Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi nimfoman sam!!! u Društvo forumu; Nisi sine ti nimfoman....... Ti si jednostavno ugrožen...... Razlika.........

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-04-08, 20:38   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,202
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat
Re: nimfoman sam!!!

Nisi sine ti nimfoman.......

Ti si jednostavno ugrožen......

Razlika......
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 20:44   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas

seks stimulira samog sebe. aj odi zivit malo u hladnije krajeve di ce ti se smtznut. u divljinu di nema seksa, zena, tv, magazina... dignit ce ti se tu i tamo u proljece ali sigurno manje puta jer ces bit zaokupljen drugim stvarima...

ili probaj ne jest, pa ce ti opast imunitet illi probaj ga malo zileton pa ce te sve bolit pa neces moc... ne znam koji film da ti jos predlozim? svi mi imamo potencijale ali posto zivimo u drustvu moras se naucit i skrasit? inace si crazy

ali danas stvarno ima seksa u izobilju tako da se ne mora brinut... pa vidis da veze no stop pucaju brakovi, pa ove mlade koje su napaljene same od sebe... samo ga trebas izvadi i plus 500kn

i poslje tog se osjecas ludilo. rastrgan kao da si iz polja dosao
mafijas je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 21:02   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika Splitskadica

Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 643
Splitskadica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mafijas Pogledaj Poruke
seks stimulira samog sebe. aj odi zivit malo u hladnije krajeve di ce ti se smtznut. u divljinu di nema seksa, zena, tv, magazina... dignit ce ti se tu i tamo u proljece ali sigurno manje puta jer ces bit zaokupljen drugim stvarima...

ili probaj ne jest, pa ce ti opast imunitet illi probaj ga malo zileton pa ce te sve bolit pa neces moc... ne znam koji film da ti jos predlozim? svi mi imamo potencijale ali posto zivimo u drustvu moras se naucit i skrasit? inace si crazy

ali danas stvarno ima seksa u izobilju tako da se ne mora brinut... pa vidis da veze no stop pucaju brakovi, pa ove mlade koje su napaljene same od sebe... samo ga trebas izvadi i plus 500kn

i poslje tog se osjecas ludilo. rastrgan kao da si iz polja dosao
a moga si mu rec da ga odrize
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 22:08   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,466
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: malirocco Pogledaj Poruke
,,
Mislite li da mogu naci odgovarajucu partnericu ili smo samo mi muski takvi???Ili samo ja???
nećeš naći odgovarajuću partnericu...
nismo mi muški svi takvi...
samo si ti
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 03:14   #15 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-04-08
Godina: 27
Poruka: 42
Clansman se izdvaja iz mase

Svaki put kad si olaksas, tj bacis ga u nesvjest stavi ga na stol i probudi iz nesvjesti na ovaj nacin
To se zove ubijanje zelje
You came in this world alone
Clansman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 03:25   #16 (permalink)
Banned

Datum registracije: 12-11-07
Godina: 25
Poruka: 72
Revenge se izdvaja iz mase

ako vec nemozes nac neku nimfomanku....
onda drkanjue do besvjesti, gok kurac ne otekne ko krastavac, da dva dana nemozes pisat od oteklina!....
pa ces vidit koliko ce ti sex bit na pameti.
vjeruj mi probah... i bas onda dok mi je racku bio sokiran imadoh 2 vagine na pladnju izneneda.............
i KURAC.......
poslje drkanja opet drkanje zbog propustene priličke!
Revenge je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 06:24   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 713
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Drkica je besplatna
Bacaj ga dok ti ne prokrvari
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 09:08   #18 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas

a dobri su mi oglasi u smokvi: zanosna zgodna prelijepa - muskarci ne javljate te se!

isti oglas, samo jos nadodano: ako prvo ne posaljes sliku ne javljaj se?

u iskrici isti oglas: ali uz to sretno udata?

opet smokva: isti oglas, samo jos nadodano: potpuna obostrana diskrecija? zar smo vec dosli do tog? ili se radi o ''ponesi novcanik''.

ili kliknete jel imas kameru? nit ne odgovoris ona/on je pali... ako nemas kam i nisi gol poziv je prekinut?

i ono 100 000 korisnika? yea right...

face book mi jos naj neiskvarenije zvuci... od indexa foruma i chatova di ima nickova pohotna, mokra, placam seks, itd... bjezi... jedino ako ces se palit a da ne diras

doba je takvo doslo da ljude treba kategorizirati... i kao takvi se u samom startu i predstavljaj te

Zadnji Uredio mafijas : 24-04-08 u 09:14.
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 09:15   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 28
Poruka: 4,858
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
nećeš naći odgovarajuću partnericu...
nismo mi muški svi takvi...
samo si ti
Da, samo je on takav

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
Drkica je besplatna
Bacaj ga dok ti ne prokrvari
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 11:13   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,560
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: bbbtrnje Pogledaj Poruke
ma nista, sam sto mu se kita izoblici za 75 stupnjeva u neku stranu

hmm.. zakrivljeni su poprilicno zanimljivi

btw. mislim da bi se tema trebala zvat "prozivljavam gadnu neyebicu, a zivot mi je ubitacno dosadan pa nemam na sto drugo mislit osim na sex"
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108