| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi pale li vas tajanstvene cure/dečki? u Društvo forumu; dakle...kad god me neko ide opisivat obavezno reče TAJANSTVENA...svi mi to govore, čak i prijateljice, bivši dečko ... |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 708
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pale li vas tajanstvene cure/dečki? dakle...kad god me neko ide opisivat obavezno reče TAJANSTVENA...svi mi to govore, čak i prijateljice, bivši dečko također (neznam šta oni to vide na meni al dobro). moje pitanje je: dali vas privlače tajanstvene osobe (mene užasno privlače tajanstveni dečki, imaju nešto u pogledu) i koga bi uopće izdvojili ki tajanstvenog? ja npr. Angelinu Jolie.
__________________ These iron bars can't hold my soul in. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: pale li vas tajanstvene cure/dečki? naravno da me privlace tajanstvene cure...fora i je u tome da tajanstvenost privlaci zbog sebe same....da ne spetljam...ak je neko tajanstven znaci da nis neznamo o njemu....m`ckey?...ok...samim time sto nis o nekom neznamo cini tog nekog tajanstvenim...m`ckey?...nadalje...samim time sto je netko tajanstven i neznamo nis o njemu cini doticnog/doticnu privlacnim jer zelimo nesto znati o tome nekome...njemu/njoj....whateva....i trudimo se nesto doznati a kak ces drukcije doznati ak ne upoznavanjem...okkkkk....di sam sad stao....ma bit mog posta je reci; da, palim se na tajanstvene cure jer mi je draze otkrivati malo po malo i upoznavati tu osobu kroz neku igru nego da mi nudi sve na pladnju....mi smo svi tajanstveni i svi volimo tajanstveno otkrivati tajanstvene ljude, tj. sebe....ma kuzis kaj ocu rec, ne? m`ckey... ![]()
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pale li vas tajanstvene cure/dečki? Mene isto često opisuju kao tajanstvenu osobu i po meni to ti je plus, jer to znači da si zanimljiva i da te ljudi žele upoznati. Obično ljude koji su malo povučeniji, manje pričaju a više slušaju ljudi nazovu tajanstvenima. Volim takve cure, a pogotovo ako stvarno ispadnu jako zanimljive, al nemam ništa protiv pričljivih cura, sve su mi jednako interesantne ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,599
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pale li vas tajanstvene cure/dečki? Tajna nas privlaci da je otkrijemo.... Pogled pun misterije, onaj koji nosi neku tezinu, dubinu, mutan je...i jedino takav mi je privlacan! Ja ne kazem da su oci ogledalo duse, vec je pogled ogledalo duse... Moze biti ne znam kako zgodan, ali ako mu je pogled prazan, transparentna je osoba, nije mi zanimljiv! Da, volim tajanstvene... I za mene kazu da sam takva...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pale li vas tajanstvene cure/dečki? Volim otvorene ljude, ne previse tajanstvene, mozda malo, nemam ja vrimena ni zivaca nekog otkrivat 5 godina... I jos da se na kraju zalipim u plicak, a ja mislila da je pun nekih dubina. No vej. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pale li vas tajanstvene cure/dečki? Privlače me, ima nešto u tome kada želiš otići, a ne možeš. Imaš osjećaj da možeš doći do njega, ali nikad ne potpuno, ali kada dođeš jako, jako blizu najsretnija si osoba na svijetu. Samo šteta što se brzo povuče, tebi se dosadi igrati mačke i miša pa odeš... i napraviš najveću pogrešku u životu.
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pale li vas tajanstvene cure/dečki? e vidiš baš to! kao fora je bit tajanstven i sve to i puno puta je to bio razlog da se "zapalim" za neku curu al onda kad otkriješ tu "tajnu" i skužiš da nema nikakve tajne tj. da uopće nije tajanstvena tj da je ćorak osjećaš se baš glupo! ma hvala ne! bolje je kad je cura otvorena kad može o svemu pričat i sl.
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: tajanstvenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:41.