| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi pitanje za decke u Društvo forumu; ja bi se pitala, iako ne bi nista ucinila ako volim tog jednog... |
| | #13 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 30-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 27
![]() | Re: pitanje za decke Citat:
ma pitam jer sam tu situaciju imala sa bivsim. kao on nije vise mogao biti u vezi jer bi ga bilo sram pricati sinovima da je spavao sa jednom zenom, on hoce biti frajer..ali sve je to proslost, ostali smo prijatelji i sad kad se vidimo na kavi kaze da je zreliji i da je kretenski razmisljao. sad sam vec duze u vezi sa drugim deckom, ali svejedno me zanima razmisljanje ostale muske populacije. ja isto sada nakon sto sam ih vise "isprobala" mogu reci da je bitna samo osoba s kojom si,a ne broj. ![]() | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: pitanje za decke
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 193
![]() | Svaki decko i svaka cura ce kad tad probati s drugim,necemo se sad svi praviti fini,to je ljudska znatizelja koja je jaca od nas samih!Ili ovako cemo,tko se jos udaje/zeni sa prvom osobom na koju naidje,u sex se stupa rano a zeni se tek puno kasnije!Nijedni balavci nisu toliko zreli kad se prvi put pojebu i nemaju toliko jaku volju da to ne naprave s drugim i suzdrze se!Ako su i probali kasnije sex,jako rijetko da ce ostati dozivotno vjerni svom partneru,to je moje misljenje a cak i veze i brakovi pucaju ma kolika ljubav i zaljubljenost bila,vidite i sami oko sebe primjera koliko hoces!To se moglo ocekivati jedino kad su ljudi u stara vremena toliko bili zaposleni i izmuceni teskim radom da jednostavno nisu imali ni snage ni vremena za takvo sto i kad su zivjeli u sredini gdje se sve sazna!A danas se ima vremena razmisljati o svakakvim glupostima i nista nije sramota,ima se vremena i prilike za takvo sto,jer prilika stvara lopova,tako kazu,i zasto onda ne!![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje za decke čovjek se uvijek pita nešto ali kada ga pogledam znam da je on onaj sa kojim se želim budit do kraja života,kada voliš iskreno,zrelo i pravo ne želiš nekog drugog samo radi znatiželje,za to postoje maštanja iako mislim da bi muškarci trebali proć svoje,žene u svakom slučaju po meni puno manje
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 27
![]() | Re: pitanje za decke u potpunosti se slazem al nekako mi se cini da uglavnom cure tako razmisljaju. decke kao da tjera neki nagon, ponos...mozda je odgovor u genetici, ipak oni mogu imati bezbroj djece u zivotu, a zene proizvedu samo 500-600 jajnih stanica?! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: decke, pitanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:58.

Svaki decko i svaka cura ce kad tad probati s drugim,necemo se sad svi praviti fini,to je ljudska znatizelja koja je jaca od nas samih!Ili ovako cemo,tko se jos udaje/zeni sa prvom osobom na koju naidje,u sex se stupa rano a zeni se tek puno kasnije!Nijedni balavci nisu toliko zreli kad se prvi put pojebu i nemaju toliko jaku volju da to ne naprave s drugim i suzdrze se!Ako su i probali kasnije sex,jako rijetko da ce ostati dozivotno vjerni svom partneru,to je moje misljenje a cak i veze i brakovi pucaju ma kolika ljubav i zaljubljenost bila,vidite i sami oko sebe primjera koliko hoces!To se moglo ocekivati jedino kad su ljudi u stara vremena toliko bili zaposleni i izmuceni teskim radom da jednostavno nisu imali ni snage ni vremena za takvo sto i kad su zivjeli u sredini gdje se sve sazna!A danas se ima vremena razmisljati o svakakvim glupostima i nista nije sramota,ima se vremena i prilike za takvo sto,jer prilika stvara lopova,tako kazu,i zasto onda ne!