| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pasivni sex u Društvo forumu; Da li ste prakticirali pasivni sex. Moderni pasivni sex je prvi opisao Maradona. Prije utakmice većini sportaša su zabranjene ... |
| | #1 (permalink) |
| Nježni predator | Pasivni sex Da li ste prakticirali pasivni sex. Moderni pasivni sex je prvi opisao Maradona. Prije utakmice većini sportaša su zabranjene sexualne aktivnosti, jer smanjuju nivo kondicije. Maradona je opisivao sex u kojem je muškarac potpuno pasivan, pa tako ne troši svoju energiju, a sex mu povoljno utječe na hormonske promjene u organizmu. Druga osoba koja je javno pisala o pasivnom sexu je Chicolina, ne sjećam se više kojem nogometašu je javno nudila ovakve usluge. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: Pasivni sex Nisam nogometaš, pa nikad nisam imao pasivan sex, a osim toga ja volim aktivno sudjelovanje obije strane, tako da kao krajnji rezultat na kraju ostaju zadovoljna i nasmješena lica.. ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pasivni sex a to prakticira Žak... : : dere ženu i Kindlicu al nikak da skine kile : : pa siromak mora ugradit nekaj u zeludac : :
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Pasivni sex Najstariji pisani zapisi o pasivnom seksu datiraju iz vremena Kasterovog rata s Indijancima. Bik koji sjedi je prakticirao sex u kojem se nakon penetracije nitko nije pomicao. Ovo je trajalo po nekoliko sati, i omogućavalo mu da se na neki način koji ja baš i ne kužim odmori. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Pasivni sex Citat:
Postoji interesantna tehnika u kojoj se partneri nakon penetracije usprave u sjedeći položaj i ne rade penetracijske pokrete. Zapravo do svršavanje dolazi zbog vaginalnih kontrakcija. Ovo može biti izvanredno i stvarno traje satima. | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Pasivni sex Citat:
Kao kad prase jede napoj : Ok je da neko vrijeme muškarac bude pasivan...ali cijelo vrijeme Muškarci baš i uživaju u ženskom tijelu-da ga dodiruju, ljube...zato ne kužim kako bi to moglo ijednom muškarcu biti zanimljivo na duže vrijeme ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-02-06 Godina: 28
Poruka: 224
![]() | Re: Pasivni sex Citat:
![]()
__________________ rad,rad i samo rad!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pasivni, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Sex pred drugim ljudima | Kristijan | Ljubav, Erotika, Sex | 50 | 04-01-08 11:54 |
| sex sex sex sex sex | Kristijan | Test | 2 | 24-05-06 15:47 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 11:27 |
| Kako nazvati psa? | eowyn | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 02-11-05 22:48 |
| 187 - Sex | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 08-10-05 12:50 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:25.

:

Kao kad prase jede napoj
Muškarci baš i uživaju u ženskom tijelu-da ga dodiruju, ljube...zato ne kužim kako bi to moglo ijednom muškarcu biti zanimljivo na duže vrijeme