Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi neznam na cemu sam u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ldeanl Kao naprimjer nekoga nazivati stvorom, za mene je također pogrdna riječ i uvreda. Ne želim se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-03-08, 12:45   #21 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,898
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto
Re: neznam na cemu sam

Citat:
Pravi autor: ldeanl Pogledaj Poruke
Kao naprimjer nekoga nazivati stvorom, za mene je također pogrdna riječ i uvreda. Ne želim se svađat nego samo iznosim svoje mišljenje kad smo već kod toga i da se razumijemo ne opravdavam nikog.

Iako mi se čini da je ovo već malo prešlo u spam i da se takve stvari riješavaju preko pm-a.

edit: vuxs

to sa stvorem, je nešto o čemu ti ne znaš ništa..
i nema veze sa ovom temom..razumiješ?' ili ipak ne..

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 12:53   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-07-07
Godina: 20
Poruka: 413
ldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ldeanl

Normalno da se brani svoje , tako da me ovaj odgovor nije iznenadio. Gle, inače ako si nervozna zbog nečega ili šta ti ja znam za to ti nisam kriv. I sorry ako imam svoj stav o nečemu, ili se to ne smije...

Uostalom ne želim o ovako o tome, razumiješ?' ili ipak ne..

O.T. Ipak bi trebalo saslušat njezinu stranu priče i onda prosudit o čemu se tu točno radi i tko je kakav, samo je nažalost nemoguće

"legend"
opet moram obrazložit nick ---> link
ldeanl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 13:00   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,898
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: ldeanl Pogledaj Poruke
Normalno da se brani svoje , tako da me ovaj odgovor nije iznenadio. Gle, inače ako si nervozna zbog nečega ili šta ti ja znam za to ti nisam kriv. I sorry ako imam svoj stav o nečemu, ili se to ne smije...

Uostalom ne želim o ovako o tome, razumiješ?' ili ipak ne..

O.T. Ipak bi trebalo saslušat njezinu stranu priče i onda prosudit o čemu se tu točno radi i tko je kakav, samo je nažalost nemoguće

hehehe

Ja nisam nervozna niti išta tome slično..
nitko ne osporava da pravo na tvoj stav o nekome ili nečemu..

samo ti govorim, da stvor-je nešto o čemu ti ne znaš ništa, dio bdsm, o kojem također neznaš ništa..dakle, informiraj se prvo, pa ćeš uvidjeti da to nema nikakve veze sa ovim što smo raspravljali prije, o odnosu i etiketiranju žena različitim epitetima

pa ja sam i rekla da uvijek treba saslušati oboje, a ne samo jednoga

Niti ja nemam namjere raspravljati ovome, ali ne dozvoljavam das me se izjednačava sa nekime, kad moj odnos i nazivanje nekoga stvorem, je apsolutna suprotnost niti ima išta zajedničko sa ovime

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 13:05   #24 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-07-07
Godina: 20
Poruka: 413
ldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ldeanl

ok, riješena stvar.
Što se teme tiče slažem se sa tobom da treba saslušat obje strane

"legend"
opet moram obrazložit nick ---> link
ldeanl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 14:02   #25 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Prvo da se nadovežem na ovo drolja.
Možemo tu curu nazvati droljom, ali ona nije napravila ništa loše, nije prekršila
nijedan zakon, pravilo, kodeks časti, zavjet...
Iako nije baš ni svetica, al jbg cura radi ono što može

Da se vratim na temu, dragi moj vidi se da si još mlad i neiskvaren, ono dobra duša.
Takvi smo svi bili u početku, dok nas postepeno određene osobe nisu razočarale,
povrijedile i pretvorile u iskvarene stvorove.

