Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Orgazam... u Društvo forumu; Nikako to ne mogu postić koliko god sex trajao. Jel ima netko neki savjet. Sve što su mi na drugim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-10-07, 16:04   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-10-07
Godina: 22
Poruka: 3
mala85 se izdvaja iz mase
Orgazam...

Nikako to ne mogu postić koliko god sex trajao. Jel ima netko neki savjet. Sve što su mi na drugim forumima dali kao objašnjenje je OVO samo to bi mi trebalo biti za utjehu ali nije. Jel ima netko neki savjet iz vlastitog iskustva?
mala85 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 16:08   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-07-07
Poruka: 1
Aureus se izdvaja iz mase
Re: Orgazam...

mozda je do drugog partnera , pokusaj naci drugog decka.
Aureus je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 16:19   #3 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,615
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Orgazam se ne postiže dugim trajanjem seksa nego pravilnim intenzitetom u trenutcima kad je potrebno... možda ti samo ne odgovara seks kakav ti partner daje. Možeš li do orgazma doći kad se samozadovoljavaš??
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 16:20   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Pretpostavljam da se previše opterećuješ time i da ga zato ne postižeš. Probaj se skroz opustit' i ne razmišljat' o tome hoćeš li svršit' ili nećeš. Vjeruj mi, stvar je u glavi više nego što misliš.
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 16:22   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Možda je i (al toplo se nadam da nije) frigidnost u pitanju
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 16:26   #6 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja ne kužim onda svrhu sexa ako nema orgazma? Čemu???

Tako isto možeš trenirati neki sport, ako je rekreativnost u pitanju.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 16:29   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Kako čemu? Pa zar ti uživaš samo u orgazmu. Jest da je tada užitak najintenzivniji ali...
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 16:32   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Možda je i (al toplo se nadam da nije) frigidnost u pitanju
Ne vjerujem. Da je firgidna ne bi je uopće privlačio seks kao takav. S obzirom da ima dosta cura s ovim problemom, pretpostavljam da je neopuštenost ili tako nešto u pitanju.
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 16:34   #9 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Kako čemu? Pa zar ti uživaš samo u orgazmu. Jest da je tada užitak najintenzivniji ali...
Ali šta?
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 16:35   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ja ne kužim onda svrhu sexa ako nema orgazma? Čemu???
Zbog: "traži, traži pa ćeš naći"
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: orgazam

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114