| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pitanje za cure u Društvo forumu; Jel volite momke koji su vam spremni pokazat osjecaje ne mslim na placipizde koji ce vam odma rec da bi ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Pitanje za cure Jel volite momke koji su vam spremni pokazat osjecaje ne mslim na placipizde koji ce vam odma rec da bi ostavili sve radi vas nego ono tipa "volin kad mi se lipo nasmijes,drag mi je taj tvoj madez,tvoje usne nedostajes mi bla bla bla".......uglavnom mislim na tipove koje nije sram pokazat ono sta osjecaju. Jel vam to drago il vas to odbija jer vise volite tipove koji su zatvoreni?
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 599
![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure Ja takve obožavam isto. Mrzim zatvorene, hladne i proračunate tipove...
__________________ Život je velika tajna, život je raj....ljudi to ne znaju....i ne trude se saznati.... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pitanje za cure Samo da pretjeruje s nabrajanjem i glorificiranjem Ospem se od toga. Uostalom, bolje je kad blene i nema šta za reći ![]()
__________________ Youll stumble in my footsteps Keep the same appointments I kept If you try walking in my shoes Try walking in my shoes.......... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 899
![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure obožavam to, odmah bi mu dala ![]() super su mi dečki koji ne glumataju i koji će reći ono što osjećaju, slažem se sa svim gore navedenim (sam da nekaj ne cmolje i seru bzvz)
__________________ stari se... |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 899
![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure Citat:
![]()
__________________ stari se... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |