| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pitanje za cure u Društvo forumu; ja simpatičnim likovima sama priđem, jer sam odavno odustala od nabacivanja i nemam na umu takvo nešto... Uglavnom kad ... |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure ja simpatičnim likovima sama priđem, jer sam odavno odustala od nabacivanja i nemam na umu takvo nešto... Uglavnom kad god mi se netko i činio kao da bi mi se mogao sviđati, ja bih to na sebi svojstven nacin rasturila... Dobro, sad sam vec van toga iz jos jednog razloga ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Pitanje za cure Citat:
Jel vi svi vezu ili nešto slično započinjete seksom??? Uvodno je pitanje jesu moguća m-z prijateljstva a da se iz toga ne razvije neka zaljubljenost,zaluđenost , ljubav, a ne seks!
__________________ | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure ma kako god okrenes nemoguce je, ja jos nisam naletio kao sto rekoh na dvoje ljudi koji su frendovi a da u proslosti nisu imali nekaj ili ce imat ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure Evo mene da se prijavim, imam prijatelja već 3 godine se intenzivno družimo i nikad ništa... I neće nikad ni biti, jednostavno nije moj tip za vezu po svemu gledano, dok ostali oblici druženja su fenomenalni... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-03-08 Godina: 19
Poruka: 23
![]() | Hm... ja sam što se tiče tog pitanja još u nedoumici... Većinom imam muške prijatelje, ali ili bi oni željeli nešto više ili ja... ![]() osim u jednom slučaju- frenda znam od rođenja i nikad ništa nije bilo mada se činilo kao da će nešto bit... al sam smušena zato jer mi se čini da je dečko gay a da nije toga ful svijestan... uh-ovo krivo zvuči... ![]()
__________________ Vanjski svijet nije onakav kakvim nam se čini... Nasmiješi se i sjat će sunce... |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure Citat:
Postoji privlacenje izmedju dva spola uvijek, ja znam da sam ja njemu fizicki privlacna jer mi je to davno jos iskreno rekao, ali nama je potpuno jasno da je nesto vise izmedju nas nemoguce niti sam ja njega ikada tako gledala niti bi ikad mogla..on je meni jednostavno 'muska frendica'..promijenio je on puno cura otkad se znamo, doduse ja cijelo vrijeme imam istog decka i cijelo to vrijeme znamo sve muke jedno drugog i sl.i kroz gro problema smo bili pomoc jedno drugome..znam da vecina ljudi ne vjeruje u to, ali eto - ja vjerujem..jer ja ljude dijelim na osobe kakve jesu, a ne na muskarce i zene..a razumni ljudi znaju nadvladati takve nagone i staviti u prioritet neke vece i rjedje ljudske vrijednosti.. | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Pitanje za cure Citat:
__________________ | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure agness i ti denserice, jeste li sigurne da on nezeli nikaj ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-02-08 Lokacija: zagreb Godina: 19
Poruka: 19
![]() | Re: Pitanje za cure sve zavisi o filingu...kad se upoznamo...ak osjetim da ima ono neš kaj me privlači...onda je sve moguče...njegov pogled...ono...imam dosta frendova-muških i vjerujem u muško-ženska prijateljstva |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:16.