| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ocijenite ovu matoru amerikanku (49) bikini pics u Društvo forumu; Asti srce kolika panika oko jednog posta. ja san samo izrazija mišljenje al pošto ga vi ne UVAŽ... |
| | #211 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 317
![]() | Re: Ocijenite ovu matoru amerikanku (49) bikini pics Asti srce kolika panika oko jednog posta. ja san samo izrazija mišljenje al pošto ga vi ne UVAŽAVATE ja se ISPRIČAVAM i galebu i administratorima i svim posjetiteljima. Živila multinacionalna Hrvatska... Ja sam očito primitivan ![]() |
| | |
| | #216 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 441
![]() | Re: Ocijenite ovu matoru amerikanku (49) bikini pics Ne izgleda bas nesto. Ima odlicnih zena sa preko 40 godina, zanam i ja jednu, ima preko 45 godina a ima tijelo da ti pamet stane, bolje izgleda nego ove mlade cure od 16-25. |
| | |
| | #217 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-09-07
Poruka: 152
![]() | Re: Ocijenite ovu matoru amerikanku (49) bikini pics Pa vi muskarci stvarno svasta j........ ![]() niste izbirljivi niti malo....pa to je baba. Mora da imas jako dobar zeludac. Ajd nije preruzna, sasvim prosjecnog izgleda, ali ono babon. Ne mogu je uopce dozivjeti kroz prizmu sexa....ni najmanje. Mogu je samo gledati kao baku koja se igra sa unucicima od godinu -dvije. Ali ovo sto ti pises, ma fuj............. I jos jedna stvar, je li ona pristala da joj stavljas slike ovako javno na net i pricas sto ste sve radili??? i jos pri tom da ocjenjujemo njen izgled ![]() Ja bi da sam moderator ovaj post banala... ![]() stvarno treba pazit s kim se ima posla i sad cu jos vise biti na oprezu s kim idem u krevet.....a pogotovo nikakve slike necu slati niti dozvoljavati da me slikaju. Mislim Galeb zbilja si gnjus ![]() Zadnji Uredio Afrodita72 : 19-03-08 u 21:17. |
| | |
| | #218 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 266
![]() ![]() | Re: Ocijenite ovu matoru amerikanku (49) bikini pics Galeb G4 je neki wannabe pilot otadžbine, vidi se po ukusu u trebama da imaš na podlaktici istetovirano sidro, JNA i "Manevar 71". Bravo. Treba je strava. U doslovnom smislu te riječi, znači šatra - off.
__________________ Nikad ne vjeruj stvorenju koje krvari pet dana zaredom a ne umre (c) Keskin, 2008. |
| | |
![]() |
| Tagovi: amerikanku, bikini, matoru, ocijenite, ovu, pics |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:24.

i administratorima i svim posjetiteljima. Živila multinacionalna Hrvatska... Ja sam očito primitivan 

,kolko veliš da ima godina?