Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Plitka cura u Društvo forumu; Imo sam osjechaj da je plitko..... Upoznao sam jednu djevojku u svojoj gimnaziji i sve je bilo u redu dok ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-06-07, 06:58   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-06-07
Godina: 21
Poruka: 10
Intronic se izdvaja iz mase
Imo sam osjechaj da je plitko.....
Upoznao sam jednu djevojku u svojoj gimnaziji i sve je bilo u redu dok nisam otisao kod nje prespavati sve je bilo super onak normalno jer smo se slozhili u tome da jednako volimo svoje prijatelje ,ekipu i to, a onda je odjednom uzela mobitel i kao pochela prchat kak joj se javio decko negdje s mora i kao znam ja zasto on mene zove , ja sam bila s nijm ovo ono,, hhahahha, ja sam odma reko da mi otvori vrata da idem kuch , meni je to plitko, a bash sam se ponado nechem lijepom... pitla me zasto ovo ono pri chemu sam ja neugodno shutio i to bi bilo to.. nadam se da sam zdravorazumski postupio

svidja mi se cura i sve to ,al te fore s ljubomorom i to to sam prosho vech odavno a zavodjenje opcenito nejde u prilog to bi svi trebali znat...

Zadnji Uredio teica : 14-06-07 u 11:33.
Intronic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 08:34   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan
Re: Plitka cura

jebo me pas ako sam ja skužila poantu ove teme i posta
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 08:37   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

woooof!!!!!!!!!
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 08:40   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
jebo me pas ako sam ja skužila poantu ove teme i posta
Taman da isto to napišem i onda pročitam
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 08:55   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
woooof!!!!!!!!!
daj idem ti dat sad!!!!

.....mislim rep +

EDIT: ne mogu sad.....ali dobit ćeš
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!

Zadnji Uredio Nefertiti : 14-06-07 u 09:00.
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 09:28   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Intronic Pogledaj Poruke
svidja mi se cura i sve to ,al te fore s ljubomorom i to to sam prosho vech odavno a zavodjenje opcenito nejde u prilog to bi svi trebali znat...
Mislim da toj curi nema spasa.
Jako je nesigurna i onda s tim glupim spikama želi da pomisliš da je bolja od tebe...
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 20:59   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,550
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

nije dala *urva *rokleta pa ju sad moras nekako popljuvat ha?
Star 14-06-07, 21:03   #8 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
nije dala *urva *rokleta pa ju sad moras nekako popljuvat ha?
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 21:18   #9 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Momak, jesi ti bio na satu hrvatskog kada se učila jotacija, sibilarizacija i palatalizacija?
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 21:20   #10 (permalink)
smw
Regularni forumas

Datum registracije: 31-05-07
Godina: 16
Poruka: 108
smw se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku smw Pošalji poruku preko MSN-a korisniku smw

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Momak, jesi ti bio na satu hrvatskog kada se učila jotacija, sibilarizacija i palatalizacija?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cura, plitka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108