Znam da ti nije lako, jer ti se sviđa ta cura a njoj su svi dragi i svima priča iste
bajke - ti si mi sve, možda te volim.
Ti briješ s njom, drugi briju s njom, njoj je to sve isto glavno da brije.
Kad bi se poševili, onda bi te gledala malo ozbiljnije, još ako si dobar i radiš
sve kako treba, onda te gleda kao "Boga".
S obzirom da si ti daleko od ševe, a i statistika ti ne ide u prilog, veća je mogućnost
da će se poševit sa nekim kretenom, koji je malo bolje zavrtio jezikom, koji ima
određeni broj kilometara i kojeg će cijeli život htjeti zaboraviti.
Ti si dobar prema njoj i dopustio si joj da radi budalu od tebe.
Svima se sigurno dogodilo i još uvijek događa, samo mi nije jasno kako ti nisi iskoristio
niti jednu priliku da njene tzv pogreške iskoristiš.
Mogao si od nje napravit što god si htio, jebote padaju mi na pamet takve kazne....aaauuu.

Moraš biti mudriji, još si mlad, ali moraš shvatiti neka pravila igre.
Cure nisu ništa drugačije od nas, žele iste stvari kao i mi.
Samo što one bolje kuže pravila igre, ali ne brini skužit ćeš i ti.

Sigurno će se javit Damfisk i napisati ti cijelu belosvecku zavjeru žena,
kako su zlobne i predstavljaju ono najgore, prave inkarnacije zla i vraga..
Zanemari što striček Damfisk napiše, jer on prestavlja jedan poseban pravac u
odnosu žena i muškaraca, a ti si još premlad za to.

Moraš shvatit da prema curama ne smiješ biti premekan i popustljiv, jer će to
uvijek iskoristavat. Moraš se držati svoje riječi, pa kad nešto kažeš to i napravi,
a ne nakon svake bajke ponovno pustit da sve bude ok.
(Osim toga što nismo mi ti koji njima pričamo bajke )

Cure baš vole da si prema njima oštar i čvrst, to ih imponira i onda su sigurnije
da su uz pravog dečka/muškarca. Naravno to neznači grubost i nasilje prema njima,
dakle ne smiješ ih nikad tuć, vrijeđat i davat ima imena kao kurva, drolja...
(jedino tokom sexa ako ih to pali ), ne smiješ ih psihički ili na bilo koji način maltretirat.
Budi pažljiv, ali ne dopuštaj da te gaze, budi cool, flegma.

Što se konkretno tiče ove cure, kreni dalje, ako se dogodi da se opet skompate,
nemoj s njom zabrijat. Malo okreni ploču, a ako jedan dan i završite zajedno,
pa prohodate, onda budi muško i ne dopuštaj da od tebe radi budalu.

Zadnji Uredio LPK : 01-03-08 u 14:08.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 16:57   #26 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 48
Berzerker se izdvaja iz mase

dada... bit ce da sam ja samo zaludjen bio... al proslo me to malo sam se sabro... i jednostavno ... kraj... dada... jebiga... na svu srecu nie bilo nis vise... da se vezem vise za nju...

thx ljudi... mislio sam i to sam i vi ste mi jos pomogli..
Berzerker je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 17:09   #27 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
Meni je to isto palo na pamet kad sam vidjela temu
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 17:16   #28 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 48
Berzerker se izdvaja iz mase

LPK tek sam sada procito tvoj post...

naiskrenije hvala... eo to mi je totalno trealo takav odgovor...dada thx... to e totalna istina i to cielo vrieme mislim... al kad je vidim i kad nes popricamo ono totalno se smilujem i full zaboravim na sve sta je bilo... i uviek kad za neku curu zakačim zakačim do kraja i onda si živce potrgam...

nista... ovo ostaje samo prošlost...
Berzerker je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 18:08   #29 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

@ Berzeker:

Pod 1.

Ništa nisam razumio... trebao sam dvaput pročitat da skužim što si pisao... Majke ti, ne kužim taj vaš purgerski žargon ni 2%....

Pod 2.

