Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 17

osvetnik

Raspravljate o temi osvetnik u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; ee pozz moji dragi... jako sam izgubljna svaki savjet bi mi dobro doso--- e ovako upoznala sam decka preko neta ...

Starter
    Datum registracije
    12-11-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

osvetnik

ee pozz moji dragi... jako sam izgubljna svaki savjet bi mi dobro doso---
    e ovako upoznala sam decka preko neta ta je veza pocel da prilazi neke granice a ja nisam bas tako svtila sto je on ..medutim niej mi dao da se pisem sa drugima sto sam ja cinila kad smo izgubili odnos svatila sam da mi fali ... poceli smo se pisat kad smo se upoznali uzivo pre nekoilko dana bilo je super to vece vidla sam da mu se svidam to smo se vece pisali ..ali drugo vece on je trazio sex jer me kao voli svidam mu se bolje nego da ima neku kurvu nasto sam ja pristala tu noc sam mu dala svoje srce i tjelo ..onda sam svtila da ga volim nakon toga on je nesto bez traga niej mi se vise javljo ..kad sma ga nzvala pitala di je on je nacisto poludio niej htio nista da mi objasnjva sam mi reko da zeli da patim kao sto je on patio zamnom dok sam ga varala da je to osveta... dali me voli dali mu sta znacim pocela sam dal udim bez njeg samo mi je u glavi na netu ga vise nema na mob nedostupan kako da mu kazem da ga zelim sta da cinim .,..helpp

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Re: osvetnik

Prvo, vježbaš pravopis, interpunkciju, velika i mala slova... Dakle, pišeš čitko.

Drugo, koliko imaš godina?

Treće, popušila si (metaforički a možda i doslovno) big time.

Pozdrav.
    stupid is as stupid does

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika mmrki
    Datum registracije
    14-07-07
    Poruka
    2,769
    Liked
    1 times

Reci mu da mu hoćeš popušit, tad će ti se javit, bez sumnje
    Citat Pravi autor: Snjesko Bijelic Pogledaj Poruke
    vidi ju prasica ti boga materina

prof. Foruma Avatar od korisnika daredevil
    Datum registracije
    10-05-07
    Starost
    34
    Poruka
    1,310
    Liked
    154 times

pa ima 21 godinu kak nemozes skuziti iz imena... joj dorina šerlok holms

pa nemozes ga vise povratiti statije zuja.
    lik je spaljen u glavi... net ga spalio i gotovo... ljubomora ti je jedna velika bolest...ukoliko postane kronicno onda obolis na zivce i proces ljecenja psihic ti odredi.
    poanta ti je u necem drugom, a to je da danas imas svakavih ljudi na netu ...mozes naletiti zbilja na lika koji ce ti biti med i mlijeko i kojeg trebas zadrzati... do psihickih neurotika koji pate od poremecaja licnosti popracenih nezreloscu svoje stupidnosti.

sve u svemu to ti je skola. prekrizi ga i pici dalje.
    ako nemozes... nadi nekog prijatelja da te trpi par tjedana na msn-u dok si dusu ne iscjelis.

Starter
    Datum registracije
    03-09-09
    Poruka
    18
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: zuja21 Pogledaj Poruke
    e ovako upoznala sam decka preko neta ta je veza pocel da prilazi neke granice a ja nisam bas tako svtila sto je on ..medutim niej mi dao da se pisem sa drugima sto sam ja cinila kad smo izgubili odnos svatila sam da mi fali ... poceli smo se pisat kad smo se upoznali uzivo pre nekoilko dana bilo je super to vece vidla sam da mu se svidam to smo se vece pisali ..ali drugo vece on je trazio sex jer me kao voli svidam mu se bolje nego da ima neku kurvu nasto sam ja pristala tu noc sam mu dala svoje srce i tjelo ..onda sam svtila da ga volim nakon toga on je nesto bez traga niej mi se vise javljo ..kad sma ga nzvala pitala di je on je nacisto poludio niej htio nista da mi objasnjva sam mi reko da zeli da patim kao sto je on patio zamnom dok sam ga varala da je to osveta... dali me voli dali mu sta znacim pocela sam dal udim bez njeg samo mi je u glavi na netu ga vise nema na mob nedostupan kako da mu kazem da ga zelim sta da cinim .,..helpp
    E daj mi reci kako je to tražio sex jer mi se čini da je lik genije
    Šalim se naravno.

A jebiga sad. Nisi mu trebala vjerovat, samo što je sad prekasno. A šta, ne možeš ništa. Osim ako znaš gdje živi pa mu baci granatu kroz prozor.

prof. Foruma Avatar od korisnika opaka
    Datum registracije
    02-06-07
    Poruka
    1,902
    Liked
    2 times

Ja ovo ne mogu pročitati do kraja...katastrofa za čitati
    Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

Citat Pravi autor: zuja21 Pogledaj Poruke
    e ovako upoznala sam decka preko neta ta je veza pocel da prilazi neke granice a ja nisam bas tako svtila sto je on ..medutim niej mi dao da se pisem sa drugima sto sam ja cinila kad smo izgubili odnos svatila sam da mi fali ... poceli smo se pisat kad smo se upoznali uzivo pre nekoilko dana bilo je super to vece vidla sam da mu se svidam to smo se vece pisali
    poceli ste se pisat? pisali ste se?? kakav je to izraz jbt

..ali drugo vece on je trazio sex jer me kao voli svidam mu se bolje nego da ima neku kurvu nasto sam ja pristala tu noc sam mu dala svoje srce i tjelo ..
    omaaajkomilasveta na koju glupost si ti pala

da nije smijesno bilo bi zalosno..

onda sam svtila da ga volim
    ahahahaha ja cu se pokidat

nakon toga on je nesto bez traga niej mi se vise javljo
    on je dobio sto je htio
    ..kad sma ga nzvala pitala di je on je nacisto poludio niej htio nista da mi objasnjva sam mi reko da zeli da patim kao sto je on patio zamnom dok sam ga varala da je to osveta... dali me voli dali mu sta znacim pocela sam dal udim bez njeg samo mi je u glavi na netu ga vise nema na mob nedostupan kako da mu kazem da ga zelim sta da cinim .,..helpp
    odjebi od njega.

Starter
    Datum registracije
    21-01-09
    Poruka
    61
    Liked
    1 times

jebenica

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

Pokušala jednom, pa krenem iz početka pa opet...ali jbg, ne da mi se čitati jer posle svake reči izgubiš poentu priče
    U svakom slučaju tema se zove Osvetnik , u vezi toga , ne valja se svetiti, jer sve se vrati , kad tad, u bilo kojem obliku.
    Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

čovjek uči dok je živ ali kad su emocije u pitanju onda jako teško uči

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum