| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Oblizivanje usana u Društvo forumu; Da li vas pali kada vasha bolja polovica oblizuje usnama svaki put dok vas gleda kako se skidate? Ili kada ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 477
![]() | Oblizivanje usana Da li vas pali kada vasha bolja polovica oblizuje usnama svaki put dok vas gleda kako se skidate? Ili kada se oblizuje tijekom seksualnog odnosa? Onako kurvanjski ![]() meni je to uvijek obavezni dio predigre, sexa, kada sam ulovljen i nechija lovina, rashirim se i oblizujem se ko kurva sa pijache...samo da mi ga zabije kako to prilichi... ![]() Iz moje kolekcije ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oblizivanje usana iskreno meni si malo prenaporan s 100 tema o tome kako te netko jebava i sto volis... otvori jednu di ces pisat sve, pa koga zanima neka cita (moje misljenje)... kako drugima, al mene ovo polako iritira, ok liberalan sam, al ovo je pretjerivanje...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 477
![]() | Re: Oblizivanje usana Ovo je tema o oblizivanju usana. A ja otvaram takve teme s time da uvijek moram doprinijeti svojim osobnim komentarom. Uopche me nije briga ako vas moja iskrenost boli. Tko hoche, ne mora me chitati. Hvala Bogu da smo svi razlichiti. ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Oblizivanje usana ne pali a i da pali ne bi ti rekao ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,702
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oblizivanje usana mene vise pali kad mi se cura belji onako seljacki belj beelj beeeelj tome nemogu odolit..
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Purger | Re: Oblizivanje usana Citat:
Gle...slažem se sa Sahatabom o tim tvojim temama.Zapravo ja nemam ništa protiv toga da ti pišeš tko te,kako i gdje ševio iako me to neinteresira ali si umjesto otvaranja 5 sex tema mogao u podforumu "moj kutak" otvorit temu koja bi se mogla zvat "Dominicov seksulni život" i onda tamo pisat svoja iskustva i ostalo.... Ovako imamo hrpu sex tema i u svakoj 7-8 komentara... Ugledaj se na Ankicu i njezinu temu "moji sešni"... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
![]() |
« Direktne cure
|
Maženje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:09.

kako drugima, al mene ovo polako iritira, ok liberalan sam, al ovo je pretjerivanje...