Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi perverznjak se trlja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Nefertiti Jednom sam išla doma s posla i nakon što sam parkirala auto i izašla ,...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-04-08, 14:35   #31 (permalink)
no regret!!!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,796
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: perverznjak se trlja

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Jednom sam išla doma s posla i nakon što sam parkirala auto i izašla ,pred mene je skočio neki dečko (oko 25-30 god....čitaj : Dar1) i krenuo drkat. Iako nisam nenaviknuta na takav prizor doma, ipak sam se malo prepala, ali i uspjela zadržati hladnu glavu te mu rekla: Da barem imaš s čim...................

Tak je meni isto, dok sam još išla u srednju uletio neki 2 x 2 lik (nije Dar1), pokazao mi svoju sliku di je gol i pitao ak je dobra... Ja sam samo rekla sorry ja ti nosim naočale, ali ako si to ti drago mi je kaj ih sada nemam
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 14:54   #32 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 748
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: denserica Pogledaj Poruke
Evo ljudi dragi prisjetila sam se neceg danas..Prvo - nisam bila sigurna gdje smjestiti ovu temu bas..
dakle, po zagrebackim tramvajima ima jedan lik (oko 25 god ako se ne varam do 30) koji obavezno hoda sa dignutom qurcinom po tramvajima i trlja se o svaku zensku osobu o koju uspije..prije par godina sam ga prvi put vidjela, tj. osjetila kak se trlja o mene i dahce mi uz vrat..Bilo mi zbunjujuce u prvom trenu, nisam znala kako da reagiram - jer ako se izderem il tak nes ekipa ce mislit da sam luda i kaj napadam jadnog covjeka..Onda sam se ledjima oslonila na tramvaj tako da mi ne moze prici odostraga i sve promatrala - lik ide od zene do zene(cure) i trlja se.Sto je najgore u cijeloj prici fakat ali fakat mu se kuzi dignut qurac i nije mi jasno da na to nitko u tram. ne reagira, jer je ocito dosta..i tako sam ja njega u jednom periodu svako malo vidjala - prelazi iz kola u kola i ja promatram sta radi, ali ne znam kako reagirati..
Jel zene su redom bjezale iz tramvaja i izvana mu govorile svastal..ljudi se boje..ali mislim kakav je to poriv?ici ujutro prelazit iz kola u kola tramvajska s dignutim i trljat se o zenske i uzdisat im u vrat?!

hahah koji kralj, ide dignutim kurcem po tramvaju i trlja se od ženske, haha koja furka
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 15:05   #33 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,003
white devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auru

pa,mozda nesto i ubode! ko reskira, profitira!
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 15:25   #34 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 748
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Pa, prema nekim psihološkim istraživanjima, skoro svaki muškarac bi se mogao ogrebati za snošaj. Ako bi išao redom i pitao dame za seks, svaka deseta bi pristala, smatraju psiholozi
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 15:35   #35 (permalink)
FPS excellence

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,811
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Svi bi njega nokautirali, išamarali da da...
Jadan čovik pun modrica na licu od takvih...
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 16:54   #36 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 736
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Pravi autor: Korozija Pogledaj Poruke
Pa, prema nekim psihološkim istraživanjima, skoro svaki muškarac bi se mogao ogrebati za snošaj. Ako bi išao redom i pitao dame za seks, svaka deseta bi pristala, smatraju psiholozi

To je rekao Keith Richards u stilu - "Jesam se nadobivao šamara, ali sam se i najebao!".
Vidolinho je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 17:58   #37 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 20
Poruka: 342
denserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mab Pogledaj Poruke
a da nije možda denserica kojim slučajem toliko napaljena da joj se pričinjava da svi hodaju uokolo sa dignutim kitama
Oo daaa
Ma ajde nisam bas tolko
Nije mi se pricinjavalo nego sam jednog jedinog lika vidjela..
denserica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 18:44   #38 (permalink)
kralj disko-čage

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 5,900
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: denserica Pogledaj Poruke
Evo ljudi dragi prisjetila sam se neceg danas..Prvo - nisam bila sigurna gdje smjestiti ovu temu bas..
dakle, po zagrebackim tramvajima ima jedan lik (oko 25 god ako se ne varam do 30) koji obavezno hoda sa dignutom qurcinom po tramvajima i trlja se o svaku zensku osobu o koju uspije..prije par godina sam ga prvi put vidjela, tj. osjetila kak se trlja o mene i dahce mi uz vrat..Bilo mi zbunjujuce u prvom trenu, nisam znala kako da reagiram - jer ako se izderem il tak nes ekipa ce mislit da sam luda i kaj napadam jadnog covjeka..Onda sam se ledjima oslonila na tramvaj tako da mi ne moze prici odostraga i sve promatrala - lik ide od zene do zene(cure) i trlja se.Sto je najgore u cijeloj prici fakat ali fakat mu se kuzi dignut qurac i nije mi jasno da na to nitko u tram. ne reagira, jer je ocito dosta..i tako sam ja njega u jednom periodu svako malo vidjala - prelazi iz kola u kola i ja promatram sta radi, ali ne znam kako reagirati..Inace - na prvi pogled lik je ajmo rec solidnog izgleda jos, dobro obucen, cula sam ga i na mobitel kako je pricao - rekao bi covjek sasvim normalan decko..
Jedna frendica malo jaca ga je nabila koljenom u jel..kad joj je to napravio..
E sad - najvise me zanima kako bi reagirali kad bi vidjeli tako nesto? Decki pogotovo?
Jel zene su redom bjezale iz tramvaja i izvana mu govorile svastal..ljudi se boje..ali mislim kakav je to poriv?ici ujutro prelazit iz kola u kola tramvajska s dignutim i trljat se o zenske i uzdisat im u vrat?!
ma frendica ti je najbolje napravila! bolje nije mogla!
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 18:53   #39 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,115
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
ma frendica ti je najbolje napravila! bolje nije mogla!
magla je, mogla mu ga je jos zavrnut par puta za 360 stupnjeva da mu se malo spusti blize podu

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 19:04   #40 (permalink)
kralj disko-čage

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 5,900
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

i svezat mu ga u čvor?
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108