| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pitanjce! u Društvo forumu; Dugo vremena sam planirao provesti kvalitetnog vremena sa jednom djevojkom i to sam i uspio.Bilo nam je super iako ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-12-05
Poruka: 6
![]() | Pitanjce! Dugo vremena sam planirao provesti kvalitetnog vremena sa jednom djevojkom i to sam i uspio.Bilo nam je super iako spolnog odnosa nije bilo.Bilo je sve ostalo E sad mene zanima slijedece: Desila mi se situacija da mi se nije digao kako treba.Definitivno je bio probudjen,ali ne dovoljno da bi mogao uci u nju ( prilicno je uska).Ima li to mozda neke veze sa cinjenicom da sam bio prehladjen (kasalj,povisena temp) i da se fizicki nisam osjecao najbolje?Da li trebam biti zabrinut,ili trebam nastaviti sa drmanjem???Pozdraw svima! Joe! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ljudi po 15 godina žive u braku i diže im se svake prijestupne, pa uživaju kad mogu... Vjerovatno ti je zbog temperature bilo više krvi u glavi i licu, pa zbog nedostatka iste nisi mogao ostvariti erekciju u potpunosti. Carry on...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ma nema bediranja......to se svakome može dogoditi i svakome se prije ili kasnije dogodi...od stresa, bolesti, napetosti posla, života...bilo čega....samo će to 'ko rijetko priznati...kod tebe može biti zbog temperature, ali prije zbog prvog intimnog susreta s curkom....bitno je da je ona dovoljno zrela i da nije seljanka da ti pravi bed... ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned | Citat:
upravo to... opet s druge strane ak znaš da je uska, a ti imaš problema, možeš se potruditi na druge načine. imaš jezik, prste... ima i ona... ak ti je tolko napeta vjerojatno su u pitanju bili živci, zato fino polako, vidi na kaj reagira i kako, bez žurbe i sve 5. produžite predigru i opustit ćete se i ti i ona i bit će manje "problematično".... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | nemoj drkat prije nego sto dode.
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
![]() |
| Tagovi: pitanjce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:23.

E sad mene zanima slijedece: Desila mi se situacija da mi se nije digao kako treba.Definitivno je bio probudjen,ali ne dovoljno da bi mogao uci u nju ( prilicno je uska).Ima li to mozda neke veze sa cinjenicom da sam bio prehladjen (kasalj,povisena temp) i da se fizicki nisam osjecao najbolje?Da li trebam biti zabrinut,ili trebam nastaviti sa drmanjem???