| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pitanje u vezi trudnoće u Društvo forumu; Slažem se s Agness. Može se izračunati kad su plodni dani al je problem što mnoge stvari utječu ... |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje uvezi trudnoće Slažem se s Agness. Može se izračunati kad su plodni dani al je problem što mnoge stvari utječu na to i uvijek se može fulat za dan dva. Žene same najbolje znaju kako se osjećaju i otprilike znaju kad su plodni dani iako ni taj osjećaj kao i izračun nisu pouzdani i variraju. ![]() Tek sam sad vidio čemu se Teica smije... Dobro je mala napisala, treba i ona svršit, jebeš dijete koje nisu zajedno svršili ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život Zadnji Uredio LPK : 20-03-08 u 15:44. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,319
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje uvezi trudnoće za Tarquina hehehe legendo, isprintat ću ovo i naučit (uvijek zaboravim dio) hvala... ![]() p.s.ja sam morala ovo naglasiti za nepouzdanost, upravo iz razloga jer je sam naziv teme zaprepašćujući, bojim se pomislit što bi bilo ako se uhvate brojanja dana, ako im se i ovaj sada način čini ''sigurnim'' ali,ok, ako netko ne zeza s ovakvom temom, barem će čuti normalne savjete, i drago mi je da humoristi već ne ordiniraju po temi... nema potrebe za tim Jednom sam pročitala pitanje, ne sjećam se gdje: ''mogu li zatrudniti, svršio mi je u usta, unaprijed zahvalna''... Zadnji Uredio Agness : 20-03-08 u 15:50. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,928
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | I kad se pročita ova tema čovjek ostane zatecen, da li je moguće da to nekome nije jasno, ali mislim da bi se iznenadili u puno toga čak i kod malo starijih koliko pojma nemaju o nekim stvarima po pitanju seksa, spolnosti i seksulanosti. Glavno da se naši najebavaju program ovaj ili program onaj seksulanog odgoja u školama,a iza svega se uglavnom kriju interesi pojedinaca i grupa. To je sve tako jednostavno i onda tako jendostavno treba prenijeti mladim ljudima na vrijeme, kako bi bili spremni i imali znanje o ovom bitnom dijelu života svakog pojedinca.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Pitanje uvezi trudnoće ajme curice.. kakva ti glupa pitanja postavljas daj se malo informiraj prije nego nesto pocnes raditi.. od toliko izvora, koje kakvi casopisi, INTERNET, RODITELJI ti ides radit djecicu, a pojma nemas ni sto ni kako radis svasta majka rodi... mogucnost trudnoce nema veze s tim jesi li ti svrsila ili ne.. da znas uopce kako do trudnoce dolazi ovakva sranja ne bi ni provaljivala.. a sad uzmi mamicu za ruku i trci kod ginekologa po pilule za dan poslije ako nije proslo 72h (citaj: 3 dana) od spolnog odnosa i nakljukaj se s tim.. ako je proslo vise reci mamici da ce dobit jos jedno dijete...
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Purger | Re: Pitanje uvezi trudnoće Citat:
![]() Samo ti udri Šanse su minimalne...skoro zanemarive ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje uvezi trudnoće Citat:
Da, ako si u plodnim danima, sanse su ti 100%, a ako nisi, onda samo 99% ![]() ![]() ![]()
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! | |
| | |
| | #18 (permalink) | |||
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje uvezi trudnoće Citat:
![]() Citat:
Citat:
__________________ Mistress Ancksunamun | |||
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Pitanje uvezi trudnoće nego kako je? racunao on tako ili duzom metodom isto ti dodje.. 28-14=14 kad je ovulacija.. od ovulacije oduzmes i zbrojis 4-5 dana.. dakle 14 +/- 4 i dobis 10-18. dan kad su plodni dani za ciklus koji traje 28 dana. i ne bih rekla da su metode s temperaturom i iscjetkom bez veze.. mjeri si temp. par dana oko ovulacije i prati iscjedak pa ces vidjet da stvarno ima razlike.
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
![]() |
| Tagovi: sex, svrs avanje, trudnoca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:12.

daj se malo informiraj prije nego nesto pocnes raditi.. od toliko izvora, koje kakvi casopisi, INTERNET, RODITELJI ti ides radit djecicu, a pojma nemas ni sto ni kako radis