| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi nikad sa suprotnim spolom nebi... u Društvo forumu; svaka muska iliti zenska osoba nebi sa partnerom radila odredjene stvari, otisla na neko mijesto, upoznavala ga sa nekim, a ... |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | svaka muska iliti zenska osoba nebi sa partnerom radila odredjene stvari, otisla na neko mijesto, upoznavala ga sa nekim, a sta po tvom nebi nikad sa drugim spolom ,ev runda na moj racun ![]() ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: nikad sa suprotnim spolom nebi... da ga yebesh.. stvarno ne znam LOL
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: nikad sa suprotnim spolom nebi... cim sjedne placa, ide runda ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,435
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nikad sa suprotnim spolom nebi... Jooj ne znam šta ne bih radila sa suprotnim polom (tj sa svojim dečkom),ja sa njim sve radim ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:15.

,