| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Perverzne maštarije! u Društvo forumu; Ancksunamun je ovom porukom upravo dokazala jednu moju teoriju iz teme 'iz guze u usta' (ili neš slično), gdje sam ... |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Perverzne maštarije! Ancksunamun je ovom porukom upravo dokazala jednu moju teoriju iz teme 'iz guze u usta' (ili neš slično), gdje sam pripomenuo što mislim da je muškima motivacija za uživanje u tome... ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| kaj? Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Perverzne maštarije! Citat:
![]() | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Veteran | Re: Perverzne maštarije! Ševa pazi da nebudeš nagužen ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #17 (permalink) | ||
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Perverzne maštarije! Citat:
Citat:
Sorry! ![]()
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... | ||
| | |
| | #18 (permalink) |
| charolastra | Re: Perverzne maštarije! zašto sam ovo morao pričitati
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,505
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Perverzne maštarije! ![]() pa ovo je neka sprdačina... Ancksunamum... idi bre da se lečiš... ovo nisu perverzije.. to su već bolesti... ne znam samo od kad su sranje i pišanje dio seksa...
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,435
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Perverzne maštarije! Ancksunamun,ne želim nikoga da vredjam ili da pričam nešto što me se ne tiče mada ja mislim da ti malo preteruješ...... sa tim opisivanjima šta voliš, kako voliš, gde voliš,s kim i td....počinje malo to sve sa tobom da mi bude smešno! To je moje mišljenje,bez uvrede ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
![]() |
« Ljubav
|
Tepanje... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:06.