Krivi podforum...
Premješteno !
Raspravljate o temi nudističke plaže fotke u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Dali netko ima kakve slike nudističkih plaža u istri i kvarneru-znači ne zbog slika golih ljudi nego čisto zbog plaže ...
Krivi podforum...
Premješteno !
Only GOD can judge me...
"Pain is the best instructor, but no one wants to go to his class." - Choi Hong Hi, Founder of Taekwondo
PRAVILA PONAŠANJA
PRAVILA FORUMA SLIKE
pa kad otvaraš neku temu, ovdje svi očekuju da i postaviš nešto, neku sliku ili ...![]()
Kad bi neki ljudi mogli pasti sa razine svoga ega na razinu svoje inteligencije-ubili bi se.![]()
![]()
a slika nema, i kad ce biti nezna se, nego da mi pojedemo po jedan sendwich pa na strajk gladju ...
Štogod ih manje zavoleš, menje ti njih nedostaje...
rab, kandalora
Nudisticka_Plaza_Kandalora.jpg
malinska na krku, rajska staza
rajska.jpg
svake godine idem na isto mijesto pa sam odlučio izabrati drugo zato i pitam dali netko ima koju fotku fkk plaže može i u zimskom periodu.
Bunculuka, Baska na otoku Krk
u sklopu plaze je i nudisticki kamp
Bunculuka2.jpg
Zadnji Uredio fat_boy_slim : 10-09-12 u 09:48
izradjujem i prodajem sprave za vjezbanje. mail: drasko2002@gmail.com
naravno, tu je nadaleko poznata plaza Punta Kriza, kraj Rovinja, za one zeljne malo akcije
Nudizam i nudističke plaže: ‘Ljudi oko mene šeću se goli, igraju spolovilima i seksaju u najrazličitijim pozama.’ - mJutarnji
Jel to istina?