| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ocijenite ovu matoru amerikanku (49) bikini pics u Društvo forumu; Imaš dobar želudac... Fuj!!... |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-01-07 Godina: 36
Poruka: 1,712
![]() | Re: Ocijenite ovu matoru amerikanku (49) bikini pics ok..onda..muz joj nije bio tu..inace su swingeri (ne slusaju swing nego ono drugo)..nikad nije upoznala nikog sa balkana..elem tu ja uletim..na bazenu...(s kog su slike)..kad je malo popila ..onda rece da predjemo kod nje u sobu... ..i malo po malo ..uhvat za sisu..ona mene dole...kleknu i bj...ljepota.. kasnije je bio svega uglavnom..i footjob a i pitala me da li bih je jebao i u dupe...ja rekoh sto ne.....to je otprilike to.. ah da supak joj je razradjen toliko da treba minimum podmazivanja a ulazi do jaja bez problema...vidi se da je koristena.. toliko..ako vas jos sta interesuje pitajte ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ma zezam se ali pokušavam ga motivirati da nam ispriča tu svoju seksualnu priču...legendo!da FUJ! ![]() Citat:
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. Zadnji Uredio daidza : 16-06-07 u 23:55. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: amerikanku, bikini, matoru, ocijenite, ovu, pics |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:39.

..onda rece da predjemo kod nje u sobu...
..i malo po malo ..uhvat za sisu..ona mene dole...kleknu i bj...ljepota..

hehe..svakom je njegovo najbolje....