| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi nimfoman sam!!! u Društvo forumu; Nisi sine ti nimfoman....... Ti si jednostavno ugrožen...... Razlika......... |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nimfoman sam!!! Nisi sine ti nimfoman....... Ti si jednostavno ugrožen...... Razlika......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: nimfoman sam!!! seks stimulira samog sebe. aj odi zivit malo u hladnije krajeve di ce ti se smtznut. u divljinu di nema seksa, zena, tv, magazina... dignit ce ti se tu i tamo u proljece ali sigurno manje puta jer ces bit zaokupljen drugim stvarima... ili probaj ne jest, pa ce ti opast imunitet illi probaj ga malo zileton pa ce te sve bolit pa neces moc... ne znam koji film da ti jos predlozim? svi mi imamo potencijale ali posto zivimo u drustvu moras se naucit i skrasit? inace si crazy ali danas stvarno ima seksa u izobilju tako da se ne mora brinut... pa vidis da veze no stop pucaju brakovi, pa ove mlade koje su napaljene same od sebe... samo ga trebas izvadi i plus 500kn i poslje tog se osjecas ludilo. rastrgan kao da si iz polja dosao |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 643
![]() | Re: nimfoman sam!!! Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-08 Lokacija: Zagreb Godina: 27
Poruka: 42
![]() | Re: nimfoman sam!!! Svaki put kad si olaksas, tj bacis ga u nesvjest stavi ga na stol i probudi iz nesvjesti na ovaj nacin ![]() To se zove ubijanje zelje ![]()
__________________ When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 12-11-07 Godina: 25
Poruka: 72
![]() | Re: nimfoman sam!!! ako vec nemozes nac neku nimfomanku.... onda drkanjue do besvjesti, gok kurac ne otekne ko krastavac, da dva dana nemozes pisat od oteklina!.... pa ces vidit koliko ce ti sex bit na pameti. vjeruj mi probah... i bas onda dok mi je racku bio sokiran imadoh 2 vagine na pladnju izneneda............. i KURAC....... poslje drkanja opet drkanje zbog propustene priličke! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: nimfoman sam!!! a dobri su mi oglasi u smokvi: zanosna zgodna prelijepa - muskarci ne javljate te se! isti oglas, samo jos nadodano: ako prvo ne posaljes sliku ne javljaj se? u iskrici isti oglas: ali uz to sretno udata? opet smokva: isti oglas, samo jos nadodano: potpuna obostrana diskrecija? zar smo vec dosli do tog? ili se radi o ''ponesi novcanik''. ili kliknete jel imas kameru? nit ne odgovoris ona/on je pali... ako nemas kam i nisi gol poziv je prekinut? i ono 100 000 korisnika? yea right... face book mi jos naj neiskvarenije zvuci... od indexa foruma i chatova di ima nickova pohotna, mokra, placam seks, itd... bjezi... jedino ako ces se palit a da ne diras doba je takvo doslo da ljude treba kategorizirati... i kao takvi se u samom startu i predstavljaj te Zadnji Uredio mafijas : 24-04-08 u 09:14. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,858
![]() ![]() ![]() | Re: nimfoman sam!!! Citat:
![]() ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:22.