| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi perverznjak se trlja u Društvo forumu; taj kao i onaj cipelarko, samo što on barem očisti cipele... |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: perverznjak se trlja taj kao i onaj cipelarko, samo što on barem očisti cipele
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: perverznjak se trlja stala bi mu sa stiklom na nogu...morao bi se maknuti
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: perverznjak se trlja njega se sjećam....kad sam išla u srednju znao je ući u tramvaj. ......hehehe ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 35
![]() | Re: perverznjak se trlja Ma da je taj jedini, ne bih ništa rekla, ali ima ih na svakom ćošku. I zato ja, kad mi jedan takav dođe, udarim dreku na sav glas, pa on sam pobjegne... Inače, prema istraživanju, kad takvi ljudi imaju erekciju, smatraju se agresivnima i sklonima napadu, dok se ostali smatraju uglavnom bezopasnima.
__________________ Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 429
![]() ![]() ![]() | Re: perverznjak se trlja znas kaj, i meni se tak jednom neki prislonio u tramvaju,, ali tolko mi je bilo to odvratno da sam izasla van na prvoj stanici, bez da sam se okrenula da ga vidim, jer nisam htjela zapamtit tu facu.. fuj fuj fuj. mozda je to taj isti. a mozda i nije, sto je jos gore..
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: perverznjak se trlja a da nije možda denserica kojim slučajem toliko napaljena da joj se pričinjava da svi hodaju uokolo sa dignutim kitama ![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
![]() |
« sex poze
|
analni sex »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:42.