| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pitanje za cure u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: bruna-13 Teško da ti je to sjebalo vezu. Ja san sto puta čula od svog ... |
| | #21 (permalink) | |
| Starter | Re: Pitanje za cure Citat:
I ja san njoj reka to dosta puta i mi smo se tako gledali i "bila" je ugodna tisina, kazen "bila" jer sad stvarno neman pojma jel bila il ne! Ovaj topic je samo jedan u nizu pitanja koja su mi se vrtila u glavi jer zenska je stvarno wierd! Mislija san da je zenska luda za menon (jer se tako i ponasala) da bi na kraju i to priko moba poslala poruku da se nije zaljubila i da joj se neda bit u vezi!- to san ovih dana sazna! Fuckin tinejđerica kada ona zna sta je ljubav uopce!
__________________ | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odmah tu do ... evo tu!
Poruka: 485
![]() | Re: Pitanje za cure svi smo mi hladni i proračunati pravimo se glupi i trčimo za ''zračnim jastucima'' i ''stražnjim blatobranima'' ![]() a zapravo kujemo tajne planove i urote ![]() ahahaha buahahahha buaahahahahahaaaa aahh a Da, upravo tako!
__________________ None of us are free, if one of us is chained, none of us are free. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Pitanje za cure ja volim kad kaže iskreno šta misli,kaka god istina bila,ak me voli i ak mu je neš na meni lijepo nek kaže ,ali nek ne laže i nek ne glumata.... to mi je supika kad je tip iskren i otvoren u svemu,kad se s njim normalno može razgovarat,i kad se ne srami svojih osječaja...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 611
![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure vjerujem da to sve osobe ženskog spola vole, i očekuju... isto tako lako prokužimo muljatora. ps-nešto najljepše što sam ikada vidjela kao izraz osjećaja, bilo je kada je dečko poljubio pramen kose svoje cure. -neznam kako je bilo njoj, ali ja sam se rastopila vidjevši to. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-04-08 Lokacija: Planet majmuna
Poruka: 39
![]() | Awww... kako se rasplačem kad vidim ovo... (sigh)... Samo jedna napomena ovima gore, znam toliko puno dečkiju ˝bad boys˝ koji imaju cure i boli ih spolna žlijezda za njihove osjećaje, kad su gotovi s laganjem, samo ih ostave. Sa druge strane ima toliko dečkiju (kao npr moj frend (:šmrc)) koji su poput navedenih gore i nemaju cure. On ima 20 god samo je imao jednu vezu od mjesec dana, i onda ga je cura nogirala i otišla sa nekim tipom profila lučkog radnika. Nešto tu meni smrdi, a nisam ja. ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pitanje za cure na njihovu zalost....ispostavi se kasnije...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:37.