| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pitanje za cure u Društvo forumu; Upravo o tome ti i govorin.... Triba pripazit kome se otvaras i dobro pretpostavit jel ta osoba zasluzila da se ... |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-08 Lokacija: Njemacka Godina: 34
Poruka: 180
![]() | Re: Pitanje za cure naravno da to volim... iako mi puno vise znaci kemija koju nosi u ocima... jer ako u njima ne vidim ono sto me privlaci... nikakve rijeci nece uspijeti promjeniti moje misljenje... |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-04-08
Poruka: 3
![]() | Re: Pitanje za cure mislim da nema osobe, nebitno muško ili žensko, koja ne voli da me partner pokaže što osjeća... osobno smatram da je sve lijepo dok se ne pretjeruje... treba znati kada se osjećaji i komplimenti trebaju pokazati i reći...nekada je bolje prešutjet ali pokazati pogledom ili nekom malom gestom koju će partner znato pročitati...
__________________ life is fucked up...never mind... |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure Citat:
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za cure Citat:
Sva sreća pa takve prepoznam na kilometar..... ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-08 Lokacija: Split Godina: 19
Poruka: 127
![]() | Re: Pitanje za cure ...i da i ne...ovisi, uglavnom su mi izjave tipa sviđa mi se tvoj madež, tvoje oči...i sl. p.m. pičkaste pogotovo ako su učestale i pretjerane, al ono tu i tamo lijepo je čuti! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:35.

Grijesiti je ljudski ...