Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Plitka cura u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Tonco90 zasto si isao kući sta je nisi ... objsnili ti ševa i teja...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-06-07, 11:30   #31 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel
Re: Plitka cura

Citat:
Pravi autor: Tonco90 Pogledaj Poruke
zasto si isao kući sta je nisi ...
objsnili ti ševa i teja
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 11:44   #32 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-06-07
Godina: 21
Poruka: 10
Intronic se izdvaja iz mase

Moja verzija

Ma jesam ja nju. Sve- kontaš, ali to je to.... A njena mama je bolja- ne možeš vjerovati. Puno bolje izgleda, i nju bi....

Ma daj jeste se narajclali, bogte, kao da sam nekog ubio .... Normalno sam nastavio živiti...Samo što je ona neprekidno i namjerno poricala ljepotu svoje majke!??!!
Mala se nenormalno se ponašala- uspaničeno i stalno priča kako joj fali tata... Zakašnjeli Edipov kompleks, mora da je, pomislih dok sam vec polako ulazio u nju ...
A za ovog što je rekao (kad sam gledao profesoricu kako se ispred mene guzi) da imam šator...Šta šator?? Imao sam projektil na satu biologije!!!

....lego našao sam si drugu curu koja i nije bitna... bratee, eee ...
Zaključujem temu, svaka vam čast!!!!!
Hvala vam! Doviđenja !!!!!!!
Pozdrav mojoj ekipi u Os koja ima sta za radit i nedjeljom popodne !!!
Aj bok!!

Ponata priče: Mali je pojebao malu, njenu mamu, rajca se na profki iz biologije i sad ima curu koja nije ni bitna.

Eto. The End!

Zadnji Uredio teica : 17-06-07 u 13:58.
Intronic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 11:45   #33 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,505
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Molim prevoditelje da se bace na posao, postavljena je nova zagonetka

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 11:47   #34 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,516
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Da Plitki code

ideeeeš, koji tekst...

Zadnji Uredio wonderwall : 17-06-07 u 11:50.
wonderwall je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 11:48   #35 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Poruka: 945
In Flames je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku In Flames

smješno je to čitat, al sad je već postalo preseravanje...
In Flames je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 11:50   #36 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

ma nijeeeeeeeeeeeeee
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 11:51   #37 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

shteta shto si zakljuchio ovu temu (ili themu). Shta sad da radim sa svojim zhivotom. Oh my God!
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 11:51   #38 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-06-07
Poruka: 10
Intronic se izdvaja iz mase

lego pa znam ja takve reakcije..Lego znas kakvih deckiju ima takvih ...E pa znas zasto ju nisam pokaro ........ZAto sto lego nije vrijedna... razumijesh....Lego ... trba prepoznat curu koja ce te cijenit ......fino.... da imam prijatelje koje volim ..koje i sad imam ....lego pazi se... dodje ti cura pa misli u da je bolja...E stvorish si prijatelje jedna greska ti je dovoljna lega da ti sve ode..daj marsh ..pa ne moram nikog popljuvat a pod hrvatskim se pilo ... sam ti kazhem kad se s djavlima igrash ...vrag i postanesh....
Intronic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 11:54   #39 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,505
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

I mislio sam da se još igraš lego kockama, vidi ti se po stilu

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 11:55   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
I mislio sam da se još igraš lego kockama, vidi ti se po stilu
ukrao si mi riječ iz tipkovnice
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cura, plitka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114