imam pametnijeg posla ... od zajebavanja... "vas" na forumu.... a ko ste to vi... odredjena skupinica ljudi koja je neka elita... ili?

nisam tu da bi ikog zajebavo....

opet govorim... sve sta sam gore piso bilo je napisano u hiru i napadu zivcanosti...

mozete rec sta ocete al sa curom sam evo vec jedno vrieme od kad smo ono pricali... i vjerovali ili ne promienila se...

mozda jesam debilno musko koe se zaljubilo... i ovo sada sve isto pisem u "hiru" srece i euforije...

vidit cemo sta ce bit...

Zavaravanje samoga sebe ...Ispeci, pa reci..Inače, bravo za nju, ti si postao njena mala kujica, s kojom radi što želi..To je tako divno

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 10:24   #145 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,064
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

sine, samo se mononukleoze pazi jer u ovoj se priči jako puno sline izmiješalo.
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 12:23   #146 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 29-01-08
Poruka: 79
griffon se izdvaja iz mase

biježi od toga....nema tu "kruha".....,a i mlad si naći češ BOLJE !!!!!
griffon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 19:15   #147 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 49
Berzerker se izdvaja iz mase

4 liga... ono toalno... ja sam sada zabien i pisem ovo od doma..a l ono totalno... neznam..

prvo 4 liga.. onda ja odem pffffffff nis,,, nula
Berzerker je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 12:36   #148 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,064
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

kužimo te..
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 13:15   #149 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika shaczrovichovsky

Datum registracije: 23-12-07
Godina: 20
Poruka: 227
shaczrovichovsky se izdvaja iz maseshaczrovichovsky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
kužimo te..
O Ševo ljubavi! Pa ti ne bi bio ti da nisi u podforumu koji nosi ime 'Ljubav, Erotika, Sex' i to u podforumu 'ne znam na čemu sam'...

ontopic: da ne bih bija offtopic ja ću reći da znam na čemu sam ja. Riječ je o Coca-Coli!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 08:49   #150 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Poruka: 841
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase

Citat:
4 liga... ono toalno... ja sam sada zabien i pisem ovo od doma..a l ono totalno... neznam..

prvo 4 liga.. onda ja odem pffffffff nis,,, nula
wtf?
što opet sranje?
pa rekoh ti ja ne slušaš
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bleb

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114