| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Piercing - genitalni u Društvo forumu; Sa princ Albertom ne može, mora ga skinuti, ovako je za ukras!... |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-08 Lokacija: Zagreb Godina: 27
Poruka: 42
![]() | Re: Piercing... pozdrav, prvo, s princ albertom se moze shevit i to jako dobro, naravno ako nakit nije prevelik, cak ni kondom nece puknut, u vecini slucajeva, ne garantiram, ima svakakvih nakita i svakakvih kondoma. nemam iskustva ni informacija sa piercingom mošnji i osobno ga nikad nebi radio jer nevidim nikavu svrhu osim mozda estetske, no moras imat na umu da je u mosnji jaje i da ce to jaje dolazit u dodir sa nakitom, ne znam no ne preporucam.. ![]() osobno nosim ampallang vec 9 godina i nikad nisam imao nikakav problem, dapache nebi ga skinuo ni za sta, bar kako sad stvari stoje..gledao sam i taj pirs po netu i ima masa glupih, sa predugackom stangicom i kojekak napravljenih, no kad je postavljen profesionalno i na pravo mjesto onda nema nikakvih problema (govorim za svoj slucaj)...osim toga kad zaraste ako bas hoces uvijek ga mozes skinuti pa vratiti poslije sexa...i nemoj to nikako raditi ukoliko mijenjas partnerice, onda postoji velika mogucnost da lakse dobijes neku infekciju, ionak moras uvijek koristiti kondom pa ces ga cesce skidati i onda nema neke svrhe, ista stvar je i za alberta.. znam da ovaj moj post nije odgovor na tvoje pitanje, ali nadam se da je bar malo pomogao, a svrha foruma je da ljudima pomogne.... ![]() e da i molim te nemoj povezivati genitalne piercinge sa homoseksualizmom jer ne zivimo u ne znam kojem stoljecu, a osim toga znam gomilu ljudi hetero orjentacije sa takvim nakitom (i zene i muskarci, postoje forumi bas za tu temu), a nit sam ja peder nit mi je cura lezba.... ![]() mislim da cu nakon ovog posta ja bit izrugan i ismijan, a doista samo zelim pomoci i rasvjetliti temu a s obzirom na 'piercing-staz' smatram se kompetentnim.. ako imas jos pitanja samo pitaj, nazalost kad je tema pokrenuta nisam jos bio clan.. ![]()
__________________ When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Piercing... Zašto bi tvoj post bio izrugan ![]() Ne vidim razloga ![]() Lijepo si dečku dao savjete i informirao ga o drugim stvarima... Meni se osobno sviđaju pirsevi, neki ne neki da... Imam ih zasad dva i planiram još... Npr. Ovo šta on želi mi se ne sviđa... Ampallang mi zgodno izgleda, ali kako se nisi bojao to probušiti? Ne znam da bih ja imala sp.odnos s dečkom prije nego bi ga skinuo... |
| | |
| | #25 (permalink) | ||
![]() | Re: Piercing... Citat:
nisam se bojao napraviti ampallang jer sam se u dva ili tri navrata isao raspitati i tek kad sam bio siguran da je studio ok i sve ostalo tek tad sam ga napravio, inace ampallang je najzahtjevniji ili ajmo rec najkompliciraniji, no u mom slucaju nije bilo doista nikakvih problema. imala bi spolni odnos sa 'skinutim' sve dok jednog dana nebi dosli strgani od negdje i zaboravili ga skinut, poslije toga vjerojatno bi u iznimno rijetkim situacijama trazila da ga skine, vjeruj mi...taj pirs sam napravio za vrijeme prve veze, znaci jedino sam s tom curom bio prije pirsa, poslije sam ga tu i tamo skidao, ali vrlo rijetko i nikako ne zbog boli, neugode ili ne znam cega.. ![]() ![]() Citat:
![]()
__________________ When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone | ||
| | |
| | #26 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Piercing... Citat:
![]() Da se ona spoji k ovoj? @ Clansman @ Imam tragus i jezik... Još si mislim staviti možda na uho negdje... Kako se zove onaj pirs na pipici iznad klitača, ono gore kao na pubičnoj kosti? | |
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() | Re: Piercing... Taj se zove christina, ali nikako nije bog zna sta, samo estetika kratkog vijeka, piercevi ispod koze izrastaju, polako ali sigurno, a osim toga vrlo tesko zarasta jer je svako malo iritiran s necim, hlace, gace i sl... Iznad samog klitorisa ide hood piercing, ima dvije verzije, horizontalni i vertikalni, ovaj drugi ima jednu dok horizontalni ima dvije rupice. jedan od najjednostavnijih pirseva, brzo zarasta, tijelo ga ne odbacuje, ne boli (manje od christine po mojim saznanjima), i sto je najvaznije pruza gust... ![]() prije nekih godinu dvije sudjelovao sam u zustroj raspravi o christina piercingu, popularan je jer dosta zena zeli nesto dolje a vide da je ovaj dalje od samih 'vitalnih' organa, pa misle da je time manje opasan, manje bolan i sl. uglavnom u dosta slucajeva se komplicira i cesto bude skinut prije nego zaraste, to je ono sto sam citao i cuo... u svakom slucaju ako imalo razmisljas o christini, raspitaj se o Vertical Clitoris Hoodu i tek nakon toga donesi odluku... ![]() Di sam ja zas'o a trebao sam napisati samo jednu rijec...
__________________ When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Piercing... Citat:
![]() Kažeš da je Christina zajeban piercing? Reko si i da tijelo to odbacuje? Baš sam i ja mislila ovo što sam ti prvo boldala... Čekaj, pa kaj nije taj vertikal hood spirsan klitoris? | |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() | Re: Piercing - genitalni pa nije....klitoris je netaknut, a busi se kozica koja ga prekriva i poanta je u tome da donja kuglica pada na klitoris i time ojacava stimulaciju, ovo naravno ne znaci da ces svrsavat dok vozis bicikl... daleko je jednostavniji Hood od Christine, christina sucks..
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:14.