| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi o cemu pricati s curom na prvom spoju u Društvo forumu; jel imas msn možda?... |
| | #42 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: o cemu pricati s curom na prvom spoju evo pregršt savjeta od šabana koje i ja kao članica ženskog roda podržavam i svima u nedoumici preporučam. vidi se da je šaban veliki poznavatelj ženskog srca, pokriva teoriju sa velikim uporištem u praksi. simpatični manipulator ![]()
__________________ You only live twice |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-07-08
Poruka: 7
![]() | Da,šaban ima puno iskustva,vidi se.To znam i ja reci,ali ja se zblokiram,kada sam "u praksi".Ako me razumijes? Jednostavno ostanem bez teksta,a imamo stvarno puno zajednickoga. Nemas nista za reći?Nema veze,sry na smetnji. Zadnji Uredio daidza : 18-07-08 u 17:31. |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: o cemu pricati s curom na prvom spoju imam ![]() zašto? oš ponet laptop sa web kamerom na spoj sa curom pa da ti budem šaptač kao oni u kazalištu što imaju šaptače ![]() Citat:
što se tiče škole za koju si me pito imam završeno agronomiju smer glazba čuvo ovce i sviro frulu ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| next best thing | Re: o cemu pricati s curom na prvom spoju znam ja jednu curu koja je radila popis što će pričat sa dečkom na spoju, ja sam krepavao ![]() ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: o cemu pricati s curom na prvom spoju ![]() ![]() ![]() ![]() najjacha reklama kak nzns o cem pricat na prvom spoju ![]() ono sharmirash ju.. govorish joj liepe stvari i to morash imat 'šprehicu'
__________________ Ja čitam High Times u smokin' nigga stilu Vozim cadillac, ločem sombrero tequilu Na moru je lijepo, al' na popravnom je ekipa ![]() |
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: o cemu pricati s curom na prvom spoju istina obožavaju šprehice i kad ih komplimentiraš non stop... nije bitno što vjerojatno i znaju da ih mažeš ali svejedno jače je to od njih.... pogotovo fufe za jednu noć... namastiš im da imaš jahtu i svašta naivne su ko čudo haha e di su moji mladi dani ![]() zna ovaj mali, pravi jebač ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: cemu, curom, pricati, prvom, spoju |
« Slike penisa....:)
|
Incest »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:29.