| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pitanje za cure u Društvo forumu; jebiga...ocito trazis po krivim kriterijima...il trazis na krivim mjestim....ja sam jedan od takvih dobrih komada, nije da ... |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pitanje za cure jebiga...ocito trazis po krivim kriterijima...il trazis na krivim mjestim....ja sam jedan od takvih dobrih komada, nije da se hvalim, al jesam zaista...al eto...zene se pomamile za nekim bezosjecajnim frajercinama pa fala bogu soliram a i ne namecu mi se zenske koje me neznaju cijenit... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure Ma nije problem ni u mjestima ni u kriterijima neg se za mene lijepe idioti, ja dobrica pa me oni uvijek nasanjkaju (to je blago rečeno).... Možda još ima koji negdje...
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pitanje za cure onda brzo trk u ducan po nove sanjke.... ...a cuj...to ti je tak, dobrica nemre upoznat dobricu da ga jebes al zato hordu idiota/idiotica bez po frke...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #34 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure Da, po nove sanjke definitivno, već zamišljam kaj bu slijedeći izvel ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #36 (permalink) | ||
| Regularni forumas | Re: Pitanje za cure Citat:
Hm...vjerojatno da je stvarno wierd i nemoj se zamarat s pitanjem s ovog topica, jer svi vole kad se pokažu osjećaji, kad tad to priznaju. Neko manje, neko više, ali svi. (Osim zločestih, of kors) Citat:
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 11-05-08 u 16:53. | ||
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure Dobar je onaj koji nakon što mu 2 mjeseca svaki dan dolaziš u bolnicu i držiš ga za ruku, hraniš, bodriš i sve slično bude dobar i zahvalan prema tebi, a ne da si mu ti samo nekaj kaj je dobro iskoristio dok mu je trebalo, onaj koji se sjeti da ti je rođendan i koji ne ode van pit, a obećao te vodit u kino.... Ima toga još, ne piše mi se, a ja sam za redom naletila na 5 kretena, pa di su onda ti dobri ![]()
| | |
| | #40 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure Citat:
![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:08.

...a cuj...to ti je tak, dobrica nemre upoznat dobricu da ga jebes al zato hordu idiota/idiotica bez po frke...