Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pitanje za cure u Društvo forumu; ja simpatičnim likovima sama priđem, jer sam odavno odustala od nabacivanja i nemam na umu takvo nešto... Uglavnom kad ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-04-08, 08:22   #21 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,445
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat
Re: Pitanje za cure

ja simpatičnim likovima sama priđem, jer sam odavno odustala od nabacivanja i nemam na umu takvo nešto...
Uglavnom kad god mi se netko i činio kao da bi mi se mogao sviđati, ja bih to na sebi svojstven nacin rasturila...
Dobro, sad sam vec van toga iz jos jednog razloga
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 12:26   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 445
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
to ne postoji, ja jos nisam naletio na slucaj da se netko dugo zna dvoje ljudi suprotnog spola da nisu bar jedno konzumirali sex zajedno, tako da nista od toga

Jel vi svi vezu ili nešto slično započinjete seksom???
Uvodno je pitanje jesu moguća m-z prijateljstva a da se iz toga ne razvije neka zaljubljenost,zaluđenost , ljubav, a ne seks!
Star 07-04-08, 13:02   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,076
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

ma kako god okrenes nemoguce je, ja jos nisam naletio kao sto rekoh na dvoje ljudi koji su frendovi a da u proslosti nisu imali nekaj ili ce imat
driver1zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 15:57   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,445
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Evo mene da se prijavim, imam prijatelja već 3 godine se intenzivno družimo i nikad ništa...
I neće nikad ni biti, jednostavno nije moj tip za vezu po svemu gledano, dok ostali oblici druženja su fenomenalni...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 16:13   #25 (permalink)
Regularni forumas

blago tebi! Nadam se da će tako i ostati i da ćeš uvik imat pravog muškog prijatelja, lipo je čut muške poglede na svijet (i žene haha)
Star 07-04-08, 21:22   #26 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika crunch_cookie

Datum registracije: 30-03-08
Godina: 19
Poruka: 23
crunch_cookie se izdvaja iz mase
Lightbulb Re: Pitanje za cure

Hm... ja sam što se tiče tog pitanja još u nedoumici...

Većinom imam muške prijatelje, ali ili bi oni željeli nešto više ili ja...

osim u jednom slučaju- frenda znam od rođenja i nikad ništa nije bilo mada se činilo kao da će nešto bit... al sam smušena zato jer mi se čini da je dečko gay a da nije toga ful svijestan... uh-ovo krivo zvuči...
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 21:34   #27 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Poruka: 529
denserica ima ono neštodenserica ima ono neštodenserica ima ono neštodenserica ima ono neštodenserica ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
to ne postoji, ja jos nisam naletio na slucaj da se netko dugo zna dvoje ljudi suprotnog spola da nisu bar jedno konzumirali sex zajedno, tako da nista od toga
Ja iz vlastitog iskustva velim da barem u mom slucaju postoje..Imam godinama najboljeg prijatelja kojeg mi ne mogu zamijeniti sve frendice na ovom svijetu..i kad netko spomene prijateljstvo ja se sjetim njega..
Postoji privlacenje izmedju dva spola uvijek, ja znam da sam ja njemu fizicki privlacna jer mi je to davno jos iskreno rekao, ali nama je potpuno jasno da je nesto vise izmedju nas nemoguce niti sam ja njega ikada tako gledala niti bi ikad mogla..on je meni jednostavno 'muska frendica'..promijenio je on puno cura otkad se znamo, doduse ja cijelo vrijeme imam istog decka i cijelo to vrijeme znamo sve muke jedno drugog i sl.i kroz gro problema smo bili pomoc jedno drugome..znam da vecina ljudi ne vjeruje u to, ali eto - ja vjerujem..jer ja ljude dijelim na osobe kakve jesu, a ne na muskarce i zene..a razumni ljudi znaju nadvladati takve nagone i staviti u prioritet neke vece i rjedje ljudske vrijednosti..
denserica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 23:41   #28 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: denserica Pogledaj Poruke
znamo sve muke jedno drugog i sl.i kroz gro problema smo bili pomoc jedno drugome..znam da vecina ljudi ne vjeruje u to, ali eto - ja vjerujem..jer ja ljude dijelim na osobe kakve jesu, a ne na muskarce i zene..a razumni ljudi znaju nadvladati takve nagone i staviti u prioritet neke vece i rjedje ljudske vrijednosti..
Svaka čast, ja ti vjerujem! Ali ovako je meni moj nekoć najbolji prijatelj napisao porukicu: ovde više nema razuma, ovde srce vlada. I onda moš sav taj razum bacit kroz ponistru. Al blago vama, čuvajte to šta imate!!!
Star 08-04-08, 07:41   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,076
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

agness i ti denserice, jeste li sigurne da on nezeli nikaj
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 14:34   #30 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika mala_slatkica

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 19
Poruka: 19
mala_slatkica se izdvaja iz mase

sve zavisi o filingu...kad se upoznamo...ak osjetim da ima ono neš kaj me privlači...onda je sve moguče...njegov pogled...ono...imam dosta frendova-muških i vjerujem u muško-ženska prijateljstva
mala_slatkica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114