| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Plitka cura u Društvo forumu; Hvala Teice, prevodenje te dobro ide vidim, poznatih jezika i onih koji se tek trebaju izmislit.... |
| | #21 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plitka cura Hvala Teice, prevodenje te dobro ide vidim, poznatih jezika i onih koji se tek trebaju izmislit. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plitka cura moja verzija teksta s ispravcima: Imao sam osjećaj da je plitko ali ne i da ću ostati na suhom..... Sviđa mi se cura ali fore s ljubomorom odavno sam prošao. Zavođenje mi nije vrlina, zar to već ne znaju svi!? Upoznao sam jednu djevojku u svojoj gimnaziji i sve je bilo u redu dok nisam otišao kod nje učiti. Sve je bilo super, onako normalno. Složili smo se u tome da volimo svoje prijatelje u raznim pozama. Odjednom je uzela mobitel i počela razgovarati s dečkom, koji joj se javio s mora. - Znam ja zasto on mene zove, ja sam bila s nijm, rekla je. Odgovorio sam da nisam ljubomoran. Nije upalilo, pa rekoh da mi otvori vrata da idem kućama. Meni je to plitko, a ostadoh na suhom. Baš sam se ponadao nečemu lijepom... Pitala me zašto ne možemo jednostavno nastaviti učiti njemački jer sutra pita čitav sat. Ja sam od neugode šutio i skrivao šator na hlačama. Nadam se da sam zdravorazumski postupio i da profesorica njemačkog neće baš mene prozvati! jel sad bolje i jasnije?
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plitka cura Citat:
znači dali da lakiraš cili blatobran ili da ga samo poliraš.... ... | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,689
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plitka cura Koga? Ne kužim kaj lik hoče reč da je cura plitka zato kaj ga je htjela napravit ljubomornim! Dobro to je jadno kaj je napravila,al mislim da to nije plitko!Kaj je ustvari plitko?
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Godina: 24
Poruka: 184
![]() ![]() | Re: Plitka cura nije cura uopće plitka, jednostavno (trenutačno možda) ne želi ozbiljniju vezu.. šta ako ste se složili ok jedne stvari oko koje se i ja slažem npr.? to ne znači da želi nešto dublje.. ako i želi, jebeš takvu
__________________ shit happens... every day! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, plitka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:27.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!