Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Plitka cura u Društvo forumu; ja tu nista nisam skuzila...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-06-07, 21:32   #11 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,522
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti
Re: Plitka cura

ja tu nista nisam skuzila
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 21:35   #12 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,340
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Nisi jedina, cak sam se i potrudila skuzit, al ne ide.
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 22:13   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,648
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Ova tema nema smisla, najbolje bi bilo da se zatvori
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 22:14   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Godina: 29
Poruka: 1,545
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

nisam baš razumjela
-misic- je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 22:53   #15 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,165
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Neće se zatvoriti. Možda se dotični gospon javi i objasni nam kaj je želio reći sa ovom temom.
Možda ima neka tajna poruka. Možda su to šifre.

Nego, ja mislim ne samo što je bio isfrustriran kaj mu nije dala, nego je je povrh svega imala toliko hrabrosti da izvadi mobitel i dopisuje se s nekim.
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 22:58   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,248
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
jebo me pas ako sam ja skužila poantu ove teme i posta
isto
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 23:18   #17 (permalink)
The Najarogantnija

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Intronic Pogledaj Poruke
Imo sam osjechaj da je plitko.....
Upoznao sam jednu djevojku u svojoj gimnaziji. i sve je bilo u redu dok nisam otisao kod nje prespavati. sve je bilo super, onak normalno, jer (umjesto "jer" predlažem "a uostalom") smo se slozhili u tome da jednako volimo svoje prijatelje ,(ekipu i to), a onda je odjednom uzela mobitel i kao (izbacila bi ovo "kao"). pochela (je)prchat kak joj se javio decko negdje s mora i kao znam ja (mislim da se krivo izrazio i u biti htio napisati "ne zna zašto ju zove, a da li on možda zna") zasto on mene zove , (Pa mi je rekla da li znam da je ona bila s njim). ja sam bila s nijm ovo ono,,. hhahahha,! ja sam odma reko da (mi otvori vrata da) idem kuch , meni je to plitko, a bash sam se ponado nechem lijepom... pitla me zasto. (ovo ono) pri chemu sam ja neugodno shutio i to bi bilo to.. nadam se da sam zdravorazumski postupio

svidja mi se cura i sve to ,al te fore s ljubomorom i to to sam prosho vech odavno a zavodjenje opcenito (mi) nejde u prilog. to bi svi trebali znat...
Nije samo da ti ne ide zavođenje nego ti ne ide ni pisanje.

Pokušala sam dešifrirati da bude malo razumljivije.
Nekako mi to u opisu zanimanja.

(Boldala sam svoje ispravke-znate ono kaj rade profesorice hrvatskog kad pišeš zadaćnicu)
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 23:21   #18 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,275
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Lektorica teica

Koja tema

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 23:22   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,341
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Mislim da je lik htio reč da ga je ta ženska htjela učiniti ljubomornim i da je to na neki način plitko.
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 23:36   #20 (permalink)
The Najarogantnija

Ovo je moj prijedlog teksta

Imo sam osjećaj da je plitko.....

Upoznao sam jednu djevojku u svojoj gimnaziji. Sve je bilo u redu dok nisam otisao kod nje prespavati. Sve je bilo super, onak normalno. Složili smo se u tome da jednako volimo svoje prijatelje (ekipu i to), a onda je odjednom uzela mobitel i počela pričati kako joj se javio bivši dečko negdje s mora i pitala me da li bi ja možda znao zašto on nju zove, te da li znam tko tko je on. Pa je počela sa: "Zašto me baš on zove???" . Usput je nadodala da li znam da je ona uopće bila s njim. Počela kesiti i nabacivati: "Ja sam bila s nijm". Hhahahha! Odmah sam rekao da idem kući.
To mi je njeno ponašanje bilo jako plitko, a baš sam se ponadao nečemu lijepom... Pitala me zasto, pri čemu sam neugodno šutio i otišao popišan, suh, sam... To bi bilo to.. Nadam se da sam zdravorazumski postupio

Sviđa mi se cura ,ali te fore s ljubomorom sam prosho već odavno, a i
zavođenje općenito mi ne ide. To bi svi trebali znati...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cura, plitka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113