Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pitanje za cure u Društvo forumu; jebiga...ocito trazis po krivim kriterijima...il trazis na krivim mjestim....ja sam jedan od takvih dobrih komada, nije da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-05-08, 15:13   #31 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,555
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor
Re: Pitanje za cure

jebiga...ocito trazis po krivim kriterijima...il trazis na krivim mjestim....ja sam jedan od takvih dobrih komada, nije da se hvalim, al jesam zaista...al eto...zene se pomamile za nekim bezosjecajnim frajercinama pa fala bogu soliram a i ne namecu mi se zenske koje me neznaju cijenit...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 15:43   #32 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,540
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

Ma nije problem ni u mjestima ni u kriterijima neg se za mene lijepe idioti, ja dobrica pa me oni uvijek nasanjkaju (to je blago rečeno)....
Možda još ima koji negdje...
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 15:48   #33 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 1,555
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

onda brzo trk u ducan po nove sanjke.......a cuj...to ti je tak, dobrica nemre upoznat dobricu da ga jebes al zato hordu idiota/idiotica bez po frke...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 15:53   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

Da, po nove sanjke definitivno, već zamišljam kaj bu slijedeći izvel
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 16:10   #35 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-04-08
Poruka: 39
m4rduk se izdvaja iz mase
-.-

Evo i ja sam takav, onaj koji ne tretira žene kao ... (kašljuc). I evo što mi se dogodi.

m4rduk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 16:50   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Poruka: 446
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Citat:
Pravi autor: Đejms Pogledaj Poruke
Ovaj topic je samo jedan u nizu pitanja koja su mi se vrtila u glavi jer zenska je stvarno wierd!
Mislija san da je zenska luda za menon (jer se tako i ponasala) da bi na kraju i to priko moba poslala poruku da se nije zaljubila i da joj se neda bit u vezi!- to san ovih dana sazna!
Fuckin tinejđerica kada ona zna sta je ljubav uopce!

Hm...vjerojatno da je stvarno wierd i nemoj se zamarat s pitanjem s ovog topica, jer svi vole kad se pokažu osjećaji, kad tad to priznaju. Neko manje, neko više, ali svi. (Osim zločestih, of kors)

Citat:
ko se jos pali na dobre decke? dobri decki nisu zanimljivi... velikoj vecini cura
U dobre dečke se zaljubiš, a pališ se na njih kad postanu bad boys, ali samo onda kad ti to želiš, tj.za tvoje oči! buahahahaha

Zadnji Uredio bruna-13 : 11-05-08 u 16:53.
bruna-13 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 18:47   #37 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 32
Đejms se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Đejms

A sta vi cure smatrate pod dobrim deckima uopce?
Mozda ne postoje dobre cure a?
Jbg dobri momci curama dosade-nazalost! Onda se pribace na lose i onda kad ih supira za njih vise ne postoje dobri tipovi.
Star 11-05-08, 20:30   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

Dobar je onaj koji nakon što mu 2 mjeseca svaki dan dolaziš u bolnicu i držiš ga za ruku, hraniš, bodriš i sve slično bude dobar i zahvalan prema tebi, a ne da si mu ti samo nekaj kaj je dobro iskoristio dok mu je trebalo, onaj koji se sjeti da ti je rođendan i koji ne ode van pit, a obećao te vodit u kino....
Ima toga još, ne piše mi se, a ja sam za redom naletila na 5 kretena, pa di su onda ti dobri
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 11:12   #39 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 32
Đejms se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Đejms

Jebiga, to su stvarno kreteni!
Ti stvarno nisi imala srice s tipovima....mozda se prebrzo prepustis pa si zamazes oci da je sve u redu a u biti nista nije u redu(osobno iskustvo)
Star 12-05-08, 11:14   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: Đejms Pogledaj Poruke
Jebiga, to su stvarno kreteni!
Ti stvarno nisi imala srice s tipovima....mozda se prebrzo prepustis pa si zamazes oci da je sve u redu a u biti nista nije u redu(osobno iskustvo)
Više ne znam, možda, ja kad volim onda volim jako iskreno, a takvog naivca je najlakše sje***
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113