Stranica 1 od 30 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 300

Non stop zajedno

Raspravljate o temi Non stop zajedno u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji cijelo svoje slobodno vrijeme provode s dečkom/curom. Preko tjedna se vide skoro svaki ...

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Non stop zajedno

Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji cijelo svoje slobodno vrijeme provode s dečkom/curom.
    Preko tjedna se vide skoro svaki dan, a preko vikenda će radije biti s partnerom nego s društvom otići na cugu. Mada su već cijeli tjedan proveli s tim istim partnerom.

Ja ne znam koji je to vrag koji uđe u te ljude kada su u vezi i osjećaju kao da je on/ona početak i kraj svijeta.
    I šta toliko pričaju
    A i posexsaš se za pola sata/sat... tako da...
    I filmovi bi mi dopizdili................

I ja sam bila zaljubljena, voljela sam ludo... ali mi nikad nije palo na pamet svoje društvo ostaviti ili zanemariti zbog dečka.
    Znalo se kad se ide s curama, kad idemo na ručak, kad idemo van, kad tračamo same uz kavu. To je svetinja skoro.

Nego moje pitanje glasi:
    Koliko vremena je dovoljno da se provede s dečkom/curom?

Zapostavljate li vi vaše društvo zbog partnera?

I jedno malo... hmmm...pitanje... tračate li vaše prijatelje s parterom?
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Mili Avatar od korisnika Adolon
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    4,670
    Liked
    60 times

Re: Non stop zajedno

Ni meni to nije jasno, al mi se čini da su takvi parovi non stop skupa jer su ranije zapostavili društvo zbog veze pa ga jednostavno na neki način izgubili...dođeš u situaciju di ti je cura i najbolji prijatelj

osobno volim dosta veliku dozu slobode, al eto danas sam s curom prekinuo jer se nismo viđali dovoljno (bar po mom nekom mjerilu)...pa tko sam ja onda da dajem savjete

mučki provokator Avatar od korisnika carllito
    Datum registracije
    22-02-07
    Poruka
    9,004
    Liked
    40 times

Citat Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
    Nego moje pitanje glasi:
    Koliko vremena je dovoljno da se provede s dečkom/curom??
    po meni 4-5 puta tjedno sasvim dovoljno i precizno

Zapostavljate li vi vaše društvo zbog partnera??
    nikako i nipošto.

I jedno malo... hmmm...pitanje... tračate li vaše prijatelje s parterom?
    ako trač može biti dobronamjeran onda se zna i to desiti

Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

4-5 puta tjedno?!

Onda sam ja debelo ispod tog prosjeka.
    Fuk, previše radim ili.....?!
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Mili Avatar od korisnika Adolon
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    4,670
    Liked
    60 times

pa kolko je tebi normalno?

mučki provokator Avatar od korisnika carllito
    Datum registracije
    22-02-07
    Poruka
    9,004
    Liked
    40 times

4-5 puta tjedno?!
    Onda sam ja debelo ispod tog prosjeka.
    Fuk, previše radim ili.....?!
    pa 2-3 puta je možda malo,4-5 taman a 6-7 previše ako se to može na taj način definirati

pa koliko se ti često viđaš s dečkom,onih navedenih po ure tjedno

Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Šta ja znam, ali definitivno ne 5 puta tjedno svaki tjedan, to mi je too much i nemam ja vremena okolo se navožavati do njega, pa doma, pa tamo pa vama... a i da imam radije nekako provedem vrijeme s knjigom, internetom, curama, tatom, mamom... nego da dečka vidim po 5 put tjedno. Za sve imam vremena i ne fokusiram se na JEDNO.
    Ja se s dečkom vidim onako neodređeno- nekad zna biti jednom tjedno, nekad 5 puta.

Međutim to uopće nije problem, nego ovdje pričamo o ljudima koji su svaki dan skupa, a kada se jednom-dvaput tjedno treba izaći s društvom onda im je draža varijanta "Ja bih se po peti put ovaj tjedan vidio/vidjela s dečkom/curom.". Ak' me razumijete...

Regularni forumaš Avatar od korisnika Dr.Evil
    Datum registracije
    22-05-09
    Starost
    27
    Poruka
    226
    Liked
    2 times

Takve stvari je nemoguće definirati...smatram da svakome treba vrijeme samoće i odmaka.Sve ostalo mi ne zvuči baš zdravo.

A šta je onda sa brakom,kada si sa jednom osobom svaki dan do kraja života??
    I have to return some videotapes.

Dr. Love Avatar od korisnika Oggy
    Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Ljubav je jako čudna situacija. Znaš, možda je tebi nevjerojatno, ali dese se situacije i uvjeti kada naprosto više uzivaš u drustvu sa partnerom nego sa drustvom
    Ima ljudi koji toliko vole da im je draže svaki mogući trenutak provesti sa voljenom osobom I ne osjećaju to kao obavezu, teret ili sputavanje nego jednostavno uzivaju u tim svim trenucima. Oboje! Pa makar samo bio kraj nje dok gled televiziju u krajnjem slučaju.
    No da se razumijemo, da se totalno odsjeku od vanjskog svijeta nije moguće jer to je nezdravo. Ali s druge strane da kazem: Gle ja ju nemrem gledat više od 3 put tjedno jer imam i ostale obaveze mi je nepojmljivo. Jel želite biti zajedno ili želite biti isključivo fuck budies? Onda se tak dogovorite, al ne planirajte onda neku budućnost jer ste si isključivo zamjena za drkicu

Al ja sam preromantična osoba kojoj se očito posrećilo u zivotu pa je našao srodnu dušu. A i koja ima istu ekipu kao i ja

I oko tračanja: nema večeg gušta
    Zadnji Uredio Oggy : 07-11-09 u 11:41
    Ja sam najsretniji čovjek na svijetu

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Po ovim komentarima nekako mi zvuci ko da vam je cura ili decko nuzno zlo ili kao posao. Ono...5 dana u tjednu radim (viđam se sa svojim partnerom) a dva dana se moram odmorit jer mi ga je pun k**** i napunit baterije za drugi put

Po meni ovisi od osobe do osobe. Ako si stvarno pasu te takvi imaju puno tema za razgovor zasto se nebi viđali sto vise i provodili vrijeme skupa u kojem uzivaju?

Naravno uzimajuci u obzir da se ne zanemaruje drustvo i ostalo
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

Stranica 1 od 30 12345611 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku