| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi neznam na cemu sam u Društvo forumu; ... dal sam ja budala... ili sam ono neznam sta... al pricali smo i ... neznam... opet smo ok... i sada je ... |
| | #71 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 49
![]() | Re: neznam na cemu sam ... dal sam ja budala... ili sam ono neznam sta... al pricali smo i ... neznam... opet smo ok... i sada je sve super.... ako sada sjebe... onda sam bas neznam... debil na kvadrat... mislim da sam ono ipak piso dok sam bio jos sjeban od svega toga pa sam mozda nesto i preuvelico... i tako... sad je sve super ja vise nisam totalno zaokupljen njome manje joj se javljam onako zauzeo sam neki onako stav ko da me bas nie briga... i ona je sva poludila... sad me stalno zove... ovo ono... kljucna je stvar da se nesmie bit predobar prema njima |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,432
![]() ![]() ![]() | Re: neznam na cemu sam Citat:
e jesi ..... nesmijem vrijedjat, ma koja je tebi p.m. kaj si ti blitvu kao mali jeo, kaj si se rodio kao muha bez glave, ma daj odjebi to po kratkom postupku, kaj si blesav, ma sjebat ce te opet i opet i opet i vracat ces joj se kad zaplace ili kad se ljepo nasmijesi i pocme ici oko tebe i nastaviti ce radit kretena oko tebe, pa daj razmisljaj glavom (gornjom ) jebat ce te u mozak i tako dok god vidi da ona ima koristi , steraj ju u lepu maternu ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Celebrity | Re: neznam na cemu sam ma koga ti zavaravas da nisi zaljubljen! ako nisi zaljubljen onda si totalni beskičmenjak! nakon sto je napravila žešću budalu od tebe ti joj se vratis,to je prihvatljivo (iako je i to upitno) jedino ako si zacopan do usiju i jebe ti se za ponos! bez uvrede
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-08 Godina: 24
Poruka: 155
![]() | Re: neznam na cemu sam 1. nisam od riječi do riječi pročitala 1. post..ali se dalo zaključiti da ste oboje još jako mladi i da je njoj očito do zajebancije i da prolazi onu fazu kad joj se sviđa 5 tipova odjednom i ne zna s kim bi pa sjedi jednom guzicom na 2 (a možda i više) stolice 2. stari moj da se ti nisi zacopao preko ušiju ti sad ne bi bio s njom definitivno |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 49
![]() | Re: neznam na cemu sam hahahah... neznam...mislim da zaljubljen nisam.... a ono gore sve sta sam napiso mozda je bilo malkice preuvelicano... neznam... vidit cemo... ja sam joj dao jos jednu i to zadnju sansu... al stvarno zadnju... vidit cemo sta ce bit... |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: neznam na cemu sam Stari moj, ti si mazohista samo što to još nisi skužio. Ako ti takva osoba sa takvim ponašanjem pruža zadovoljstvo ne vidim koji je smisao cijele ove teme ![]() Da si "normalan" nakon drugog puta što te je prevarila pustio biš sve to k vragu. Razmisli malo
__________________ Be the change you want to see! Gandhi |
| | |
| | #80 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neznam na cemu sam Jesi. Daljnji komentari su suvišni. Kad idući put dođeš na forum sa tužnom pričom kako te sjebala, očekuj sprdačinu na račun tvoje pregoleme gluposti. Lijepo si upozoren na opasnosti, podlosti, laži i prevare kakve su žene sposobne izvest i kakve izvode. Ti si odlučio zanemarit ta upozorenja. Moje saučešće, djete drago.
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bleb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:33.

) jebat ce te u mozak i tako dok god vidi da ona ima koristi
, steraj ju u lepu maternu