Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi pitanje za decke u Društvo forumu; ja bi se pitala, iako ne bi nista ucinila ako volim tog jednog...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-09-07, 23:09   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,255
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi
Re: pitanje za decke

ja bi se pitala, iako ne bi nista ucinila ako volim tog jednog
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 00:02   #12 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-07
Poruka: 872
vacs se izdvaja iz masevacs se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: stjepana123 Pogledaj Poruke
da li bi mogli spavati samo s jednom curom u zivotu i za nju se ozeniti ako je stvarno volite? jel bi se uvijek pitali kako je to s drugim curama ili bi vam bilo svejedno? :-)

bi, moga bi,a i to cu napraviti sa trenutnom curom!

bi se pita,ali samo pita i nista drugo!
vacs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 02:12   #13 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-08-07
Poruka: 27
stjepana123 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Zakaj je samo pitanje za m? Kao, cure se ne bi to isto pitale?

I moj odgovor je NE!
mogu i cure odgovarati
ma pitam jer sam tu situaciju imala sa bivsim. kao on nije vise mogao biti u vezi jer bi ga bilo sram pricati sinovima da je spavao sa jednom zenom, on hoce biti frajer..ali sve je to proslost, ostali smo prijatelji i sad kad se vidimo na kavi kaze da je zreliji i da je kretenski razmisljao. sad sam vec duze u vezi sa drugim deckom, ali svejedno me zanima razmisljanje ostale muske populacije. ja isto sada nakon sto sam ih vise "isprobala" mogu reci da je bitna samo osoba s kojom si,a ne broj.
stjepana123 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 02:15   #14 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,160
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Citat:
Pravi autor: stjepana123 Pogledaj Poruke
mogu reci da je bitna samo osoba s kojom si,a ne broj.
E baš to

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 02:15   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,868
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
stjepana123, ovo ti je odgovor zrelije, i pametne, osobe!!!
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 02:19   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-07-07
Godina: 31
Poruka: 193
Mateo-sb se izdvaja iz mase
Thumbs up Re: pitanje za decke

Svaki decko i svaka cura ce kad tad probati s drugim,necemo se sad svi praviti fini,to je ljudska znatizelja koja je jaca od nas samih!Ili ovako cemo,tko se jos udaje/zeni sa prvom osobom na koju naidje,u sex se stupa rano a zeni se tek puno kasnije!Nijedni balavci nisu toliko zreli kad se prvi put pojebu i nemaju toliko jaku volju da to ne naprave s drugim i suzdrze se!Ako su i probali kasnije sex,jako rijetko da ce ostati dozivotno vjerni svom partneru,to je moje misljenje a cak i veze i brakovi pucaju ma kolika ljubav i zaljubljenost bila,vidite i sami oko sebe primjera koliko hoces!To se moglo ocekivati jedino kad su ljudi u stara vremena toliko bili zaposleni i izmuceni teskim radom da jednostavno nisu imali ni snage ni vremena za takvo sto i kad su zivjeli u sredini gdje se sve sazna!A danas se ima vremena razmisljati o svakakvim glupostima i nista nije sramota,ima se vremena i prilike za takvo sto,jer prilika stvara lopova,tako kazu,i zasto onda ne!
Mateo-sb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 02:21   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

čovjek se uvijek pita nešto ali kada ga pogledam znam da je on onaj sa kojim se želim budit do kraja života,kada voliš iskreno,zrelo i pravo ne želiš nekog drugog samo radi znatiželje,za to postoje maštanja
iako mislim da bi muškarci trebali proć svoje,žene u svakom slučaju po meni puno manje
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 02:23   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-08-07
Poruka: 27
stjepana123 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
u potpunosti se slazem al nekako mi se cini da uglavnom cure tako razmisljaju. decke kao da tjera neki nagon, ponos...mozda je odgovor u genetici, ipak oni mogu imati bezbroj djece u zivotu, a zene proizvedu samo 500-600 jajnih stanica?!
stjepana123 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 02:28   #19 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,267
Vuxs je zabranio reputaciju

love iz in di ejr
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 02:30   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

muškarci su ipak lovci,a žene lovina
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: decke, pitanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114