draga, prestani se uspoređivati s drugima i živi svoj život, a ne život drugih. sretno!
Raspravljate o temi nisam privlačna muškarcima u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; ja sam totalno nesigurna, nisam ružna al muški me i ne primjecuju i nisam im privlačna, moje prijateljice su sve ...
draga, prestani se uspoređivati s drugima i živi svoj život, a ne život drugih. sretno!
Skrati suknju i produbi dekolte i to je to.![]()
Fuck your good intentions
Fuck your human rights
Fuck your finger in my face
This time I'm gonna bite
ovo što ti je Moneypenny rekla je dobar savjet
ja bi dodao, probaj se malo smijati u društvu. ovo govorim jer na tvojim slikama vidim da se ne smiješ uopće. nemoj pričati samo o crnim i pesimističnim stvarima u društvu.
korak po korak hernija i vjerujem da ćeš uspjeti.
držim ti fige![]()
zbog toga su me poceli privlacit dosta stariji muškarci. oni do 45-50. sviđa mi se jedan tip, ima 53 godine, liječnik je i jako se brine o meni. jako je zgodan i neoženjen je. možda me i privlaci to kako se brine o meni i drugaciji je od drugih muskaraca. njega ne privlaci minica i dekolte i jako je inteligentan. zavrsija je medicinski i veterinarski fakultet. nije sad stvar o fakultetu, nego su to plemenita zanimanja. oni pomazu životinjama i ljudima, prihvacaju druge takve kakvi jesu..
nemam se cemu smijat...Pravi autor: fat_boy_slim
Zadnji Uredio hernija : 13-11-09 u 12:33
hernijaaaaa
ne gledaju muškarci samo u sise, veruj mi
da je tako, mene nijedan ne bi pogledao
prestani da se optužuješ, prestani sa misliš da si ono što nisi, da i bolja/gora/drugačija od drugih
ako je potrebno otiđi psihijatru, nije to nikakva sramota
i okani se tih matorih ljudi, šta će ti to
ne mislim ja nikad da sam bolja od drugih.
misliš
kad govoriš da su druge žene drolje zato što nose kraku suknju i/ili dubok izrez na majici
kad govoriš da su vulgarne jer flertuju sa muškarcima...
i slične stvari