| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pitanje za cure u Društvo forumu; Jos da si u okolici ST i da imas takve noge i guzu GRIZA bi za tebe sve zivo i ... |
| | #12 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,274
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure Citat:
![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Pitanje za cure Svaka cura želi iskrenost i čuti lijepu riječ, to joj imponira i paše. Pogotovu od dečka koji je privlaži i kojeg želi, kad vidi da je uzvraćena privlačnost onda je to još slađe... Naravno da volim kada mi tako neko kaže, osječam se bolje, ali ne kada pretjeruje i ne na početku... Mislim si da je onda neki običan lolek.... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter | Re: Pitanje za cure Naravno da volim kada mi tako neko kaže, osječam se bolje, ali ne kada pretjeruje i ne na početku... Mislim si da je onda neki običan lolek....[/quote] Slazem se da u pocetku nema smisla jer je cilj prepoznatljiv! Carice: "I love big buts and I can denied" znas taj stih? Btw noge su ti najvjerovatnije isto dobre jer zene cesto imaju iskrivljenu percepciju sebe kad stanu ispred ogledala! ![]()
__________________ |
| | |
| | #15 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure Nevolim one sa kojima neznam na čemu sam. Ako mi imaš kaj reći, reci. Ja neznam čitati misli niti očekujem da mi se čitaju.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure Takvi me ne zanimaju..ako primjetim nešto, to prekidam po kratkom postupku
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pitanje za cure da je bar meni neka slatka medena...da joj tepam dok joj dajem socne poljupce po vratu....ja uzivam kad gledam curu kak se topi dok ju obasipam poljupcima zacinjenima takvim rijecima....nije da sam svaler neki...jednostavno sam takav..... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,485
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure Citat:
Volim malo i da nagadjam, a ne sve na tacni! Malo sam uvrnuta sto se tice toga i nisam neki romantik! ![]() Uostalom, sve se vidi po postupcima, moze on pricati sta hoce! Svakako, ne kazem da lepa rec ne godi, ono mazenje-pazenje, samo bez gushenja, molim! ![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Pitanje za cure Citat:
Ja san sto puta čula od svog momka kako san smišna kad nešto napravin, ali i 101.put mi je opet super čut! Nije to sad svaki dan, al najlipše mi je kad šutimo, gledamo se (to je ona lipa tišina) i onda mi kaže neki kompliment...ma rastopin se! I znan da to i misli, to je najlipše!
__________________ | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-05-08 Lokacija: Samoborka Godina: 21
Poruka: 549
![]() | Re: Pitanje za cure Ja volim osjećajne dečke i kad to pokazuju curi i ne samo nasamo nego i u društvu,svagdje,onda se topim kao čokolada ![]()
__________________ Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo, oči u oči a ne ovako,ko da se nikad ni sreli nismo... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:52.

Ospem se od toga. Uostalom, bolje je kad blene i nema šta za reći