Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi pitanje za decke u Društvo forumu; da li bi mogli spavati samo s jednom curom u zivotu i za nju se ozeniti ako je stvarno volite? ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-09-07, 20:32   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-08-07
Poruka: 27
stjepana123 se izdvaja iz mase
pitanje za decke

da li bi mogli spavati samo s jednom curom u zivotu i za nju se ozeniti ako je stvarno volite? jel bi se uvijek pitali kako je to s drugim curama ili bi vam bilo svejedno? :-)
stjepana123 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 20:37   #2 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: pitanje za decke

Hm...

Vječno pitanje

Pa ovako - sada, iz ove perspektive, nakon što sam spavao s više od jedne cure, mislim da bih mogao.

Ali, onda, u onim "ranim" godinama, mislim da to ne bih mogao.

Pojednostavljeno - dok se ne izjebeš, ne znaš možeš li ili ne možeš bez toga.

Da bi to saznao, potrebno ti je iskustvo. A iskustvo stječeš - jebanjem.

Eto, ako ti to išta pomaže...
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 21:06   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

slažem se sa gore navedenim
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 21:19   #4 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Ne znam... zato i pokušavam saznati...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 21:20   #5 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,824
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Mogao bi i događa se to nekima. U pravilu je to znak da si iz šupa našao pravu. Idealno!

Međutim ima nešto u ljudskoj prirodi, u muškoj pogotovo što nas tjera na "istraživanje". Ljudi su radoznali po prirodi pa je sasvim realno očekivati da će se pojaviti želja za novim ili nepoznatim prije ili kasnije.
Dođe tu vremenom i tzv. kriza srednjih godina kada imaš potrebu samom sebi dokazati da si sposoban za još neki pothvat, za osvojiti još poneko žensko srce.
Svaki je čovjek drugačija osoba i ne možeš na ovakvo pitanje dobiti precizan odgovor.

Dakle moguće je, ali je malo vjerovatno.

Najbolje se ti sad ispucaj, nauživaj pa kad se jednom smiriš - ostani miran.

Edit: Pišući odgovor mislio sam da neki mladić traži savjet, a sad vidim da je nešto drugo u pitanju.
Ne mijenja to ništa bitno u ovome što sam pisao.

Zadnji Uredio anthlon : 09-09-07 u 21:23.
anthlon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 21:42   #6 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,939
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Mislim da ne bi mogao....zapravo ne mislim,znam da ne bi mogao....

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 21:56   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 19
Poruka: 2,536
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

ako je to neka sex bomba, i ako se radi o pravoj ljubavi.....onda da
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 21:59   #8 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,165
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

NE! Odgovor od cure
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 22:02   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: tamijan Pogledaj Poruke
ako je to neka sex bomba, i ako se radi o pravoj ljubavi.....onda da

ako su to dvije sex bombe i ako se radi o dvije sex bombe...onda da...
uz napomenu da se radi o dvije sex bombe..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 22:07   #10 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,400
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: stjepana123 Pogledaj Poruke
da li bi mogli spavati samo s jednom curom u zivotu i za nju se ozeniti ako je stvarno volite? jel bi se uvijek pitali kako je to s drugim curama ili bi vam bilo svejedno? :-)
Zakaj je samo pitanje za m? Kao, cure se ne bi to isto pitale?

I moj odgovor je NE!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: decke, pitanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113