| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi perverznjak se trlja u Društvo forumu; Evo ljudi dragi prisjetila sam se neceg danas..Prvo - nisam bila sigurna gdje smjestiti ovu temu bas.. dakle, po zagrebackim ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 19
Poruka: 214
![]() ![]() | perverznjak se trlja Evo ljudi dragi prisjetila sam se neceg danas..Prvo - nisam bila sigurna gdje smjestiti ovu temu bas.. dakle, po zagrebackim tramvajima ima jedan lik (oko 25 god ako se ne varam do 30) koji obavezno hoda sa dignutom qurcinom po tramvajima i trlja se o svaku zensku osobu o koju uspije..prije par godina sam ga prvi put vidjela, tj. osjetila kak se trlja o mene i dahce mi uz vrat..Bilo mi zbunjujuce u prvom trenu, nisam znala kako da reagiram - jer ako se izderem il tak nes ekipa ce mislit da sam luda i kaj napadam jadnog covjeka..Onda sam se ledjima oslonila na tramvaj tako da mi ne moze prici odostraga i sve promatrala - lik ide od zene do zene(cure) i trlja se.Sto je najgore u cijeloj prici fakat ali fakat mu se kuzi dignut qurac i nije mi jasno da na to nitko u tram. ne reagira, jer je ocito dosta..i tako sam ja njega u jednom periodu svako malo vidjala - prelazi iz kola u kola i ja promatram sta radi, ali ne znam kako reagirati..Inace - na prvi pogled lik je ajmo rec solidnog izgleda jos, dobro obucen, cula sam ga i na mobitel kako je pricao - rekao bi covjek sasvim normalan decko.. Jedna frendica malo jaca ga je nabila koljenom u jel..kad joj je to napravio.. E sad - najvise me zanima kako bi reagirali kad bi vidjeli tako nesto? Decki pogotovo? Jel zene su redom bjezale iz tramvaja i izvana mu govorile svastal..ljudi se boje..ali mislim kakav je to poriv?ici ujutro prelazit iz kola u kola tramvajska s dignutim i trljat se o zenske i uzdisat im u vrat?! ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: perverznjak se trlja Citat:
Uuuu, daj mi ga, daj mi ga! Počelo bi sa vrijeđanjem - klasičan asortiman - "da pička ti materina...", "na mene si našao drkat'...", "konjino stara perverzna, kako te nije sram i stid...", "monstrume nastrani..." i slično, a onda bi možda (vjerojatno) završilo sa šljagom i/ili nogom u guzicu (kao krajnje ponižavajući čin). Misli, ok. Ti si perverznjak. Ok. Ali tu perverziju ostavi doma, a ne da se tu trljaš u druge ljude mimo njihove volje (i znanja) i još ko bog da se ispuca po nekome... Ma fuj! Ma marš! Eto iskrenog odgovora.... Nadam se da si zadovoljna. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 19
Poruka: 214
![]() ![]() | Re: perverznjak se trlja Kaj?!! Pa jesi lud ti on niti je jadan a niti je ruzan da ne bi mogao ulovit negdje nesto, a i kad sam cula kako prica velim ti - najnormalniji pristojan lik..On je poremecen definitivno..ja se nisam susrela s takvim necim niti cula za tako nekog prije ![]() Ne kuzim kak se ne boji da ga neki lik ne izudara ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08 Godina: 19
Poruka: 699
![]() | Re: perverznjak se trlja Ujme da mi ga je dovatit još sad kad sam lud ovih dana izbacia bi ga iz tramvaja naglavu.Nisam za nasilje i to sto se događa po gradu tuče i slično al toga bi lika još da mi to napravi curi ili frendici ujme nema boga koji bi me zaustavia da ga ne namlatim![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| banned | Re: perverznjak se trlja nije to ništa, kod mene jedan lik od 50ak godina je operirao po crkvi, nije mu se vidjelo da li mu je dignut, ali imao je shemu, doć sa leđa i priljepit se na 5-10 cm od osobe i molit se i tak svaku misu - bolesno, a što je još bolesnije, radio je to dečkima i to obično mlađima oko 20ak godina, jeza, i kak sad njemu nešto reć na misi, uglavnom više ga nema, mora da se neko žalio svećenicima.
__________________ Žene na muškarcima vole KARIJES za neupućene, to je ono kad mi njih KARamo, a one viču JES |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,600
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: perverznjak se trlja Ovaj u tramvaju je barem straight! Sta reci?! Poremecen decko, jbg... A da vidim to, sklonila bi se i iskulirala, sta drugo, necu ga valjda juriti da ga prebijem...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
![]() |
« sex poze
|
analni sex »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.

tko zna kad je zadnji put...

još da mi to napravi curi ili frendici ujme nema boga koji bi me zaustavia da ga ne namlatim