Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Plitka cura u Društvo forumu; Hvala Teice, prevodenje te dobro ide vidim, poznatih jezika i onih koji se tek trebaju izmislit....

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-06-07, 23:40   #21 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,254
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti
Re: Plitka cura

Hvala Teice, prevodenje te dobro ide vidim, poznatih jezika i onih koji se tek trebaju izmislit.
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 23:58   #22 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,420
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

A dobro...znači nisam jedini koji ovdje ništa nije skužio..a bilo mi neugodno napisat to da ne ispadnem tupko.
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 21:38   #23 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,025
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

moja verzija teksta s ispravcima:

Imao sam osjećaj da je plitko ali ne i da ću ostati na suhom.....

Sviđa mi se cura ali fore s ljubomorom odavno sam prošao. Zavođenje mi nije vrlina, zar to već ne znaju svi!?

Upoznao sam jednu djevojku u svojoj gimnaziji i sve je bilo u redu dok nisam otišao kod nje učiti. Sve je bilo super, onako normalno. Složili smo se u tome da volimo svoje prijatelje u raznim pozama. Odjednom je uzela mobitel i počela razgovarati s dečkom, koji joj se javio s mora.

- Znam ja zasto on mene zove, ja sam bila s nijm, rekla je. Odgovorio sam da nisam ljubomoran. Nije upalilo, pa rekoh da mi otvori vrata da idem kućama.

Meni je to plitko, a ostadoh na suhom. Baš sam se ponadao nečemu lijepom... Pitala me zašto ne možemo jednostavno nastaviti učiti njemački jer sutra pita čitav sat. Ja sam od neugode šutio i skrivao šator na hlačama. Nadam se da sam zdravorazumski postupio i da profesorica njemačkog neće baš mene prozvati!

jel sad bolje i jasnije?
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 21:47   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Godina: 21
Poruka: 944
In Flames je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku In Flames

je ševa, sad je puno jasnije
In Flames je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 21:51   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,411
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Intronic Pogledaj Poruke
Imo sam osjechaj da je plitko.....
Upoznao sam jednu djevojku u svojoj gimnaziji i sve je bilo u redu dok nisam otisao kod nje prespavati sve je bilo super onak normalno jer smo se slozhili u tome da jednako volimo svoje prijatelje ,ekipu i to, a onda je odjednom uzela mobitel i kao pochela prchat kak joj se javio decko negdje s mora i kao znam ja zasto on mene zove , ja sam bila s nijm ovo ono,, hhahahha, ja sam odma reko da mi otvori vrata da idem kuch , meni je to plitko, a bash sam se ponado nechem lijepom... pitla me zasto ovo ono pri chemu sam ja neugodno shutio i to bi bilo to.. nadam se da sam zdravorazumski postupio

svidja mi se cura i sve to ,al te fore s ljubomorom i to to sam prosho vech odavno a zavodjenje opcenito nejde u prilog to bi svi trebali znat...

znači dali da lakiraš cili blatobran ili da ga samo poliraš.... ...
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 22:18   #26 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,689
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Koga?
Ne kužim kaj lik hoče reč da je cura plitka zato kaj ga je htjela napravit ljubomornim!
Dobro to je jadno kaj je napravila,al mislim da to nije plitko!Kaj je ustvari plitko?
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 22:24   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 24
Poruka: 184
baselover se izdvaja iz masebaselover se izdvaja iz mase

nije cura uopće plitka, jednostavno (trenutačno možda) ne želi ozbiljniju vezu..
šta ako ste se složili ok jedne stvari oko koje se i ja slažem npr.?

to ne znači da želi nešto dublje..
ako i želi, jebeš takvu
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 22:51   #28 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

dobar topić, naročito teica i ice, a skoro sam ga mimoišao
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 23:39   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

ma ona je samo željela da shvatiš da ima dečka a da je jedino što traži od tebe da jebeš,svršiš i nestaneš
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 10:07   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-06-07
Godina: 18
Poruka: 1
Tonco90 se izdvaja iz mase

zasto si isao kući sta je nisi ...
Tonco90 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cura, plitka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114