Šta to uopće znači "brijat"? Je li to znači jebat se? Žvalit se? Dirat se po genitalijama? Ljubakat se? Možda sam ja star, ali mi u Splitu ne koristimo taj izraz... dok kod vas u purgeriji to "brijat" ima 150 značenja... ali recimo da to znači "žvalit se"...

Pod 3.

Stari moj, naletio si na nešto što se naziva "prototip zlobne ženske spodobe" Obzirom da još ideš u školu, premlad si i nedovoljno iskusan da bi se mogao nosit sa takvim biološkim organizmom. Puno stariji i puno iskusniji od tebe nisu uspjeli savladat takvu koncentraciju zloće, laži, podlosti i općenito ružnih karakternih osobina koje se nalaze kod prototipa zlobne ženske osobe.

Moj savjet:

BJEŽI OD TOGA KOLIKO TE NOGE NOSE!!!!
BJEŽI AKO TI JE ŽIVOT MIO!!!!
NE OSVRĆI SE, NE RAZMIŠLJAJ, SAMO BJEŽI DOK JOŠ MOŽEŠ!!!!!

Nema veze koliko je zgodna, koliko dobre sise ima ili koliko se dobro žvali. Vjeruj mi, momče... spasit ćeš svoje duševno zdravlje, živce i tjelesni integritet.

Samo bježi.

A sada se moram osvrnuti i na ovo, jer sam, kao što vidim, direktno prozvan:

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
Prvo da se nadovežem na ovo drolja.
Možemo tu curu nazvati droljom, ali ona nije napravila ništa loše, nije prekršila
nijedan zakon, pravilo, kodeks časti, zavjet...
Iako nije baš ni svetica, al jbg cura radi ono što može
Ona je drolja.

Citat:
Da se vratim na temu, dragi moj vidi se da si još mlad i neiskvaren, ono dobra duša.
Takvi smo svi bili u početku, dok nas postepeno određene osobe nisu razočarale,
povrijedile i pretvorile u iskvarene stvorove.
Spoznaja zlobne i pokvarene ženske prirode naziva se "životno iskustvo" a ne, kako ti kažeš, iskvarenost.

Citat:
Znam da ti nije lako, jer ti se sviđa ta cura a njoj su svi dragi i svima priča iste
bajke - ti si mi sve, možda te volim.
Ti briješ s njom, drugi briju s njom, njoj je to sve isto glavno da brije.
Kad bi se poševili, onda bi te gledala malo ozbiljnije, još ako si dobar i radiš
sve kako treba, onda te gleda kao "Boga".
S obzirom da si ti daleko od ševe, a i statistika ti ne ide u prilog, veća je mogućnost
da će se poševit sa nekim kretenom, koji je malo bolje zavrtio jezikom, koji ima
određeni broj kilometara i kojeg će cijeli život htjeti zaboraviti.
Ti si dobar prema njoj i dopustio si joj da radi budalu od tebe.
Svima se sigurno dogodilo i još uvijek događa, samo mi nije jasno kako ti nisi iskoristio
niti jednu priliku da njene tzv pogreške iskoristiš.
Mogao si od nje napravit što god si htio, jebote padaju mi na pamet takve kazne....aaauuu.
Jebačina ne bi donijela ništa novo. Zlobna i pokvarena lažljiva spodoba s kojom se ovaj momak susreo uništila bi njegovo psihičko zdravlje i u tom slučaju, baš kao što to čini i sada. To je jednostavno u genetskom kodu takvih organizama da uništavaju ljude. Ona će se uvijek tako ponašat, jer je ona primjerak žene bez ikakvih tragova ljudskosti koji se mogu naći kod nekih drugih ženskih primjeraka... Zlobna spodoba iz ove priče svoje iskonske ženske karakteristike ispoljava već u ranoj dobi.

Onaj koji ne prepozna te njezine iskonske ženske karakteristike (zlobu, lažljivost i pokvarenost) je - najebo.

Srećom, ovaj momak to je spoznao. Tek kasnije, s vremenom, i on sam će shvatit koliko je bio sretan zbog te spoznaje.

