Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pitanje za cure u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: driver1zg agness i ti denserice, jeste li sigurne da on nezeli nikaj mislim da me je predobro ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-04-08, 15:06   #31 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,466
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto
Re: Pitanje za cure

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
agness i ti denserice, jeste li sigurne da on nezeli nikaj
mislim da me je predobro upoznao da bi htio nešto više sa mnom , pa sam tako uvjerena da stvarno nema takvih namjera, ma šalim se naravno, ali je ova teorija kritično blizu istini
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 19:11   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 446
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
mislim da me je predobro upoznao da bi htio nešto više sa mnom , pa sam tako uvjerena da stvarno nema takvih namjera,
U svakom slučaju kojeg ja znam, uvijek je momak bio taj koji se prvi zaljubio u curu, jer ako si mu tako super i super te zna, sigurno se bar jednom zapitao zašto vam ne bi bilo tako super i u vezi, i još i bolje. Ali znam da skroz različiti tipovi ljudi mogu bit najbolji prijatelji, a kad ih spojiš u vezu, ne valja...ja živi primjer...
da mi bar nikad nije rekao da mu se sviđam ko više od prijateljice...to je točka s koje nema povratka, bez obzira šta se poslije događalo. On koliko god bio zacementiran za govorit o osjećajima, jednom me na kavi (par godina nakon toga svega) pita: to šta je bilo između nas će uvik stat između nas, jel da? Nikad se nećemo riješit tog osjećaja napetosti kad se vidimo...Istina. ne mislim na napetost da bi tu moglo nešto opet bit (bar s moje strane), nego ono, jednostavno ti više nije bivši najbolji prijatelj, nego bivša ljubav i odjednom se teme za razgovor drastično smanjuju...
Star 08-04-08, 19:28   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Poruka: 489
denserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
agness i ti denserice, jeste li sigurne da on nezeli nikaj
Gle - da mi nemamo takav prijateljski odnos kakav imamo, znam da bi htio nesto vise, jer kao sto rekoh sam mi je rekao da sam mu fizicki privlacna, ali da vise ne moze zamisliti da bi bio samnom..ja sam dugo u vezi i on zna puno o tome i kolko volim svog decka i sl. i uvijek kada ga trazim savjet neki ako imam neku frkicu s deckom npr, nikada to nije iskoristio da bi me pridobio k sebi nego se uvijek trudio i zelio da to rjesimo..
A i vec smo predugo prijatelji pa i ako se nesto i trebalo dogoditi izmedju nas, vec bi se dogodilo..Nakon toilko vremena vec prestanes gledati na neku osobu kao na zgodnog ili ruznog, jednostavno se naviknes i ta osoba ima samo oblik prijatelja..
denserica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 19:40   #34 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: denserica Pogledaj Poruke
sam mi je rekao da sam mu fizicki privlacna, ali da vise ne moze zamisliti da bi bio samnom..ja sam dugo u vezi i on zna puno o tome i kolko volim svog decka i sl. i uvijek kada ga trazim savjet neki ako imam neku frkicu s deckom npr, nikada to nije iskoristio da bi me pridobio k sebi nego se uvijek trudio i zelio da to rjesimo..
To je već drugi par postola...
A slušaj, kad ja buden imala 'frkicu' s momkom, oš mi posudit tog svog prijatelja da me savjetuje
Star 08-04-08, 19:51   #35 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Poruka: 489
denserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: bruna-13 Pogledaj Poruke
To je već drugi par postola...
A slušaj, kad ja buden imala 'frkicu' s momkom, oš mi posudit tog svog prijatelja da me savjetuje
Nedam! ma nedam ja svog frenda nikome
sala..ma mislim, ja sam samo iz svojeg iskustva htjela dati odgovor na pitanje ove teme, ne bih previse raspravljala jer svartko ima drugacija misljenja, a ta misljenja se grade na iskustvu..
denserica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 20:08   #36 (permalink)
Regularni forumas

I agree. Al kako vidiš, puno ih je nažalost iskusilo da to ne ide. Zato ja držim fige onima kojima ide
Star 08-04-08, 22:02   #37 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tree_hill_girl

Datum registracije: 02-01-07
Poruka: 226
tree_hill_girl se izdvaja iz mase

postoje ti takva prijateljstva... jedno vrijeme...
onda se neko zaljubi u nekog i ode sve kvragu...
Why I always keep on coming back for more?
tree_hill_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-04-08, 13:51   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,432
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

potpisujem, gle nije bitno koliko si vremena nekome frend/ica to moze biti godinama pa se nakon nekoliko godinaq zaljubite jedan u drugoga ili obrnuto, a to kaj si rekla da ti je vec priznao da si mu fizicki privlacna, mozda kad si ga odbila, mozda ti nezeli onda priznat da je zaljubljen u tebe (gledaj to tako) da ga nebi opet odbila i da nebi zajebo bar to "prijateljstvo" , ali kako god okrenes to jednostavno neide, a tko uspije iako jos nisam upoznao takav par prijatelja svaka vam cast
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113