zgodno kako je jedina stvar koju si uspio napisati malim slovima tvoje ime (nick)
uglavnom ne deri se
Raspravljate o temi PITANJE SAMO ZA ŽENE ! ! ! ! ! u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; KOJA BI VAŠA REAKCIJA BILA KAD BI MUŠKARAC DOŠAO DO VAS,POGLEDAO VAS U OČI,I POSTAVIO VAM JEDNO PITANJE KOJE GLASI ...
zgodno kako je jedina stvar koju si uspio napisati malim slovima tvoje ime (nick)
uglavnom ne deri se
dobro ti je pitanje![]()
i'm not totally useless.
i can be used as a bad example.
kakvo je to pitanje majke ti,ja mislila da se to tako pita samo ako ćeš se sexat .![]()
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.
pa ajde ivane odgovori mu
mudra izreka
žm, hoćeš li se sexati sa mnom?![]()
![]()
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.
Hebo, ali ovo ljeto mi se baš to dogodilo- tip je ulazio preko terase (koja je iznad marine) u disko i ravno meni (onako zbunjenoj, kao da sam vidjela Spidermana) došao s tim pitanjem... tj. pitao je "Ako te itko pita, ja sam tvoj dečko, jel može?!"
Ja sam stalaodmakla se dva koraka, malo ga bolje pogledala od glave do pete i rekla "Može. Teica, drago mi je."
A bio je zgodani DIFOVAC
...
Nastavak nije bitan![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.