| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi neznam na cemu sam u Društvo forumu; Nije to moj stil... to je realnost koja dolazi od spoznaje temeljene na iskustvu koje - pošto je riječ o ž... |
| | #31 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neznam na cemu sam Nije to moj stil... to je realnost koja dolazi od spoznaje temeljene na iskustvu koje - pošto je riječ o ženama - može bit jedino loše
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neznam na cemu sam joj...na pola me zaboli glava.. ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
| | #33 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neznam na cemu sam Logično. Neprijatelj, suočen sa vlastitim zlodjelima, često pati od glavobolje. ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neznam na cemu sam Damfisk kako ti se da toliko pisati? ![]() Ali, svaka čast na postu ![]() No, u jednom si pogriješio! Ovo: Citat:
I da samo nadodam da ženski rod ni najmanje nije kriv što vi neke stvari prekasno shvatite ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neznam na cemu sam A eto... trudim se... Citat:
To je možda potpuno točno iz zlobne ženske perspektive. Ja ovdje govorim o ljudskoj perspektivi. Kao što sam već naveo, muškarci i žene su drastično i fundamentalno različiti u svemu, pa tako i u perspektivi. A ovaj tvoj primjer to baš i potvrđuje. ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neznam na cemu sam Citat:
![]() da me poznaš ne bi ovo napisao.. ![]() iako me od njegovog posta zaboljela glava, pročitala sam do kraja (očito mi je dosadno ) i htjela okarakterizirat ovu žensku, ali sad iz principa neću![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neznam na cemu sam Da. Možda. Ali vjerovatno bi. Citat:
![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neznam na cemu sam Citat:
![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Celebrity | Re: neznam na cemu sam ne mogu vjerovati da sam procitala cijeli post! koliko imas iz hrvatskog,2 ili te ceka popravni? decko,malo karaktera! malo ces patit,ali ce proci,bolje nego da te ta mala voza i da patis cijelo vrijeme! rijesi je se i preporucam malo vise ponosa! jesi musko ili nisi?
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bleb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:29.

) i htjela okarakterizirat ovu žensku, ali sad iz principa neću