| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Plitka cura u Društvo forumu; ja tu nista nisam skuzila... |
| | #15 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plitka cura Neće se zatvoriti. Možda se dotični gospon javi i objasni nam kaj je želio reći sa ovom temom. Možda ima neka tajna poruka. Možda su to šifre. ![]() Nego, ja mislim ne samo što je bio isfrustriran kaj mu nije dala, nego je je povrh svega imala toliko hrabrosti da izvadi mobitel i dopisuje se s nekim. ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plitka cura Citat:
Pokušala sam dešifrirati da bude malo razumljivije. Nekako mi to u opisu zanimanja. (Boldala sam svoje ispravke-znate ono kaj rade profesorice hrvatskog kad pišeš zadaćnicu)
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| charolastra | Re: Plitka cura Lektorica teica ![]() Koja tema ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,341
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plitka cura Mislim da je lik htio reč da ga je ta ženska htjela učiniti ljubomornim i da je to na neki način plitko.
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plitka cura Ovo je moj prijedlog teksta Imo sam osjećaj da je plitko..... Upoznao sam jednu djevojku u svojoj gimnaziji. Sve je bilo u redu dok nisam otisao kod nje prespavati. Sve je bilo super, onak normalno. Složili smo se u tome da jednako volimo svoje prijatelje (ekipu i to), a onda je odjednom uzela mobitel i počela pričati kako joj se javio bivši dečko negdje s mora i pitala me da li bi ja možda znao zašto on nju zove, te da li znam tko tko je on. Pa je počela sa: "Zašto me baš on zove???" . Usput je nadodala da li znam da je ona uopće bila s njim. Počela kesiti i nabacivati: "Ja sam bila s nijm". Hhahahha! Odmah sam rekao da idem kući. To mi je njeno ponašanje bilo jako plitko, a baš sam se ponadao nečemu lijepom... Pitala me zasto, pri čemu sam neugodno šutio i otišao popišan, suh, sam... To bi bilo to.. Nadam se da sam zdravorazumski postupio Sviđa mi se cura ,ali te fore s ljubomorom sam prosho već odavno, a i zavođenje općenito mi ne ide. To bi svi trebali znati...
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, plitka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:08.

nisam baš razumjela