Što prije spoznamo tko su nam neprijatelji, lakše ćemo im se oduprijeti.

Citat:
Moraš biti mudriji, još si mlad, ali moraš shvatiti neka pravila igre.
Cure nisu ništa drugačije od nas, žele iste stvari kao i mi.
Samo što one bolje kuže pravila igre, ali ne brini skužit ćeš i ti.
Potpuno pogrešno i netočno. Cure (ilitiga žene) su potpuno drugačije od nas. Žele posve druge stvari, i igraju igru bez ikakvih pravila. Laž, zloba, podmetanje i općenito želja za tuđom nesrećom su ono čime se oni služe, a uništavanje mušarčeve želje za životom je njihov krajnji cilj.

Povjerovati u rečenicu da su žene iste kao i mi je najveća greška koju netko može napravit.

Citat:
Sigurno će se javit Damfisk i napisati ti cijelu belosvecku zavjeru žena,
kako su zlobne i predstavljaju ono najgore, prave inkarnacije zla i vraga..
Zanemari što striček Damfisk napiše, jer on prestavlja jedan poseban pravac u
odnosu žena i muškaraca, a ti si još premlad za to.
Nikada nije rano za spoznaju prave istine. Što prije nuači neke stvari, i što prije upozna pravu prirodu neprijatelja (žene), bit će mu lakše u životu.

Naravno, nije moguće u cjelosti spoznati prirodu neprijatelja (žene), jer je neprijatelj (žena) sposoban za takovu zlobu i pokvarenost koja je nepojmljiva normalnom ljudskom (muškom) mozgu - ali svakim novim iskustvom sve više shvaćamo dubine crnog bezdana ženske zlobe i pokvarenosti.

Citat:
Moraš shvatit da prema curama ne smiješ biti premekan i popustljiv, jer će to
uvijek iskoristavat. Moraš se držati svoje riječi, pa kad nešto kažeš to i napravi,
a ne nakon svake bajke ponovno pustit da sve bude ok.
(Osim toga što nismo mi ti koji njima pričamo bajke )
Prvi pametan savjet.

Citat:
Cure baš vole da si prema njima oštar i čvrst, to ih imponira i onda su sigurnije
da su uz pravog dečka/muškarca.
Netočno. Cure (žene) se samo pretvaraju da to vole - jer muškarci misle da one to vole. To je, kao i sve ostalo što žene rade, laž i prevara.

Citat:
Naravno to neznači grubost i nasilje prema njima,
dakle ne smiješ ih nikad tuć, vrijeđat i davat ima imena kao kurva, drolja...
(jedino tokom sexa ako ih to pali ), ne smiješ ih psihički ili na bilo koji način maltretirat.
Budi pažljiv, ali ne dopuštaj da te gaze, budi cool, flegma.
Naravno da to ne znači nikakvu fizičku grubost. Nikada. To se podrazumijeva. NIKADA NE SMIJE BIT NIKAKVOG UDARANJA, VRIJEĐANJA NITI BILO ČEGA SLIČNOG. NIKADA.

Međutim, ne postoji način na koji bi se mogao ponašat prema ženi, a da te ona ne gazi. Naime, osnovni cilj i smisao ženskog postojanja je da gazi muškarca. A to postiže zlobom, povarenošću i lažima.

Citat:
Što se konkretno tiče ove cure, kreni dalje, ako se dogodi da se opet skompate,
nemoj s njom zabrijat. Malo okreni ploču, a ako jedan dan i završite zajedno,
pa prohodate, onda budi muško i ne dopuštaj da od tebe radi budalu.
Nema ovoga "ako završite zajedno..."

Mladiću, bježi od tog monstruma, Lucifera, Belzebuba, nečastivog... !!!

BJEŽI!!!!!

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT

Zadnji Uredio damfisk : 01-03-08 u 18:14.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 18:21   #30 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Damfisk, svaka čast, sve u tvom stilu
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bleb

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108