| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pitanje za cure u Društvo forumu; Imam jedno pitanje za sve cure. Naime kad vi upoznate nekog tipa preko frendova, ili ak ga upoznate u školi ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-01-08 Godina: 24
Poruka: 5
![]() | Pitanje za cure Imam jedno pitanje za sve cure. Naime kad vi upoznate nekog tipa preko frendova, ili ak ga upoznate u školi da ide u neki drugi razred, onak vidiš ga na hodniku, pozdraviš, popričaš, te gluposti, al bez flerta... jel vi za sve dečke koje upoznate očekujete da vam priđu, tj dal za sve gledate ko da bi mogli bit s njima ili stvarno postoje muško-ženska prijateljstva? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Pitanje za cure Stvarno postoje muško ženska prijateljstva... Barem po meni... ![]() Ali ja mislim da to i ovisi tko je kakva osoba... Ali možda to opet ne mora značiti? Ovisi kako se snađeš s nekom osobom u ophođenju, razgovoru, kako se ponašate... Dal ste se našli i stvar u povjerenju... Ja kad vidim da mogu imati povjerenja u njega onda sam uvjerena da mi ta osoba može biti prijatelj... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure pa za mene postoje jer se ne mogu sa svakim dečkom kojeg upoznam zamislit u vezi ili nekom odnosu.. neke jednostavno smatram prijateljima! samo prijateljima! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #10 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Pitanje za cure Citat:
jednostavno me ne privlace.Citat:
ne vjerujem bas u to.. sve i jedan moj "prijatelj" je htio nesto vise ![]()
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:35.

jednostavno me ne privlace.