Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pitanje za cure u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: bruna-13 Teško da ti je to sjebalo vezu. Ja san sto puta čula od svog ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-05-08, 14:42   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 32
Đejms se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Đejms
Re: Pitanje za cure

Citat:
Pravi autor: bruna-13 Pogledaj Poruke
Teško da ti je to sjebalo vezu.
Ja san sto puta čula od svog momka kako san smišna kad nešto napravin, ali i 101.put mi je opet super čut! Nije to sad svaki dan, al najlipše mi je kad šutimo, gledamo se (to je ona lipa tišina) i onda mi kaže neki kompliment...ma rastopin se! I znan da to i misli, to je najlipše!
Da.....razumin.
I ja san njoj reka to dosta puta i mi smo se tako gledali i "bila" je ugodna tisina, kazen "bila" jer sad stvarno neman pojma jel bila il ne!
Ovaj topic je samo jedan u nizu pitanja koja su mi se vrtila u glavi jer zenska je stvarno wierd!
Mislija san da je zenska luda za menon (jer se tako i ponasala) da bi na kraju i to priko moba poslala poruku da se nije zaljubila i da joj se neda bit u vezi!- to san ovih dana sazna!
Fuckin tinejđerica kada ona zna sta je ljubav uopce!
Star 10-05-08, 15:07   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 485
SEricsson se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tajnica Pogledaj Poruke
Ja takve obožavam isto. Mrzim zatvorene, hladne i proračunate tipove...
svi smo mi hladni i proračunati

pravimo se glupi i trčimo za ''zračnim jastucima'' i ''stražnjim blatobranima''
a zapravo kujemo tajne planove i urote

ahahaha

buahahahha

buaahahahahahaaaa aahh a

Da, upravo tako!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 15:22   #23 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-04-08
Poruka: 38
mety_053 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Mistyc Pogledaj Poruke
meni je isto to super,obožavam to,

samo da se ne pretjeruje i ne glumata, to već graniči onda s ljigavošču.
slažem se
mety_053 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 15:31   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Ja obožavam takve muškarce, koji se ne plaše reći i dokazati svoja osećanja.
Takav je moj dečko, i ja to najviše volim kod njega.
Star 10-05-08, 16:11   #25 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

ja volim kad kaže iskreno šta misli,kaka god istina bila,ak me voli i ak mu je neš na meni lijepo nek kaže ,ali nek ne laže i nek ne glumata....
to mi je supika kad je tip iskren i otvoren u svemu,kad se s njim normalno može razgovarat,i kad se ne srami svojih osječaja...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 20:55   #26 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 611
zlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz mase

vjerujem da to sve osobe ženskog spola vole, i očekuju...

isto tako lako prokužimo muljatora.

ps-nešto najljepše što sam ikada vidjela kao izraz osjećaja, bilo je kada je dečko poljubio pramen kose svoje cure.

-neznam kako je bilo njoj, ali ja sam se rastopila vidjevši to.
zlatokosa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 22:02   #27 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-04-08
Poruka: 39
m4rduk se izdvaja iz mase
Awww... kako se rasplačem kad vidim ovo... (sigh)...

Samo jedna napomena ovima gore, znam toliko puno dečkiju ˝bad boys˝ koji imaju cure i boli ih spolna žlijezda za njihove osjećaje, kad su gotovi s laganjem, samo ih ostave.

Sa druge strane ima toliko dečkiju (kao npr moj frend (:šmrc)) koji su poput navedenih gore i nemaju cure. On ima 20 god samo je imao jednu vezu od mjesec dana, i onda ga je cura nogirala i otišla sa nekim tipom profila lučkog radnika.

Nešto tu meni smrdi, a nisam ja.
m4rduk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 22:26   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ko se jos pali na dobre decke? dobri decki nisu zanimljivi... velikoj vecini cura
Star 11-05-08, 12:51   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,367
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

na njihovu zalost....ispostavi se kasnije...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 14:13   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,278
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

Čekaj, a gdje još postoje dobri dečki, ja ih nemrem naći
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110