| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pitanje za cure u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: driver1zg agness i ti denserice, jeste li sigurne da on nezeli nikaj mislim da me je predobro ... |
| | #32 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Pitanje za cure Citat:
da mi bar nikad nije rekao da mu se sviđam ko više od prijateljice...to je točka s koje nema povratka, bez obzira šta se poslije događalo. On koliko god bio zacementiran za govorit o osjećajima, jednom me na kavi (par godina nakon toga svega) pita: to šta je bilo između nas će uvik stat između nas, jel da? Nikad se nećemo riješit tog osjećaja napetosti kad se vidimo...Istina. ne mislim na napetost da bi tu moglo nešto opet bit (bar s moje strane), nego ono, jednostavno ti više nije bivši najbolji prijatelj, nego bivša ljubav i odjednom se teme za razgovor drastično smanjuju...
__________________ | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 489
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure Gle - da mi nemamo takav prijateljski odnos kakav imamo, znam da bi htio nesto vise, jer kao sto rekoh sam mi je rekao da sam mu fizicki privlacna, ali da vise ne moze zamisliti da bi bio samnom..ja sam dugo u vezi i on zna puno o tome i kolko volim svog decka i sl. i uvijek kada ga trazim savjet neki ako imam neku frkicu s deckom npr, nikada to nije iskoristio da bi me pridobio k sebi nego se uvijek trudio i zelio da to rjesimo.. A i vec smo predugo prijatelji pa i ako se nesto i trebalo dogoditi izmedju nas, vec bi se dogodilo..Nakon toilko vremena vec prestanes gledati na neku osobu kao na zgodnog ili ruznog, jednostavno se naviknes i ta osoba ima samo oblik prijatelja.. |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Pitanje za cure Citat:
A slušaj, kad ja buden imala 'frkicu' s momkom, oš mi posudit tog svog prijatelja da me savjetuje ![]() ![]()
__________________ | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 489
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure Citat:
ma nedam ja svog frenda nikome![]() sala..ma mislim, ja sam samo iz svojeg iskustva htjela dati odgovor na pitanje ove teme, ne bih previse raspravljala jer svartko ima drugacija misljenja, a ta misljenja se grade na iskustvu.. | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 226
![]() | Re: Pitanje za cure postoje ti takva prijateljstva... jedno vrijeme... onda se neko zaljubi u nekog i ode sve kvragu...
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,432
![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure potpisujem, gle nije bitno koliko si vremena nekome frend/ica to moze biti godinama pa se nakon nekoliko godinaq zaljubite jedan u drugoga ili obrnuto, a to kaj si rekla da ti je vec priznao da si mu fizicki privlacna, mozda kad si ga odbila, mozda ti nezeli onda priznat da je zaljubljen u tebe (gledaj to tako) da ga nebi opet odbila i da nebi zajebo bar to "prijateljstvo" , ali kako god okrenes to jednostavno neide, a tko uspije iako jos nisam upoznao takav par prijatelja svaka vam cast ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:36.

, pa sam tako uvjerena da stvarno nema takvih namjera, ma šalim se naravno, ali je ova teorija kritično blizu istini