| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi nimfoman sam!!! u Društvo forumu; Ljudi,ja jednostavno ne mogu bez sexa ili razmisljanju o njemu...po cijele dane mi se mota po glavi,par ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-11-07 Godina: 34
Poruka: 3
![]() | nimfoman sam!!! Ljudi,ja jednostavno ne mogu bez sexa ili razmisljanju o njemu...po cijele dane mi se mota po glavi,par puta na dan ga bacam u nesvijest,skoro svaku ženu koju vidim,zamisljam kako me oralno zadovoljava itd.Ozenjen sam a zenu varam od prvog dana braka...ovisan sam o sexu(zena nazalost nije). Mislite li da mogu naci odgovarajucu partnericu ili smo samo mi muski takvi???Ili samo ja??? ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 861
![]() | Re: nimfoman sam!!! Haha Ti si u biti ovisan o sexu a to je bolest koja se moze izlijecit. (a lijek nije sex) ![]() Ne, ozbiljno. Bilo bi lijepo kad bi svaki dan mogao sevit ali opet, nije zdravo da ti sex upravlja zivotom. Stoga, obrati se doktoru. Neznam da li znate, ali i onaj Boytronic iz grupe E.T. je također bio ovisan o sexu al se izljecio valjda do sad.
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nimfoman sam!!! Ko što je Will Ferrell reko u filmu Blades of glory I'm a sex-addict, it's my cross to bear ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nimfoman sam!!!
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: nimfoman sam!!! 561. dvd ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:34.

Ti si u biti ovisan o sexu a to je bolest koja se moze izlijecit. (a lijek nije sex)
- NOVI DOKAZ ISPLATE!