Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi perverznjak se trlja u Društvo forumu; taj kao i onaj cipelarko, samo što on barem očisti cipele...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-04-08, 19:40   #11 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,121
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: perverznjak se trlja

taj kao i onaj cipelarko, samo što on barem očisti cipele

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 19:40   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,817
opaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masi

stala bi mu sa stiklom na nogu...morao bi se maknuti
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 19:44   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,115
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

doveo bi mu Ancksunamun

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 20:07   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
taj kao i onaj cipelarko, samo što on barem očisti cipele
njega se sjećam....kad sam išla u srednju znao je ući u tramvaj.

Citat:
Pravi autor: bbbtrnje Pogledaj Poruke
doveo bi mu Ancksunamun
......hehehe
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 21:26   #15 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika g.g._nemesis

Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 35
g.g._nemesis se izdvaja iz mase

Ma da je taj jedini, ne bih ništa rekla, ali ima ih na svakom ćošku. I zato ja, kad mi jedan takav dođe, udarim dreku na sav glas, pa on sam pobjegne...

Inače, prema istraživanju, kad takvi ljudi imaju erekciju, smatraju se agresivnima i sklonima napadu, dok se ostali smatraju uglavnom bezopasnima.
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 21:32   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 22
Poruka: 429
olja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz mase

znas kaj, i meni se tak jednom neki prislonio u tramvaju,, ali tolko mi je bilo to odvratno da sam izasla van na prvoj stanici, bez da sam se okrenula da ga vidim, jer nisam htjela zapamtit tu facu.. fuj fuj fuj. mozda je to taj isti. a mozda i nije, sto je jos gore..
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 22:21   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 4,903
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

raspalio bi mu jednu trišku i to dobru eto šta bi

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 22:31   #18 (permalink)
Banned

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 30
Poruka: 105
pinokio se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
A da to nije bio svećenik?

Možda je samo dobio prekomandu u drugu župu, kao vel. Čućek.

ljudi moji,ovo je ziva istina! popovi samo dobiju prekomandu i sve ok! jebiga....crkva najjaca firma sa najjacom stelom!
pinokio je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 22:38   #19 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 22
Poruka: 3,573
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

a da nije možda denserica kojim slučajem toliko napaljena da joj se pričinjava da svi hodaju uokolo sa dignutim kitama
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 07:47   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,188
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Skužili ste me
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108