| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Orgazam... u Društvo forumu; Nikako to ne mogu postić koliko god sex trajao. Jel ima netko neki savjet. Sve što su mi na drugim ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-10-07 Godina: 22
Poruka: 3
![]() | Orgazam... Nikako to ne mogu postić koliko god sex trajao. Jel ima netko neki savjet. Sve što su mi na drugim forumima dali kao objašnjenje je OVO samo to bi mi trebalo biti za utjehu ali nije. Jel ima netko neki savjet iz vlastitog iskustva? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Orgazam... Orgazam se ne postiže dugim trajanjem seksa nego pravilnim intenzitetom u trenutcima kad je potrebno... možda ti samo ne odgovara seks kakav ti partner daje. Možeš li do orgazma doći kad se samozadovoljavaš??
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Orgazam... Pretpostavljam da se previše opterećuješ time i da ga zato ne postižeš. Probaj se skroz opustit' i ne razmišljat' o tome hoćeš li svršit' ili nećeš. Vjeruj mi, stvar je u glavi više nego što misliš. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Orgazam... Ne vjerujem. Da je firgidna ne bi je uopće privlačio seks kao takav. S obzirom da ima dosta cura s ovim problemom, pretpostavljam da je neopuštenost ili tako nešto u pitanju.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: orgazam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:39.