| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Plitka cura u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Tonco90 zasto si isao kući sta je nisi ... objsnili ti ševa i teja... |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-06-07 Godina: 21
Poruka: 10
![]() | Re: Plitka cura Moja verzija Ma jesam ja nju. Sve- kontaš, ali to je to.... A njena mama je bolja- ne možeš vjerovati. Puno bolje izgleda, i nju bi.... Ma daj jeste se narajclali, bogte, kao da sam nekog ubio .... Normalno sam nastavio živiti...Samo što je ona neprekidno i namjerno poricala ljepotu svoje majke!??!! Mala se nenormalno se ponašala- uspaničeno i stalno priča kako joj fali tata... Zakašnjeli Edipov kompleks, mora da je, pomislih dok sam vec polako ulazio u nju ... A za ovog što je rekao (kad sam gledao profesoricu kako se ispred mene guzi) da imam šator...Šta šator?? Imao sam projektil na satu biologije!!! ....lego našao sam si drugu curu koja i nije bitna... bratee, eee ... Zaključujem temu, svaka vam čast!!!!! Hvala vam! Doviđenja !!!!!!! Pozdrav mojoj ekipi u Os koja ima sta za radit i nedjeljom popodne !!! Aj bok!! Ponata priče: Mali je pojebao malu, njenu mamu, rajca se na profki iz biologije i sad ima curu koja nije ni bitna. Eto. The End! Zadnji Uredio teica : 17-06-07 u 13:58. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| charolastra | Re: Plitka cura Molim prevoditelje da se bace na posao, postavljena je nova zagonetka ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plitka cura Da Plitki code ideeeeš, koji tekst... ![]() ![]() ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... Zadnji Uredio wonderwall : 17-06-07 u 11:50. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-06-07 Godina: 21
Poruka: 10
![]() | Re: Plitka cura lego pa znam ja takve reakcije..Lego znas kakvih deckiju ima takvih ...E pa znas zasto ju nisam pokaro ........ZAto sto lego nije vrijedna... razumijesh....Lego ... trba prepoznat curu koja ce te cijenit ......fino.... da imam prijatelje koje volim ..koje i sad imam ....lego pazi se... dodje ti cura pa misli u da je bolja...E stvorish si prijatelje jedna greska ti je dovoljna lega da ti sve ode..daj marsh ..pa ne moram nikog popljuvat a pod hrvatskim se pilo ... sam ti kazhem kad se s djavlima igrash ...vrag i postanesh.... |
| | |
| | #39 (permalink) |
| charolastra | Re: Plitka cura I mislio sam da se još igraš lego kockama, vidi ti se po stilu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, plitka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:08.