| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pitanjce! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Beonine pa istina to se meni događa, zdrkam ga prije nego mi cura dode pa ... ... |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-12-05
Poruka: 6
![]() | Zahvaljujem svima na odgovorima.Ni sam ne smatram da je to sto mi se desilo neki bed,ali htio sam da cujem i druga misljenja.Definitivno upala sinusa moze djelovati na "razigranost" spolnog organa Nista,idem se zalijeciti,psihicki smiriti pa za Novu Godinu pokloniti djevojci sto ljepsi poklon.Pozdraw, Joe |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-09-05 Godina: 26
Poruka: 146
![]() | Bljak buraz JOE, kaj si ti udlu? Meni se o dogodilo 4 puta i znas zasto? zato kaj one misle da je dovoljno da se samo skinu i da ce se meni od pogleda na sise odma dic...e pa nece Oces da te karam? Onde mi ga malo podamfaj, pa ce vidjet kak ce mi se odma dic - velim ti ja njima |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Banned | Citat:
koji kurac ja moram napalit i sebe i nju a da ona samo leži tamo? ajde da je Jessica Alba, ali nije.... nema niš gore od treba koja samo leži i brije da to kaj je legla u tvoj krevet znači da je njen dio obavljen... AHA... fak of kravo... evo ti krastavac pa se igraj, idem gledat TV..... ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pitanjce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:12.

Nista,idem se zalijeciti,psihicki smiriti pa za Novu Godinu pokloniti djevojci sto ljepsi poklon.