Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi neznam na cemu sam u Društvo forumu; Sta ce ti to u zivotu, vidis da ni mala ne zna sta bi, to joj je u prirodi da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-03-08, 11:27   #11 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,646
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar
Re: neznam na cemu sam

Sta ce ti to u zivotu, vidis da ni mala ne zna sta bi, to joj je u prirodi da ne moze biti samo sa jednim, ma sta pricala i nije ti pametno da se bilo kako vezujes za nju... Dakle, 'vataj maglu!!!
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 11:30   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,530
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Berzerker Pogledaj Poruke
thx ljudi... to sam i mislio i vjerujem da ce tako bit

ancks.. gutam slova jer mi je tako lakse pisat... al da.. mogo sam to napisat sa razmacima i svime...
It's ok., no hard feelings

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 11:36   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-08-07
Godina: 19
Poruka: 312
daai se izdvaja iz mase

Ne znan kako vi zovete takve cure al u splitu su tu DROLJE!!!!
Odjeb je lansiran
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 12:03   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Kakve ti epitete daješ djevojkama, ženama

Strašno!!!

Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 12:11   #15 (permalink)
Regularni forumas

daai se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Kakve ti epitete daješ djevojkama, ženama

Strašno!!!
Jesan ja reka da se to odnosi na sve cure-žene?! Ovakve ka šta je cura u ovoj priči i zavrjeđuju taj 'nadimak' sviđalo se to tebi ili ne!!
Kako bi je ti nazvala-Anđelak, Dobrica, Prava cura? prosvjetli me...
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 12:24   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: daai Pogledaj Poruke
Jesan ja reka da se to odnosi na sve cure-žene?! Ovakve ka šta je cura u ovoj priči i zavrjeđuju taj 'nadimak' sviđalo se to tebi ili ne!!
Kako bi je ti nazvala-Anđelak, Dobrica, Prava cura? prosvjetli me...
Ma što ti uopće znaš o toj curi, na kraju krajeva čuo si jednu stranu priče..
Uostalom da je i takva, ne mora biti s njom ako mu se to ne sviđa.
Nitko nema pravo suditi drugima, svi trebaju poći od sebe prvo
Krajnje je neumjesno i degutantno, bilo koju djevojku, ženu nazivati takvim imenima, pa da je sad najgora na svijetu..To je dio opće kulture odnošenja prema ženskom rodu

Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 12:33   #17 (permalink)
Regularni forumas

daai se izdvaja iz mase

Citat:
Ma što ti uopće znaš o toj curi, na kraju krajeva čuo si jednu stranu priče..
Uostalom da je i takva, ne mora biti s njom ako mu se to ne sviđa.
Nitko nema pravo suditi drugima, svi trebaju poći od sebe prvo
Krajnje je neumjesno i degutantno, bilo koju djevojku, ženu nazivati takvim imenima, pa da je sad najgora na svijetu..To je dio opće kulture odnošenja prema ženskom rodu
je sve je to odnos prema ženskom rodu...Aj počmi mi još prodavat priču o rasističkom odnosu prema crncima i pravima manjina u hrvatskoj...
Kao prvo ja san govorija za curu iz PRIČE. I pojma neman jel priča istinita ili je samo priča! Tako ako san koga uvridija ondda je to najvjerojatnije imaginarna cura jel o njoj ne znam ništa osim onoga navedenog u priči!
Nema se smisla sad prepucavat ovde! niti san JA izmislija naziv DROLJA niti se to mora odnosit samo na žene! Da u priči cura ona koju neko vuče za nos onda bi lik bija isto Drolja a ne jebako ili casanova ka šta bi neki rekli!
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 12:38   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: daai Pogledaj Poruke
je sve je to odnos prema ženskom rodu...Aj počmi mi još prodavat priču o rasističkom odnosu prema crncima i pravima manjina u hrvatskoj...
Kao prvo ja san govorija za curu iz PRIČE. I pojma neman jel priča istinita ili je samo priča! Tako ako san koga uvridija ondda je to najvjerojatnije imaginarna cura jel o njoj ne znam ništa osim onoga navedenog u priči!
Nema se smisla sad prepucavat ovde! niti san JA izmislija naziv DROLJA niti se to mora odnosit samo na žene! Da u priči cura ona koju neko vuče za nos onda bi lik bija isto Drolja a ne jebako ili casanova ka šta bi neki rekli!
Pa nitko se stobom ne svađa. I nikakve ti ja priče ne prodajem..Ja ti realno objašnjavam stvari, da treba postojati određeni nivo konverzacije sa ženama..Pa toliko je pogrdnih riječi, pa ih zato samo što ih je netko izmislio, treba upotrebljavati
bila izmišljena ili istinita priča, govori o Ženi, a prema Ženi se treba odnositi na nivou jedne bogate opće kulturne osobe,

Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 12:39   #19 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 12:41   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-07-07
Godina: 21
Poruka: 367
ldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ldeanl

Citat:
Pa nitko se stobom ne svađa. I nikakve ti ja priče ne prodajem..Ja ti realno objašnjavam stvari, da treba postojati određeni nivo konverzacije sa ženama..Pa toliko je pogrdnih riječi, pa ih zato samo što ih je netko izmislio, treba upotrebljavati
bila izmišljena ili istinita priča, govori o Ženi, a prema Ženi se treba odnositi na nivou jedne bogate opće kulturne osobe,
Kao naprimjer nekoga nazivati stvorom, za mene je također pogrdna riječ i uvreda. Ne želim se svađat nego samo iznosim svoje mišljenje kad smo već kod toga i da se razumijemo ne opravdavam nikog.

Iako mi se čini da je ovo već malo prešlo u spam i da se takve stvari riješavaju preko pm-a.

edit: vuxs

"legend"
opet moram obrazložit nick ---> link
ldeanl je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bleb

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114