| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Pokusat i propast ili ne i patit??? u Društvo forumu; Nedavno sam opet vidio curu u koju sam bio zatreskan i pogodite sta...ZATRESKO SE JA OPET!!! Tu nastaju problemi. ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-03-07
Poruka: 106
![]() | Pokusat i propast ili ne i patit??? Nedavno sam opet vidio curu u koju sam bio zatreskan i pogodite sta...ZATRESKO SE JA OPET!!! Tu nastaju problemi. Mislim da nemam realne sanse kod nje a ne mogu nista ne poduzet jer cu popizdit. Da predjem na pitanje:da probam nesta i riskiram brutalno odjebavanje i ono grozno "ostanimo prijatelji" , da pregrizem to i utopim tugu u alkoholu ili da jednostavno skocim s nekog mosta??? POMAGAJTE,LJUDI
__________________ Živi svaki dan kao da ti je zadnji i jednog češ dana biti u pravu |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pokusat i propast ili ne i patit??? Bori se za ono sto zelis!!! Zasto mislis da nemas sanse? Pa, mi zenske ponekad glumimo nezainteresovanost! Da li si ranije bio u vezi s njom, pa pokusavas da izdejstvujes pomirenje, ili je 'povrshno' poznajes? U svakom slucaju, ne odustaj!!! Sta je najgore sto moze da ti se desi? Znas kako kazu - bolje je da se kajemo zbog necega sto jesmo uradili, nego zbog necega sto nismo! Go for it!!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Pokusat i propast ili ne i patit??? Ma nisam bio s njom ali je poznajem prakticki cijeli zivot samo se dugo nismo vidjeli..................a ona se mene sijeca kao huligana i problematicnog kretena...............kako da joj dam do znanja da me to proslo skupa s pubertetom???????????
__________________ Živi svaki dan kao da ti je zadnji i jednog češ dana biti u pravu |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pokusat i propast ili ne i patit??? Nikako, ako te prošlo sama će ona skužit. Samo nemoj nasrtat ko kreten, ako te odbije odmah znaš na čemu si i možeš tražit dalje, neku bolju ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,113
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pokusat i propast ili ne i patit??? Kakav most ili alkohol??? Nemaš trenutno šta da izgubiš,pokušaj jer ako ne pokušaš ništa , nikad nećeš znati da li je moglo nešto da se desi između vas! Rizikuj!!!
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pokusat i propast ili ne i patit??? Pokusaj da s njom provodis sto vise vremena, onako prijateljski, nemoj je odmah spopadati, da ona vidi kakav si zapravo, a onda... ulovis neku zgodnu priliku kad ti se ucini najslabija, najranjivija, hiper emotivna i te 'sapunica' fore...i - gadjaj!!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 193
![]() | Re: Pokusat i propast ili ne i patit??? Sinko moj,moras uci u igru!Kao prvo neznas ni jeli sama,malo koja je slobodna danas,ako nista bar petlja s nekim i moras se upisati na listu cekanja,svako odugovlacenje te moze kostati!Skupi hrabrost i naprijed,nemoj gubiti vrijeme,ako je slobodna brzo je netko ugrabi!Samo budi opusten,prirodan i normalan,i fin prema njoj,ljubazan! Mi decki smo kao roba na policama,one biraju,zapamti,ti moras imati najuocljiviju i najzanimljiviju etiketu,omot,da joj se svidis,kao u ducanu,jer one imaju jako puno ponuda,svi vole zene,i malo slasti dozivjeti s njima,ako znas na sto mislim!Ako te i odjebe budi strpljiv,mozda jednom bude nesto i sama ti dodje,bitno je da zabacis udicu i pravi ribar ceka dugo!Pozdrav i sretno,drzim ti fige,naprijed!![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: Pokusat i propast ili ne i patit??? Slabo da cu se usudit ista pokusat,di sam ja od nasrtanja.............prije bi se povuko u osamu i napiso desetak knjiga o njoj kao petrarca o lauri.... ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pokusat i propast ili ne i patit??? A kazi ti meni zasto je vama muskarcima problem startovati curu na koju otkidate, a bez problema lovite one za one night sheme? Ja znam da mnogi imaju taj problem. Znam i neke koji su u stanju i godinu dana da gledaju curu, pozdravljaju je, nesto kao hoce li, nece li, a pukli na nju totalno. Stvarno mi niste jasni! Pa sta ako budete odbijeni? Sram vas je pokazati toj osobi da vam je stalo? Je li to neka slabost? |
| | |
![]() |
| Tagovi: patit, pokusat, propast |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:29.

Sinko moj,moras uci u igru!Kao prvo neznas ni jeli sama,malo koja je slobodna danas,ako nista bar petlja s nekim i moras se upisati na listu cekanja,svako odugovlacenje te moze kostati!Skupi hrabrost i naprijed,nemoj gubiti vrijeme,ako je slobodna brzo je netko ugrabi!Samo budi opusten,prirodan i normalan,i fin prema njoj,ljubazan!