| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pitanje za cure u Društvo forumu; Frendovi nastaju onda kad nema apsolutno nikakve šanse da će završiti zajedno, tj. kada ostaje samo nada da će ... |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,094
![]() ![]() | Re: Pitanje za cure Frendovi nastaju onda kad nema apsolutno nikakve šanse da će završiti zajedno, tj. kada ostaje samo nada da će se jednom u dalekoj budučnosti, nakon 3 sv. rata, ipak bubnuti, pa bolje da sam joj blizu!!! - uvaženo muško mišljenje |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,432
![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure potpisujem !!! ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #13 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure Ne verujem ni ja, ali u prava prijateljstva koja podrazumevaju vidjanje svakog dana, odlazak kod ovog drugog...uvek ce jedno pozeleti vishe...sto je i normalno, jer puno vremena provedete sami sa tom osobom... Ako su u pitanju povrsna prijateljstva, to vec moze da opstane i ostane na tom nivou...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pitanje za cure Naravno da postoje muško-ženska prijateljstva, al to ne može bit pravo prijateljstvo, ono duboko, dugogodišnje, jer ako ti je neko toliko super kao prijatelj, prije ili poslije će on ili ona htjet nešto više. A ako te npr. prijatelj ide upoznat s nekom ženskom, sigurno to nije zato jer ti fali ženskih prijateljica |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure ja vjerujem da to postoji,ta musko zenska prijateljstva,ali pitanje je koliko ce to trajat? kad tad ce se nesto dogoditi... bar je u mome slucaju
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 119
![]() | Re: Pitanje za cure Kaj fali pitanju.. nek čovjek pita što ga muči..
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-03-08 Godina: 32
Poruka: 68
![]() | Re: Pitanje za cure Za mene ne postoje muško-ženska prijateljstva iz tog razloga jer je tu negdje u potvijesti uvijek ono nešto,bar ti se nešto sviđa na njemu ili njoj.Ne može mi biti prijateljstvo ,a nešto mu se sviđa na njoj bar nešto to mi je već ono kao simpatija i tu dođe do nečega privlačnoga i to više nije prijateljstvo.Naravno da postoje prijateljstva ali ovisi kakva. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure Sta fali pitanju Kao da svima ne prodje nekad kroz glavu da bi/ili ne bi mogli biti sa nekim pripadnikom suprotnog pola... Sta je tu tako cudno ![]()
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,432
![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure to ne postoji, ja jos nisam naletio na slucaj da se netko dugo zna dvoje ljudi suprotnog spola da nisu bar jedno konzumirali sex zajedno, tako da nista od toga ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:20.

kakvo pitanje