Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pitanjce! u Društvo forumu; Dugo vremena sam planirao provesti kvalitetnog vremena sa jednom djevojkom i to sam i uspio.Bilo nam je super iako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-12-05, 16:59   #1 (permalink)
Joe
Starter

Datum registracije: 04-12-05
Poruka: 6
Joe se izdvaja iz mase
Pitanjce!

Dugo vremena sam planirao provesti kvalitetnog vremena sa jednom djevojkom i to sam i uspio.Bilo nam je super iako spolnog odnosa nije bilo.Bilo je sve ostalo E sad mene zanima slijedece: Desila mi se situacija da mi se nije digao kako treba.Definitivno je bio probudjen,ali ne dovoljno da bi mogao uci u nju ( prilicno je uska).Ima li to mozda neke veze sa cinjenicom da sam bio prehladjen (kasalj,povisena temp) i da se fizicki nisam osjecao najbolje?Da li trebam biti zabrinut,ili trebam nastaviti sa drmanjem???
Pozdraw svima!

Joe!
Joe je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-12-05, 17:24   #2 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Ljudi po 15 godina žive u braku i diže im se svake prijestupne, pa uživaju kad mogu... Vjerovatno ti je zbog temperature bilo više krvi u glavi i licu, pa zbog nedostatka iste nisi mogao ostvariti erekciju u potpunosti. Carry on...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-12-05, 17:49   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
Cyrus se izdvaja iz mase
mozda si se prepao ... hmmm...psihicki problemi? hmmmm
Cyrus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-05, 18:14   #4 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow

ma nema bediranja......to se svakome može dogoditi i svakome se prije ili kasnije dogodi...od stresa, bolesti, napetosti posla, života...bilo čega....samo će to 'ko rijetko priznati...kod tebe može biti zbog temperature, ali prije zbog prvog intimnog susreta s curkom....bitno je da je ona dovoljno zrela i da nije seljanka da ti pravi bed...
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-05, 18:42   #5 (permalink)
Master of ceremony

Datum registracije: 29-05-05
Poruka: 2,097
Slider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobar
ima stari ljek. namaži pimpeka guščjom mašću ujutro na dan kada ideš karat, i stoji ko motka!
Slider je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-05, 18:47   #6 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,645
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Citat:
Pravi autor: Slider
ima stari ljek. namaži pimpeka guščjom mašću ujutro na dan kada ideš karat, i stoji ko motka!

kita u bila, hhahahh

a čime mažeš karu:

ČISTOM GUŠČJOM MASTI
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-05, 19:30   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Citat:
Pravi autor: tarquino
ma nema bediranja......to se svakome može dogoditi i svakome se prije ili kasnije dogodi...od stresa, bolesti, napetosti posla, života...bilo čega....samo će to 'ko rijetko priznati...kod tebe može biti zbog temperature, ali prije zbog prvog intimnog susreta s curkom....bitno je da je ona dovoljno zrela i da nije seljanka da ti pravi bed...

upravo to... opet s druge strane ak znaš da je uska, a ti imaš problema, možeš se potruditi na druge načine. imaš jezik, prste... ima i ona...

ak ti je tolko napeta vjerojatno su u pitanju bili živci, zato fino polako, vidi na kaj reagira i kako, bez žurbe i sve 5. produžite predigru i opustit ćete se i ti i ona i bit će manje "problematično"....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-05, 19:39   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Godina: 24
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo
nemoj drkat prije nego sto dode.
Odgovori sa citatom
Star 04-12-05, 19:45   #9 (permalink)
Master of ceremony

Datum registracije: 29-05-05
Poruka: 2,097
Slider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobar
Citat:
Pravi autor: BoBo
nemoj drkat prije nego sto dode.
Slider je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-05, 21:29   #10 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Datum registracije: 19-11-05
Godina: 22
Poruka: 1,386
Mad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mad
pa istina to se meni događa, zdrkam ga prije nego mi cura dode pa ...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pitanjce

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108