| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi pod kojim kutem mora biti penis da se maximalno isprazni u Društvo forumu; od sada u krevet sa kutomjerom!!!... |
| | #13 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pod kojim kutem mora biti penis da se maximalno isprazni ja mislim da je potreban kut : tg 45- 2ctg30 + cos50 ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: pod kojim kutem mora biti penis da se maximalno isprazni .. i u biti... taj podatak treba znat mala a ne ja... pa ona je ta koja barata i upravlja palicom prije explozije ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-01-06 Godina: 25
Poruka: 41
![]() | Re: pod kojim kutem mora biti penis da se maximalno isprazni Bio sam na svakavim forumima, ali ne vjerujem da sam ikad vidio da se raspravlja i bilo čemu sličnome. Taj lik što je postavio pitanje samo potvrđuje teoiju da su samo svemir i ljudska glupost neograničeni! ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: pod kojim kutem mora biti penis da se maximalno isprazni kaj se vadiš... napiso, napiso... kaj sad... a mislim... kaj se ti Wisky čudiš ko pura dreku.. pa znaš di si došao... tu ima svega... naša mala klinika.. kuiš?! ... meni više ništa nije čudno ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-05-05
Poruka: 11
![]() | Nije zajebancija Ovo pitanje nije zajebancija, vjerujte mi. Ima uglova pod kojim nikako ne treba svrsiti jer ce dio sperme ostati i stvoriti probleme i to ne male. Licno ja izbjegavam par poza za koje provjereno znam da nece doci do isticanja cijele sperme. Cesto u tim pozama dolazi do praznjenja samo jednog jaja a drugo ostane netaknuto. Sa strane poza nije bas najbolja za to praznjenje a cesto se primjenjuje kod analnog sex-a. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biti, isprazni, kojim, kutem, maximalno, mora, penis, pod |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:11.