Prvo, vježbaš pravopis, interpunkciju, velika i mala slova... Dakle, pišeš čitko.
Drugo, koliko imaš godina?
Treće, popušila si (metaforički a možda i doslovno) big time.
Pozdrav.
Raspravljate o temi osvetnik u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; ee pozz moji dragi... jako sam izgubljna svaki savjet bi mi dobro doso--- e ovako upoznala sam decka preko neta ...
Prvo, vježbaš pravopis, interpunkciju, velika i mala slova... Dakle, pišeš čitko.
Drugo, koliko imaš godina?
Treće, popušila si (metaforički a možda i doslovno) big time.
Pozdrav.
stupid is as stupid does
pa ima 21 godinu kak nemozes skuziti iz imena... joj dorina šerlok holms
pa nemozes ga vise povratiti statije zuja.
lik je spaljen u glavi... net ga spalio i gotovo... ljubomora ti je jedna velika bolest...ukoliko postane kronicno onda obolis na zivce i proces ljecenja psihic ti odredi.
poanta ti je u necem drugom, a to je da danas imas svakavih ljudi na netu ...mozes naletiti zbilja na lika koji ce ti biti med i mlijeko i kojeg trebas zadrzati... do psihickih neurotika koji pate od poremecaja licnosti popracenih nezreloscu svoje stupidnosti.
sve u svemu to ti je skola. prekrizi ga i pici dalje.
ako nemozes... nadi nekog prijatelja da te trpi par tjedana na msn-u dok si dusu ne iscjelis.![]()
Ja ovo ne mogu pročitati do kraja...katastrofa za čitati![]()
Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena
poceli ste se pisat? pisali ste se?? kakav je to izraz jbt
omaaajkomilasveta na koju glupost si ti pala..ali drugo vece on je trazio sex jer me kao voli svidam mu se bolje nego da ima neku kurvu nasto sam ja pristala tu noc sam mu dala svoje srce i tjelo ..
da nije smijesno bilo bi zalosno..
ahahahahaonda sam svtila da ga volimja cu se pokidat
on je dobio sto je htionakon toga on je nesto bez traga niej mi se vise javljo
odjebi od njega...kad sma ga nzvala pitala di je on je nacisto poludio niej htio nista da mi objasnjva sam mi reko da zeli da patim kao sto je on patio zamnom dok sam ga varala da je to osveta... dali me voli dali mu sta znacim pocela sam dal udim bez njeg samo mi je u glavi na netu ga vise nema na mob nedostupan kako da mu kazem da ga zelim sta da cinim .,..helpp![]()
jebenica![]()
Pokušala jednom, pa krenem iz početka pa opet...ali jbg, ne da mi se čitati jer posle svake reči izgubiš poentu priče
U svakom slučaju tema se zove Osvetnik , u vezi toga , ne valja se svetiti, jer sve se vrati , kad tad, u bilo kojem obliku.![]()
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
čovjek uči dok je živ ali kad su emocije u pitanju onda jako teško uči![]()