| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi perverznjak se trlja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Nefertiti Jednom sam išla doma s posla i nakon što sam parkirala auto i izašla ,... |
| | #31 (permalink) | |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,796
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: perverznjak se trlja Citat:
Tak je meni isto, dok sam još išla u srednju uletio neki 2 x 2 lik (nije Dar1), pokazao mi svoju sliku di je gol i pitao ak je dobra... Ja sam samo rekla sorry ja ti nosim naočale, ali ako si to ti drago mi je kaj ih sada nemam ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 748
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: perverznjak se trlja Citat:
hahah koji kralj, ![]() ide dignutim kurcem po tramvaju i trlja se od ženske, haha koja furka ![]()
__________________ Jebeš potpisr" | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 748
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: perverznjak se trlja Pa, prema nekim psihološkim istraživanjima, skoro svaki muškarac bi se mogao ogrebati za snošaj. Ako bi išao redom i pitao dame za seks, svaka deseta bi pristala, smatraju psiholozi
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| kralj disko-čage Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: perverznjak se trlja Citat:
![]() | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,115
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: perverznjak se trlja magla je, mogla mu ga je jos zavrnut par puta za 360 stupnjeva da mu se malo spusti blize podu ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
![]() |
« sex poze
|
analni sex »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:10.

Moderna frizura, zlatni lanac, sat; čizmica na petu - pa ti si disko-kralj