| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi neznam na cemu sam u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Berzerker mozete rec sta ocete al sa curom sam evo vec jedno vrieme od kad smo ono ... |
| | #141 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: neznam na cemu sam Citat:
![]() ![]() Citat:
upravo to.. nerealno gledas na situaciju.. imas ruzicaste naocale na ocima..
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | ||
| | |
| | #143 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: neznam na cemu sam moguce... sto ce reci da se realna situacija nalazi negdje u sredini.. i niej nimalo bajna.. i ja na tvom mjestu ne bih bas lebdjela u oblacima ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #144 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neznam na cemu sam Citat:
![]() Citat:
Zavaravanje samoga sebe ...Ispeci, pa reci..Inače, bravo za nju, ti si postao njena mala kujica, s kojom radi što želi..To je tako divno ![]() ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | ||
| | |
| | #145 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neznam na cemu sam sine, samo se mononukleoze pazi jer u ovoj se priči jako puno sline izmiješalo.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #148 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neznam na cemu sam kužimo te.. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #149 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 20
Poruka: 227
![]() ![]() | Re: neznam na cemu sam O Ševo ljubavi! Pa ti ne bi bio ti da nisi u podforumu koji nosi ime 'Ljubav, Erotika, Sex' i to u podforumu 'ne znam na čemu sam'... ![]() ontopic: da ne bih bija offtopic ja ću reći da znam na čemu sam ja. Riječ je o Coca-Coli!
__________________ POVRATAK POVRATNIKA U POVRATNIČKU POVRATNOST |
| | |
| | #150 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: zadar Godina: 25
Poruka: 841
![]() ![]() | Re: neznam na cemu sam Citat:
![]() što opet sranje? ![]() pa rekoh ti ja ne slušaš ![]() ![]()
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bleb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:17.

Pa ti ne bi bio ti da nisi u podforumu koji nosi ime 'Ljubav, Erotika, Sex' i to u podforumu 'ne znam na čemu sam'... 

ne slušaš