| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ocijenite ovu matoru amerikanku (49) bikini pics u Društvo forumu; Htjela bi mozda naucit neki novi trik!?... |
| | #102 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-01-07 Godina: 36
Poruka: 1,706
![]() | Re: Ocijenite ovu matoru amerikanku (49) bikini pics ok, onda trazila je da joj sisam nozne prstice, kao to je pali.... i kad sam svrsavao u njena ustagutala je ...a ne znam sta bi te jos moglo interesirati? ( rekla mi je inace da je bila na par swingerskih zabava i da je imala po tri u sebi , tj po jedan u svakoj rupi) ![]() |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,381
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ocijenite ovu matoru amerikanku (49) bikini pics Citat:
![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ocijenite ovu matoru amerikanku (49) bikini pics Kaj sad serete, a pola vas drka na MILF-ove, šta ste toliko blesavi da ne shvaćate da mame inače nemaju silikone, poneke od njih su uspijele izbjeći tetoviranje iznad guzice i malokoja ima pirs na klitorisu. Nije neka (nije nikakva), al ja recimo (vjerovatno) ne bi odbio, jer MILF ne jebeš zato jer dobro izgleda... ups, kako sam prost...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #109 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-01-07 Godina: 36
Poruka: 1,706
![]() | Re: Ocijenite ovu matoru amerikanku (49) bikini pics Citat:
![]() | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,381
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ocijenite ovu matoru amerikanku (49) bikini pics Ima tih "opsjednutih" sevom sa gospođama u poznim godinama , jer kao one su slobodnije, iskusnije ili kratko "šta to radi u krevetu". Može se ona neznam kako držat, ali to ima 50godina i kombinacija 35/50 nekak mi je ijak
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: amerikanku, bikini, matoru, ocijenite, ovu, pics |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:24.

hocu nesto novo, imam dobar zeludac 
...a ne znam sta bi te jos moglo interesirati?