| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pasivni sex u Društvo forumu; Opet krivo. Otkud ti sad ovo bez penetracije. Riječ je o sexu pri kojem se nakon penetracije ne radi kukovima. ... |
| | #51 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Pasivni sex Opet krivo. Otkud ti sad ovo bez penetracije. Riječ je o sexu pri kojem se nakon penetracije ne radi kukovima. Znači do svržavanja se ne dolazi zbog guranja unutra van, nego isključivo refleksnim "grčenjem" vaginalnih i preponskih mišića. Orgazam se ne postiže fizičkim podražajem već mentalnim aktivnostima u glavi odnosno mozgu koji je uostalom najveći i najvažniji sexualni organ. Iz vaših postova kužim da ne samo da nemate nikakova iskustva s pasivnim sexom, nego za njega niste ni čuli. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pasivni sex Pa i nemam baš. Ja kad jebem onda jebem. Ove analitičke sheme me ne zanimaju. Po tome, priključiš na kurac vibracionu brusilicu i koncentrirano misliš na neku zgodnu žensku i doživiš najbolji orgazam u povijesti ljudske seksualnosti. Ne bih, hvala. Ja kad jebem onda jebem. I to mi se sviđa. A prema dosadašnjem iskustvu, sviđa se i ženama koje jebem.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #53 (permalink) | ||
| Photoshop freak | Re: Pasivni sex Citat:
![]() jos sad pogotovo kad si ovo napisala: Citat:
![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura | ||
| | |
| | #54 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Pasivni sex Ma nisam ja rekao da ti nešto pogrešno radiš. Uostalom za ovo o čemu ja pričam moraš imati neograničeno puno vremena. Moraš imati partnericu koja je dovoljno opuštena i dovoljno radoznala da bi to uopće htjela probati, ali efekt je nevjerojatan. Prvi put kad sam to doživio pomislio sam: E sad mogu i umrijeti, ako nirvana postoji onda je to ovo. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Pasivni sex nirvana je bend iz seatlla kak to ne znas.. onj kurt cobain ti je sviral i prosviral si je mozak. bilo ti u novinama i kakve sad to ima veze sa pasivnim sexom ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Pasivni sex ahaaa sad kuzim budisti to su oni sumo borci iz japana
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | Re: Pasivni sex Citat:
![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe | |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Photoshop freak | Re: Pasivni sex Citat:
![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pasivni, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Sex pred drugim ljudima | Kristijan | Ljubav, Erotika, Sex | 50 | 04-01-08 11:54 |
| sex sex sex sex sex | Kristijan | Test | 2 | 24-05-06 15:47 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 11:27 |
| Kako nazvati psa? | eowyn | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 02-11-05 22:48 |
| 187 - Sex | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 08-10-05 12:50 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:14.

sad kuzim
budisti to su oni sumo borci iz japana