Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi perverznjak se trlja u Društvo forumu; Evo ljudi dragi prisjetila sam se neceg danas..Prvo - nisam bila sigurna gdje smjestiti ovu temu bas.. dakle, po zagrebackim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-04-08, 17:58   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 19
Poruka: 214
denserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz mase
perverznjak se trlja

Evo ljudi dragi prisjetila sam se neceg danas..Prvo - nisam bila sigurna gdje smjestiti ovu temu bas..
dakle, po zagrebackim tramvajima ima jedan lik (oko 25 god ako se ne varam do 30) koji obavezno hoda sa dignutom qurcinom po tramvajima i trlja se o svaku zensku osobu o koju uspije..prije par godina sam ga prvi put vidjela, tj. osjetila kak se trlja o mene i dahce mi uz vrat..Bilo mi zbunjujuce u prvom trenu, nisam znala kako da reagiram - jer ako se izderem il tak nes ekipa ce mislit da sam luda i kaj napadam jadnog covjeka..Onda sam se ledjima oslonila na tramvaj tako da mi ne moze prici odostraga i sve promatrala - lik ide od zene do zene(cure) i trlja se.Sto je najgore u cijeloj prici fakat ali fakat mu se kuzi dignut qurac i nije mi jasno da na to nitko u tram. ne reagira, jer je ocito dosta..i tako sam ja njega u jednom periodu svako malo vidjala - prelazi iz kola u kola i ja promatram sta radi, ali ne znam kako reagirati..Inace - na prvi pogled lik je ajmo rec solidnog izgleda jos, dobro obucen, cula sam ga i na mobitel kako je pricao - rekao bi covjek sasvim normalan decko..
Jedna frendica malo jaca ga je nabila koljenom u jel..kad joj je to napravio..
E sad - najvise me zanima kako bi reagirali kad bi vidjeli tako nesto? Decki pogotovo?
Jel zene su redom bjezale iz tramvaja i izvana mu govorile svastal..ljudi se boje..ali mislim kakav je to poriv?ici ujutro prelazit iz kola u kola tramvajska s dignutim i trljat se o zenske i uzdisat im u vrat?!
denserica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 17:59   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-10-07
Godina: 26
Poruka: 67
stipe_zd se izdvaja iz mase
Re: perverznjak se trlja

a pusti ga jadnog tko zna kad je zadnji put...
stipe_zd je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 18:06   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 319
Vidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Pravi autor: denserica Pogledaj Poruke
E sad - najvise me zanima kako bi reagirali kad bi vidjeli tako nesto? Decki pogotovo?

Uuuu, daj mi ga, daj mi ga!
Počelo bi sa vrijeđanjem - klasičan asortiman - "da pička ti materina...", "na mene si našao drkat'...", "konjino stara perverzna, kako te nije sram i stid...", "monstrume nastrani..." i slično, a onda bi možda (vjerojatno) završilo sa šljagom i/ili nogom u guzicu (kao krajnje ponižavajući čin).

Misli, ok. Ti si perverznjak. Ok. Ali tu perverziju ostavi doma, a ne da se tu trljaš u druge ljude mimo njihove volje (i znanja) i još ko bog da se ispuca po nekome... Ma fuj! Ma marš!

Eto iskrenog odgovora.... Nadam se da si zadovoljna.
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 18:06   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Poruka: 214
denserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: stipe_zd Pogledaj Poruke
a pusti ga jadnog tko zna kad je zadnji put...
Kaj?!! Pa jesi lud ti on niti je jadan a niti je ruzan da ne bi mogao ulovit negdje nesto, a i kad sam cula kako prica velim ti - najnormalniji pristojan lik..
On je poremecen definitivno..ja se nisam susrela s takvim necim niti cula za tako nekog prije
Ne kuzim kak se ne boji da ga neki lik ne izudara
denserica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 18:11   #5 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: denserica Pogledaj Poruke
Ne kuzim kak se ne boji da ga neki lik ne izudara
Valjda je izračunao da će prije doživjet višestruke orgazme nego dobit batine pa mu se isplati.
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 18:19   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 699
ris mb se izdvaja iz mase

Ujme da mi ga je dovatit još sad kad sam lud ovih dana izbacia bi ga iz tramvaja naglavu.Nisam za nasilje i to sto se događa po gradu tuče i slično al toga bi lika još da mi to napravi curi ili frendici ujme nema boga koji bi me zaustavia da ga ne namlatim
ris mb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 18:24   #7 (permalink)
banned

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 4,570
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

nije to ništa, kod mene jedan lik od 50ak godina je operirao po crkvi, nije mu se vidjelo da li mu je dignut, ali imao je shemu, doć sa leđa i priljepit se na 5-10 cm od osobe i molit se i tak svaku misu - bolesno, a što je još bolesnije, radio je to dečkima i to obično mlađima oko 20ak godina, jeza, i kak sad njemu nešto reć na misi, uglavnom više ga nema, mora da se neko žalio svećenicima.

za neupućene, to je ono kad mi njih KARamo, a one viču JES
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 18:32   #8 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
...uglavnom više ga nema, mora da se neko žalio svećenicima.
A da to nije bio svećenik?

Možda je samo dobio prekomandu u drugu župu, kao vel. Čućek.
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 18:39   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,600
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

Ovaj u tramvaju je barem straight!

Sta reci?! Poremecen decko, jbg... A da vidim to, sklonila bi se i iskulirala, sta drugo, necu ga valjda juriti da ga prebijem...
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 19:37   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,833
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

a jbt koji fetis svasta majka rodi.. kako reagirat? makni se od njega i amen..
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103