| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi pitanje za decke u Društvo forumu; da li bi mogli spavati samo s jednom curom u zivotu i za nju se ozeniti ako je stvarno volite? ... |
| | #2 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje za decke Hm... Vječno pitanje ![]() Pa ovako - sada, iz ove perspektive, nakon što sam spavao s više od jedne cure, mislim da bih mogao. Ali, onda, u onim "ranim" godinama, mislim da to ne bih mogao. Pojednostavljeno - dok se ne izjebeš, ne znaš možeš li ili ne možeš bez toga. Da bi to saznao, potrebno ti je iskustvo. A iskustvo stječeš - jebanjem. Eto, ako ti to išta pomaže...
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje za decke Ne znam... zato i pokušavam saznati...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: pitanje za decke Mogao bi i događa se to nekima. U pravilu je to znak da si iz šupa našao pravu. Idealno! Međutim ima nešto u ljudskoj prirodi, u muškoj pogotovo što nas tjera na "istraživanje". Ljudi su radoznali po prirodi pa je sasvim realno očekivati da će se pojaviti želja za novim ili nepoznatim prije ili kasnije. Dođe tu vremenom i tzv. kriza srednjih godina kada imaš potrebu samom sebi dokazati da si sposoban za još neki pothvat, za osvojiti još poneko žensko srce. Svaki je čovjek drugačija osoba i ne možeš na ovakvo pitanje dobiti precizan odgovor. Dakle moguće je, ali je malo vjerovatno. Najbolje se ti sad ispucaj, nauživaj pa kad se jednom smiriš - ostani miran. Edit: Pišući odgovor mislio sam da neki mladić traži savjet, a sad vidim da je nešto drugo u pitanju. Ne mijenja to ništa bitno u ovome što sam pisao.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. Zadnji Uredio anthlon : 09-09-07 u 21:23. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: pitanje za decke Mislim da ne bi mogao....zapravo ne mislim,znam da ne bi mogao....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje za decke Citat:
I moj odgovor je NE!
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: decke, pitanje |
« Kada ste dobili sise?
|
PREVARA »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:52.

Pali gume a ne dušu