Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi neznam na cemu sam u Društvo forumu; citam komentare i smiem se... jucer je to riješeno bilo... gotovo prekid kontakta... bježim i ne osvrcem se... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-03-08, 10:18   #41 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 48
Berzerker se izdvaja iz mase
Re: neznam na cemu sam

citam komentare i smiem se... jucer je to riješeno bilo... gotovo prekid kontakta... bježim i ne osvrcem se...

damfisk@pocinjem imat tvoj pogled na žene i da... nisam purger iz rijeke sam...

deedee00@nemam 2 iz hrvatskog imam 3... i piso sam ovo samo da sve ispišem jer sam samo točio iz mozga... nisam razmišljao o gramatičkim pravilima i slova sam gutao da bi mi bilo lakse napisat... npr riječi = rieci .. nemam= neam

mogo sam to sve razdvojit preskakanjem redova i smajlijima al eo nisam..
Berzerker je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 12:31   #42 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,665
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Berzerker Pogledaj Poruke
citam komentare i smiem se... jucer je to riješeno bilo... gotovo prekid kontakta... bježim i ne osvrcem se...

damfisk@pocinjem imat tvoj pogled na žene i da... nisam purger iz rijeke sam...

deedee00@nemam 2 iz hrvatskog imam 3... i piso sam ovo samo da sve ispišem jer sam samo točio iz mozga... nisam razmišljao o gramatičkim pravilima i slova sam gutao da bi mi bilo lakse napisat... npr riječi = rieci .. nemam= neam

mogo sam to sve razdvojit preskakanjem redova i smajlijima al eo nisam..
Ma Damfisk lupeta, on je mala dobrica koja jako voli žene, ali to neće priznati i svjestan je da živi u Femdomu, gdje mu jedino preostaje biti podložan
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 12:57   #43 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,850
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Ma Damfisk lupeta, on je mala dobrica koja jako voli žene, ali to neće priznati i svjestan je da živi u Femdomu, gdje mu jedino preostaje biti podložan
Ne lupetam nego govorim istinu. Logično da će neprijatelj istinu proglasit lupetanjem, ali to ipak ne mijenja činjenicu da je to istina.

Podložan? NIKAD!!!!

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 12:59   #44 (permalink)
prof. Foruma

Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ne lupetam nego govorim istinu. Logično da će neprijatelj istinu proglasit lupetanjem, ali to ipak ne mijenja činjenicu da je to istina.

Podložan? NIKAD!!!!
Neprijatelj?
Ma daj, pa ti me znaš
Ja sam dobra
Podložan jesi, čim cmizdriš
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 13:01   #45 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Neprijatelj?
Ma daj, pa ti me znaš
Ja sam dobra
Podložan jesi, čim cmizdriš

Neprijatelj, neljudski biološki organizam koji se hrani ljudskom nesrećom i koji živi od uništavanja ljudskih života. Jednom rječju - žena.

Znam te. Ti si žena. Ergo ti si neprijatelj.

Cmizdrim jer sam spoznao kakva je naša, ljudska, nesretna, tragična i čemerna sudbina, jer smo osuđeni na suživot sa zlobnim i pokvarenim stvorenjima koja se nazivaju ženama. Ništa mi drugo ne preostaje osim cmizdrenja.

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 13:03   #46 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Neprijatelj, neljudski biološki organizam koji se hrani ljudskom nesrećom i koji živi od uništavanja ljudskih života. Jednom rječju - žena.

Znam te. Ti si žena. Ergo ti si neprijatelj.

Cmizdrim jer sam spoznao kakva je naša, ljudska, nesretna, tragična i čemerna sudbina, jer smo osuđeni na suživot sa zlobnim i pokvarenim stvorenjima koja se nazivaju ženama. Ništa mi drugo ne preostaje osim cmizdrenja.
Ja nisam žena, nego Žena.zar ne?
ma nisi osuđen na suživot sa Ženama, pa možeš imati i dečka

ma ne cmizdriri, nego se pokoriti i potpisati kapitulaciju Femdomu
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 13:08   #47 (permalink)
women loving misogynist

Citat:
Ja nisam žena, nego Žena.zar ne?
Suludo je pisat velikim početnim slovom bilo koju riječ koja ima veze sa nečim tako zlim i pokvarenim kao što je žena.

Citat:
ma nisi osuđen na suživot sa Ženama, pa možeš imati i dečka
Bljak bljut... odvratno....

Citat:
ma ne cmizdriri, nego se pokoriti i potpisati kapitulaciju Femdomu
Zašto bi kapitulirao? Iako sam ja već sjeban, mogu se potrudit i otvorit oči mlađima, da barem oni ne podlegnu neprijatelju.

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 13:13   #48 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Suludo je pisat velikim početnim slovom bilo koju riječ koja ima veze sa nečim tako zlim i pokvarenim kao što je žena.

Bljak bljut... odvratno....

Zašto bi kapitulirao? Iako sam ja već sjeban, mogu se potrudit i otvorit oči mlađima, da barem oni ne podlegnu neprijatelju.

Poruka je jasna GAY IS OK. i TO JE NAJPAMETNIJA SOLUCIJA..HEHEHHE

Ma Žene su dobre, samo trebate znati sa njima...
I nemoj plašiti mlade , svi će postati pederi
pa ćete stići, kad tad
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 13:17   #49 (permalink)
women loving misogynist

Citat:
Poruka je jasna GAY IS OK. i TO JE NAJPAMETNIJA SOLUCIJA..HEHEHHE
Gay možda i jest OK, ali samo ako je što dalje od mene.

Citat:
Ma Žene su dobre, samo trebate znati sa njima...
Upravo tako. Kao i svaka opasna stvar, divlja životinja ili smrtonosni toksin, i žena iziskuje vrlo oprezno postupanje.

Citat:
I nemoj plašiti mlade , svi će postati pederi
pa ćete stići, kad tad
Neće, ne brini. Vaša podla, pokvarena, zlobna vrsta imati će dovoljno žrtava.

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 13:19   #50 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Gay možda i jest OK, ali samo ako je što dalje od mene.

Upravo tako. Kao i svaka opasna stvar, divlja životinja ili smrtonosni toksin, i žena iziskuje vrlo oprezno postupanje.

Neće, ne brini. Vaša podla, pokvarena, zlobna vrsta imati će dovoljno žrtava.
Ne misliš tako

ili ipak da..

ma za tebe je gumena lutka:šuti, jebeš kad hoćeš i pumpaš na benzinskoj
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bleb

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108